kızlar merhaba nerden başlayacağımı bilemiyorum..biz aslen doğuluyuz kürtlükte var baba tarafında annemde istanbullu..1 senedir biryle birlkteyim bu kişiyi babamda yakından tanıyor..bnm bizm şirkette çalıştığım dönemde tanıdım 6 ay kadar olur olmaz düşüncesinden sonra kararmı verdim, anneme konuyu actım ve olur dedim kendisne..mayıs ayında halam ve annem konuyu açtılar ylnızca benim sevdiğimi görüştüğümü bilmiyor çnk kendisi çok karsı sevgili durumlarına..bu zmana kadarda hep baskıyla büyüğüm için cesaret edip söyleyemedim. 2 -3 kez söylendi bi keresinde dediki sen tamam diyorsan tamam olsun amcanlarda soryalım ama fikrimi değiştirmicek dedi bende çok sevindm..hafta sonunu iple çekiyorudum olsun bi an önce die ama bi yandanda nedense hiç mutlu değildim sanki olmıcakmıs gibi bi his vardı ki nihaytinde de öyle oldu babam pers günü söyle gelmesinler dedi 1no2: dedik düzelir dedik sevgilim bana ben ona hep destek olduk birbirimze hal olucak olur böyle seyler dedim durdum.. 6 ay bekledik sonra bi akşam büyük dayısı babamla görüşmek için aradı babam teli dayısının yüzüne kapttı çok mahcup olduk annem ve benm açımdan..babama sevdiğimi söyleyelim dedik..bu sefer babam madem bitek çoçuk istio hilal nie bu kadar diretiyo,çıktılar mı çıktıysalar sakat bırakırım onu sakat bakarım dio annemde mecbur yok diyo..cumartesi günü halam yne konuyu açtı ufaktan babm hala aynı fikrde olmaz diyor..tükendim artık ne yapacağımı şaşrmış durumdayım.. eskileri düşündükçe babama nefertim artıyor yne merhametmden diyrum olsun..ilk tamam dediği anda bile hemn bana altından arabayı alırım k.kartını elinden alıcam demesi çk incitti beni..nolur akıl verin bana ne yapayım en son care dedim hala gidip annesini görelim konu dedim
tamam dedi bakalım gidip görücez ki onlardan süphem yok kesnlkle annesi bi anne gibi kendi ailmden çok sevdim ailesini canım annemde bnmle üzülüp duryor oda katlanamıyor artık babama boşanıcam er yada geç diyor karsığım çok hmde uzun ve karsık olmus olablir kusra bakmayın ltfn senağlama