Hiç sormadimBenim anlamadığım madem sizi kendisine denk görmuyordu neden evlendi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sormadimBenim anlamadığım madem sizi kendisine denk görmuyordu neden evlendi?
Asla ama asla inanmam, kendisi ne kadar sığ bir insan olduğunu biliyor, okumuş kız alsa kız onu bir güzel ezerdi o kadar kültürsüz biri .En iyi tercih okumamış kız al aşağila egonla ez.....Hayır güya o beni çok sevdi
Beni suçlar yine yanlış anlamışsın ne alaka diye ama konuşacağım ne pahasına olursa olsuneşiniz en başta sizin yanınızda -okumadığınız için- kendini çok kültürlü zannediyormuş bu da onun egosunu okşamış. ben üstteyim psikolojisine girmiş sırf okuduğu için. ama her okul okuyan kültürlü olmuyor malesef ki. bu da eşinizin konuşmalarından ve tavrından belli zaten. en iyisi böyle hissediyorsanız konuşmak.. siz kendinizi ifade edin belki dedikleri sizi tatmin eder.
Önemli olan başta destek olup başarmak.
Ezip ezip kadın kendi kendini geliştirdikten sonra anlamı yok. Eş dediğin her koşulda destek olandır.
Seni gömen değil.
Çok yorucu bir karakter gerçekten Allah size sabır versin..Maalesef tüm sıkıntı orada asla empati yapmıyor.
Ona yapılan bir şeye çok büyük tepki veriyor aynı şey o yapınca şaka yaptım ne var büyütecek diyen bir tip
eşim bana bu şekilde davransa şuan ona söyleyeceğim tek söz ilk fırsatta biraz kendinimi geliştirsen acaba demek olurdu sanırım.Hiç sormadim
Teşekkür ederimÇok yorucu bir karakter gerçekten Allah size sabır versin..
Bir örnek vereyim.
Yolda gidiyorken arabayla yağmur bir anda durdu .
AA ne garip burda yağıyor burda yağmıyor dedim ne garip dedim.
Nesi garip biraz coğrafya görsen garip gelmezdi dedi..
Terapiye gittikKonunuz ve verdiğiniz örnek çok tanıdık geldi. Sanki birkaç yıl önce böyle bir konu vardı.
Geçmişe takılmanız anlaşılabilir bir durum, ama sürdürülebilir değil. Ben eşinize olan kırgınlığınızda haklı olduğunuzu düşünüyorum. Ama bu kırgınlığı aşmanın bir yolunu bulmalısınız yoksa evliliğiniz çekilmez bir hal alacak. Eşinizle yüzleşmek işe yaramıyor anladığım kadarıyla. Maddi durumunuz varsa terapiye gidebilirsiniz.
Terapiye gittik
Kadincagizida delirtti.
Bir proplem yok eşimi seviyorum diyip durmuş başka bir şey konuşmamış.
Üç dört belki daha fazla gittik.
Yol kat edemedik.
Benim bı sorunum yok deyip durdu bende pes ettim gitmedim artık.
Siz içinizdeki rahatsızlığın neyden kaynaklandığını bulmuşsunuz.Beni ben olduğum için değil sanki basardikca seviyor.
Oturup konuşmak istiyorum akkimdakileri anlatmak istiyorum.ama mümkün değil.daha beşinci sn ye yalan yalan süs asarım keserim demesin isterse bir şey demesin ama beni dinlesin istiyorum sadeceTerapi de fayda etmediyse ne iyi gelir bilemiyorum.
Şöyle düşünelim. Ne olsa rahatlarsınız? Eşiniz ne yapsa geçmişi geride bırakırsınız?
Gözü dışardaysa cokta bişy konuşmaya gerek yok bence.Sizin deyiminizle eşiniz, kumar oynayan, sapık, gözü dışarıda bir adam. Aranızdaki eğitim farkini fırsat bilip ezmiş, egosunu tatmin etmiş, kültürlü olduğunu sanmıyorum. Şimdi eskisi kadar edemeyeceğini düşünüyor ki başla şeyler söylüyor. Ciddiye alınacak bir değil zaten her türlü.
Zaten yok benide bırakmıyor boşanma lafı duyunca çıldırıyor sinir krizi geçiyor beni anlamıyor da ben razıyım defolsa keskeGözü dışardaysa cokta bişy konuşmaya gerek yok bence.
Asla ayrilmam diyor öyle bir sinir krizi geçiyor görmeniz lazım bende en azından düzelteyim gittiği yere kadar diyorum kızım için bir atandam ahh işte o. ZamanGözü dışardaysa cokta bişy konuşmaya gerek yok bence.
Asla ayrilmam diyor öyle bir sinir krizi geçiyor görmeniz lazım bende en azından düzelteyim gittiği yere kadar diyorum kızım için bir atandam ahh işte o. Zaman