valla isim konusunda şaşırdım , sanki erkek çocuklarına daha çok doruk
kız çocuklarına da ecrin, beren , buğlem gibi isimler verildi
internet kullanma yaşı 8-9 cep telefonu 10yazık bu çocuklara , biz o yaşlarda dışarda oyunlar oynuyorduk, hoplayıp zıplıyorduk..
Her yer ecrin artık..
Neden bir akım oluyor herkes o ismi koyuyor.
Ezelden beri Zeynep popüler bir isimdir ancak Ecrin kadar tırmalamıyor gözümü.
Berat da popüler miymiş hiç duymadım koyan..
:128:
Bilakis Zeynep ismini çok severiz.
Değil mi?
( Yani şahsen ben severim. O yüzden dediğiniz gibi tırmalamıyor gözümüzü... )
Bir de cidden değişik / radikal / orijinal olacağız diye tuhaf tuhaf isimler koyuyor herkes ya da kendi isimlerinden türetiyorlar...
:128:
Bilakis Zeynep ismini çok severiz.
Değil mi?
( Yani şahsen ben severim. O yüzden dediğiniz gibi tırmalamıyor gözümüzü... )
Bir de cidden değişik / radikal / orijinal olacağız diye tuhaf tuhaf isimler koyuyor herkes ya da kendi isimlerinden türetiyorlar...
Allah affetsin. Manaları derinse bir şey demiyorum ama bu üç ismi ben de pek sevmem.Evet Zeynep modası hep var. 5 tane arkadaşımdan 2 sinin çocuğunun adı Zeynep.
Aleyna, Almina,İlayda gibi isimler içimi baydı resmen
Yok neden alınayım? Farkındayım. Bazılarına ters geliyordur, diye de düşünüyordum zaten. Arkadaşlarla esprisine yazdım. Değiştirecektim zaten senin vesilen ile değiştirmiş olayım.Ya Prenses yanlış anlama da neden imzana sürekli beğeni ile ilgili şeyler yazıyorsun ? :44: Bazen beğeneceğim varsa da gözüme çarpıyor yazı,vazgeçiyorum.
Benim kuzumun da ismi Yusuf.. İsmi ilk koyduğumda herkes eleştirdi. Eski isim diye, ama o kadar benimsemiştim ki. Yusuf isimli öğrencilerim hep çok efendi ve çalışkan oluyorlardı. Bana çok naif geliyor bu isim.. hep eşimle benim ismimizin harflerinden de bu isim çıkıyor. Bir daha oğlum olursa Mustafa koymayı düşünüyorum. bu isim de çok güzel.. Adlarıyla yaşasın evlatlarımız, kaderleri güzel olsun. Amin
Eski isim ne yav,insanları anlamak zor cidden.:26:
Çok da güzel isimler ikisi de,ömürlü olsun inşallah.Yusuf peygamber gibi güzel yüzlü,güzel huylu olsun.
İsmiyle yaşasın.Benim kuzumun da ismi Yusuf.. İsmi ilk koyduğumda herkes eleştirdi. Eski isim diye, ama o kadar benimsemiştim ki. Yusuf isimli öğrencilerim hep çok efendi ve çalışkan oluyorlardı. Bana çok naif geliyor bu isim.. hep eşimle benim ismimizin harflerinden de bu isim çıkıyor. Bir daha oğlum olursa Mustafa koymayı düşünüyorum. bu isim de çok güzel.. Adlarıyla yaşasın evlatlarımız, kaderleri güzel olsun. Amin
2014'ün de en popüler kız isimleri Hira, Mira olacak heralde :44:
O kesin elimi sallasam Hiraya carpiyor.
Benim kizimin adi Ipek. Siradan bir isim koyma dediler cevremdekiler ne alakaysa. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?