• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaflık var biliyorum ama nerede🙄

Zaten yok benide bırakmıyor boşanma lafı duyunca çıldırıyor sinir krizi geçiyor beni anlamıyor da ben razıyım defolsa keske
Sen gerçekten ayrılmak istemiyorsun gerçekten istesen tillahi gelse durduramaz bi kadını isterse kendini doğrasın umrunda olmazdı. Böyle rezil bi şekilde kendini yere atan kriz geçiren adamdan komple tiksinirdim.

Sen gerçekten ayrılmak istemiyorsun gerçekten istesen tillahi gelse durduramaz bi kadını isterse kendini doğrasın umrunda olmazdı. Böyle rezil bi şekilde kendini yere atan kriz geçiren adamdan komple tiksinirdim.
Aileme ayrilcam dedim diye ben ret ettiler. Telefon larımi açmıyorlar. İsim yok güçum yok çocuğumla ne yapayım dileneyim mi.isim olmadan çıkamam birikimim de yok

eşinizden boşanmanız için eşinizin buna ikna olması gerekmiyor. biliyorsunuz değil mi?
Karşımdaki insan normal bir insan değil anlamıyorsunuz ki.destekcimde yok aileme ayrilicam dedim diye benimle konuşmuyor lar telefon larımi açmıyor lartek başıma parasız çocuğu lmla ne yapmalıyım

Karşımdaki insan normal bir insan değil anlamıyorsunuz ki.destekcimde yok aileme ayrilicam dedim diye benimle konuşmuyor lar telefon larımi açmıyor lartek başıma parasız çocuğu lmla ne yapmalıyım

e hani üç üniversite okumuştunuz ve özel okulda yöneticilik yapmıştınız? gerçekten okumuş ve kariyerli bi kadının neden ailesinden kabul ya da destek görmek gibi bi kaygısı olsun ki?
bugün başka bir konuda da yazdım. eşinden şikayet eden ama konfor alanından çıkmak istemediği iin ayrılığa bahaneler arayan kadınların iki ortak sığınağı var. 1. KPSS çalışmak 2. evden çalışmak için iş aramak
siz bu adamdan ayrılmaz ve aşağılamalarına da doyamazsınız.

Aileme ayrilcam dedim diye ben ret ettiler. Telefon larımi açmıyorlar. İsim yok güçum yok çocuğumla ne yapayım dileneyim mi.isim olmadan çıkamam birikimim de yok
Ben kpssyle atandın sandım. Para yok arkada destek yoksa işler değişir yapacak bişy yok. Bir an önce atanmaya bak. Para olduktan sonra ailen istediği kadar olmasın hayatını bi şekilde kurarsın cocugunla.

e hani üç üniversite okumuştunuz ve özel okulda yöneticilik yapmıştınız? gerçekten okumuş ve kariyerli bi kadının neden ailesinden kabul ya da destek görmek gibi bi kaygısı olsun ki?
bugün başka bir konuda da yazdım. eşinden şikayet eden ama konfor alanından çıkmak istemediği iin ayrılığa bahaneler arayan kadınların iki ortak sığınağı var. 1. KPSS çalışmak 2. evden çalışmak için iş aramak
Özel okuldan daha yeni teklif aldım 15 bin diyor benim neyime yeter .devlete atanayim istiyorum

3 üniversite okudum özel okulda da çalıştım çık da başarılı oldum ama özel sektör çok az para veriyor

demek ki siz de bitirdiğiniz üniversite sayısını ya da yaptığınız yöneticiliği söylerken biraz geniş gönüllü davranmışsınız.
Neden ev benim olsa az değil ama zaten kiralar 20 bin bana ne kalacak ki devlettee tansam daha rahat ederim

İlk evlendiğimizde eşim üniversite ben ilköğretim mezunuydum sonra lise ünv (3unv) okudum şimdi kpss baya yol kat ettim
Ama eşimin bana o zaman cahil muaamelesi yapmasını aşamadim.
Direk söylese bu kadar üzülmedim belki ama hep dolaylı dolaylı cahilsin der hissettirdi.
Ben de hak verir sinerdim.
Sonra ahhhh deyip okudum deli gibi gece gündüz ders çalıştım şuan ben bile kendindeki değişimi görüyorum . Özel okulda yoneticilik yaptım çok da başarılı oldum.

Şimdi ben kendimi hem fiziken hem de kültürel olarak pozitif değiştirince bu sefer .
Biz dengiz falan demeye eşitiz falan diyor .

Eskiden yarışma izlerken bilgi yarışmasini.
İlk sorulari sen cvpla bunlar kolay beynimi yormuyum ben zor soru adamıyım falan derdi.
Şimdi diyor ki sen gitsin iyi para alırsın.
Ve sanki bana daha çok değer veriyor.
Eskiden giyimime müdahale ederdi.
Şimdi etmiyor kısacası daha çok saygı duyuyor.
Ama bu garip şekilde beni mutlu etmiyor.
Beni ben olduğum için değil sanki basardikca seviyor.
Geçen bir şey konuştuk bilgi verdim ona diyor oy kültürlüm .

Ne bilim işte mutlu olmam lazım belki ama nedense üzülüyorum tuhaflık mi yapıyorum🙄
Ablacım sen bu sefer kendine yakıştıramıyorsun asamı olay bu💕

Zaten yok benide bırakmıyor boşanma lafı duyunca çıldırıyor sinir krizi geçiyor beni anlamıyor da ben razıyım defolsa keske
Önce atanmalısın çok iyi ders çalış canım

Back