• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaflık var biliyorum ama nerede🙄

Aldatıyor mu seni ben onu anlayamadım ?

Aslında tuhaf hep şey derdi.
Bizim orda çalışanlar senin eline su dokemez ama gel gör ki onların diploması var ah seninde olsaydı.
Baba evinde gezeceğine okusaydin ya
Para kazanamıyorum diye bir kızgınlık da var gibiydi
Evet özel sektör de çalıştım yıllarca ama maaş lar malum

Çocuk yoksa at tekmeyi gitsin ne terbiyesiz ve saygısız bir adam :KK62: B.k parçacığı

Bir örnek vereyim.
Yolda gidiyorken arabayla yağmur bir anda durdu .
AA ne garip burda yağıyor burda yağmıyor dedim ne garip dedim.

Nesi garip biraz coğrafya görsen garip gelmezdi dedi..
daha onceden konu acmistiniz sanki, cok tanidik geldi cunku, o donemde sanki saygi duymuyordu simdi mi saygi duymaya basladi adam

Çocuğunuz var mı ?

İlk evlendiğimizde eşim üniversite ben ilköğretim mezunuydum sonra lise ünv (3unv) okudum şimdi kpss baya yol kat ettim
Ama eşimin bana o zaman cahil muaamelesi yapmasını aşamadim.
Direk söylese bu kadar üzülmedim belki ama hep dolaylı dolaylı cahilsin der hissettirdi.
Ben de hak verir sinerdim.
Sonra ahhhh deyip okudum deli gibi gece gündüz ders çalıştım şuan ben bile kendindeki değişimi görüyorum . Özel okulda yoneticilik yaptım çok da başarılı oldum.

Şimdi ben kendimi hem fiziken hem de kültürel olarak pozitif değiştirince bu sefer .
Biz dengiz falan demeye eşitiz falan diyor .

Eskiden yarışma izlerken bilgi yarışmasini.
İlk sorulari sen cvpla bunlar kolay beynimi yormuyum ben zor soru adamıyım falan derdi.
Şimdi diyor ki sen gitsin iyi para alırsın.
Ve sanki bana daha çok değer veriyor.
Eskiden giyimime müdahale ederdi.
Şimdi etmiyor kısacası daha çok saygı duyuyor.
Ama bu garip şekilde beni mutlu etmiyor.
Beni ben olduğum için değil sanki basardikca seviyor.
Geçen bir şey konuştuk bilgi verdim ona diyor oy kültürlüm .

Ne bilim işte mutlu olmam lazım belki ama nedense üzülüyorum tuhaflık mi yapıyorum🙄
Görücü usulü mu ? Evlenirken ilkokul mezunu olduğunu bilmiyor muydu ? Ama değişim guzeldir. Bunun takdir edilmesi de keza öyle.

Bilgi birikimi olmayan düşünce yapısı oturmamis birini neyi icin sevicez ben anlamadim? Merhametini falan mi? Herkes karsisinda bi ilah görmek ister. Bana cok anormal gelmedi. Ben olsam kendimle gurur duyardim.

Ben boşanın demek istemiyorum oturun konusun içinizdekileri dökün anlatın,kaç yıldır evlisiniz? Ders çalışın atanın ..Daha güzel bir hayat sizi bekliyor belki de ailece,kendinizle gurur duymalısınız bu süreçte elinizden geleni yapmışsınız,siz okumadan önce çok mu şiddetliydi davranışları ,sizin ihtiyaçlarınızı maddi manevi göz ardı ediyor muydu hiç aldattı mı ? Yanlış anlamayın bu dönemde insanlar karşısında hem maddi hem manevi güçlü birini görmek ister bu konuda yaptığı yanlış sizi kırarak bazı şeyleri yapmış olması ,sorunların sizin için bir telafisi varsa düşünebilirsiniz Allah yardımcınız olsun kimse sizinle aynı evde değil yaşadıklarınızı en iyi siz anlarsınız ,sonuç şu aslında em önemlisi de çok mutsuzsan tabiki sürdürmeye çalışamazsın bir şeyleri ,karar sizin..

Bu durumu umursamayın bence. Hatta bundan zevk alın. Oda kendi cahilliği ile kalsın. Zira her okudum diyen okumuş olmuyor malesef. Bence mesele okumak değil bence mesele kendini geliştirmek. Üniversitesinin insana mesleki bilgiden başka birşey kattığını görmedim. İnsanın karakteri bozuk ise isterse en prestijli okullarda okusun eşek yine eşek kalır. Evde birşey başarmak bence dünyanın en zor şeyi. Ki siz onu başarmışsınız... Bunu yanlış düşünüp hem eşinize prim vermeyin hemde dünyayı kendinize zindan etmeyin... Boşan yada boşanma demek benim haddime değil zira hayat sizin hayatınız lakin kendinizi bu düşüncenin içinde kederlendirmeyin.

Aslında tuhaf hep şey derdi.
Bizim orda çalışanlar senin eline su dokemez ama gel gör ki onların diploması var ah seninde olsaydı.
Baba evinde gezeceğine okusaydin ya
Para kazanamıyorum diye bir kızgınlık da var gibiydi
Evet özel sektör de çalıştım yıllarca ama maaş lar malum
Yine herkes kendine bayılıyormuşcasına şuursuzca konuşan bi erko. Biraz da başka kadın olsa benim pisliklerimi böyle çeker miydi, kumarımı, çapkınlıklarımı, cins cins huylarımı gelgitlerimi, huysuzluklarımı kaldırır mıydı diye bi sorsun kendine. Bulmuş bunamasın çok bile ona. Onlar iki günde kapının önüne kordu, neler neler yaptı da sen boşamadın şükür etsin oturup.

İlk evlendiğimizde eşim üniversite ben ilköğretim mezunuydum sonra lise ünv (3unv) okudum şimdi kpss baya yol kat ettim
Ama eşimin bana o zaman cahil muaamelesi yapmasını aşamadim.
Direk söylese bu kadar üzülmedim belki ama hep dolaylı dolaylı cahilsin der hissettirdi.
Ben de hak verir sinerdim.
Sonra ahhhh deyip okudum deli gibi gece gündüz ders çalıştım şuan ben bile kendindeki değişimi görüyorum . Özel okulda yoneticilik yaptım çok da başarılı oldum.

Şimdi ben kendimi hem fiziken hem de kültürel olarak pozitif değiştirince bu sefer .
Biz dengiz falan demeye eşitiz falan diyor .

Eskiden yarışma izlerken bilgi yarışmasini.
İlk sorulari sen cvpla bunlar kolay beynimi yormuyum ben zor soru adamıyım falan derdi.
Şimdi diyor ki sen gitsin iyi para alırsın.
Ve sanki bana daha çok değer veriyor.
Eskiden giyimime müdahale ederdi.
Şimdi etmiyor kısacası daha çok saygı duyuyor.
Ama bu garip şekilde beni mutlu etmiyor.
Beni ben olduğum için değil sanki basardikca seviyor.
Geçen bir şey konuştuk bilgi verdim ona diyor oy kültürlüm .

Ne bilim işte mutlu olmam lazım belki ama nedense üzülüyorum tuhaflık mi yapıyorum🙄
Sorunun cevabı şu kalın yazdığın yerde.

Back