• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaflık var biliyorum ama nerede🙄

Eşiniz hadsiz dengesiz ve üzerine gaslighting yapan biri ( sizi kendinizden ve zekanizdan şüpheye düşürüyor ) birde artiz artiz dengiz derse ne münasebet ben ne yollar kat ettim sen hala aynı yerdesin bir arpa yol gidemedin diyin . Ve bundan sonra da boooolll bollll ezikleyin falancanin eşi yüksek lisans yapmış,filancanin eşi amir olmuş , bilgi içerikli birşey derse aşkım bu bilgilerin nerden kaldı ilkokuldan mi diyip gülün. Beni lafla ezikleyecek adamın hayatını tatlı tatlı karartirim.

Son düzenleme:
Haklısınız .Ama ben de tarih coğrafya bilmiyordum sadece okumayı çok seven biriydim hala oyleyim ceyizimde 7 koli kitap vardı
Şuan evde kütüphanem var .
Hatta kv milletin gelini bardak getirir bizimki kitap diye dalga geçmişti 😊
Kitap okuma alışkanlığınızın olması çoğu akademik bilgiden daha güzel bir şey.
Hayır güya o beni çok sevdi
Çok entelektüel biri olsa yine aynı çevreden birini sevip evlenirdi. Bıraksın bu ayakları. Her üniversite mezunu kültürlü falan değil, eşiniz de buna en güzel örnek. Sizi ezmesine izin vermeyin, lafı ağzına tıkayıverin. Allah’ın kekosu ya üniversite okudu diye atom parçaladı sanki sjdkdkdk

Siz ilkokul mezunuyken de size saygı duysaydı sonradan yükselince sizinle gurur duysaydı elbette sevinirdiniz ama adam sizi sürekli ezmiş şimdi de kendine denk görüyor o yüzden de mutlu olamıyorsunuz geçmişi unutamıyorsunuz ki asla unutmayın, başarılarınızın devamını dilerim yerinizde olsam o adamı şimdi ben ezerdim :D

Siz ilkokul mezunuyken de size saygı duysaydı sonradan yükselince sizinle gurur duysaydı elbette sevinirdiniz ama adam sizi sürekli ezmiş şimdi de kendine denk görüyor o yüzden de mutlu olamıyorsunuz geçmişi unutamıyorsunuz ki asla unutmayın, başarılarınızın devamını dilerim yerinizde olsam o adamı şimdi ben ezerdim :KK70:
Kesinlikle böyle doğru çok doğru tanimladiniz

Kocanız kendini beğenmiş, insanları küçümseyen biri. Böyle tiplerin hakkından aşağılayarak gelebilirsin anca. Başarıya taparlar. En hoşlanmadığım insan tipi.

Tamam, ben de cahil sevmem ama çok bilmiş cahillerden değilse kötü düşünmem, yüzüne de vurmam, destek olurum. Eşiniz sizin neyinize vurgunmuş da evlenmiş? İlkokul mezunuymuşsunuz ve cahil (!) sevmiyor belli ki. Yüz güzelliği veya para?

Kocanız kendini beğenmiş, insanları küçümseyen biri. Böyle tiplerin hakkından aşağılayarak gelebilirsin anca. Başarıya taparlar. En hoşlanmadığım insan tipi.

Tamam, ben de cahil sevmem ama çok bilmiş cahillerden değilse kötü düşünmem, yüzüne de vurmam, destek olurum. Eşiniz sizin neyinize vurgunmuş da evlenmiş? İlkokul mezunuymuşsunuz ve cahil (!) sevmiyor belli ki. Yüz güzelliği veya para?
Bana gore üzülerek söylüyorum ki güzellik 🙁

İlk evlendiğimizde eşim üniversite ben ilköğretim mezunuydum sonra lise ünv (3unv) okudum şimdi kpss baya yol kat ettim
Ama eşimin bana o zaman cahil muaamelesi yapmasını aşamadim.
Direk söylese bu kadar üzülmedim belki ama hep dolaylı dolaylı cahilsin der hissettirdi.
Ben de hak verir sinerdim.
Sonra ahhhh deyip okudum deli gibi gece gündüz ders çalıştım şuan ben bile kendindeki değişimi görüyorum . Özel okulda yoneticilik yaptım çok da başarılı oldum.

Şimdi ben kendimi hem fiziken hem de kültürel olarak pozitif değiştirince bu sefer .
Biz dengiz falan demeye eşitiz falan diyor .

Eskiden yarışma izlerken bilgi yarışmasini.
İlk sorulari sen cvpla bunlar kolay beynimi yormuyum ben zor soru adamıyım falan derdi.
Şimdi diyor ki sen gitsin iyi para alırsın.
Ve sanki bana daha çok değer veriyor.
Eskiden giyimime müdahale ederdi.
Şimdi etmiyor kısacası daha çok saygı duyuyor.
Ama bu garip şekilde beni mutlu etmiyor.
Beni ben olduğum için değil sanki basardikca seviyor.
Geçen bir şey konuştuk bilgi verdim ona diyor oy kültürlüm .

Ne bilim işte mutlu olmam lazım belki ama nedense üzülüyorum tuhaflık mi yapıyorum🙄
Suan sizinle ne kadar gurur duyarsa duysun size ne kadar saygı duyarsa duysun önceden söylediği sözler aklınıza geliyor ve tekrar tekrar yaralanıyorsunuz. Bu yüzden mutlu hissettirmiyor. Bence duygularınız çok normal. Bu durumu eşinizle açık açık konuşmazsanız geçeceğini de sanmıyorum.
Sen önceden bana kendimi ezik ve cahil hissettirdin. Ben kendimi ne kadar geliştirsem de daha öncesinde aldığım yaralar kapanmıyor ve suan duyduğun saygı gerçekci gelmiyor.. Bana bir özğr borçlusun demelisiniz. Bence sizde bıraktığı hasarı telafi etmesi gerek yoksa şuanki sözleri hiçbir zaman samimi gelmeyecek. Bu arada bence siz harika bir kadınsınız 💐

Aslında tuhaf hep şey derdi.
Bizim orda çalışanlar senin eline su dokemez ama gel gör ki onların diploması var ah seninde olsaydı.
Baba evinde gezeceğine okusaydin ya
Para kazanamıyorum diye bir kızgınlık da var gibiydi
Evet özel sektör de çalıştım yıllarca ama maaş lar malum

Suan sizinle ne kadar gurur duyarsa duysun size ne kadar saygı duyarsa duysun önceden söylediği sözler aklınıza geliyor ve tekrar tekrar yaralanıyorsunuz. Bu yüzden mutlu hissettirmiyor. Bence duygularınız çok normal. Bu durumu eşinizle açık açık konuşmazsanız geçeceğini de sanmıyorum.
Sen önceden bana kendimi ezik ve cahil hissettirdin. Ben kendimi ne kadar geliştirsem de daha öncesinde aldığım yaralar kapanmıyor ve suan duyduğun saygı gerçekci gelmiyor.. Bana bir özğr borçlusun demelisiniz. Bence sizde bıraktığı hasarı telafi etmesi gerek yoksa şuanki sözleri hiçbir zaman samimi gelmeyecek. Bu arada bence siz harika bir kadınsınız 💐
Çok teşekkür ederim nedense gözlerim doldu.sizde harikasıniz🌹 bu ikilemde de çok kalıyorum duygularimi açıkça söylemeli miyim diye galiba söylemeliyim

Çok teşekkür ederim nedense gözlerim doldu.sizde harikasıniz🌹 bu ikilemde de çok kalıyorum duygularimi açıkça söylemeli miyim diye galiba söylemeliyim
Bence söyleyin içinize atıp tek başınıza çözemezsiniz bu konuyu. Anladığım kadarıyla eşiniz de çok empati kurabilen bir tip değil. Öyle olsaydı bunları yaşatmazdı size. Yüzüne açık açık konuşun belki anlar belki anlamaz ama siz kendinizi ifade etmenin rahatlığını yaşarsınız..

Yazdığımı daha iyi okumanızı öneririm. Küçümsenmesine mi normal demişim yoksa kendini geliştiren insanlara daha fazla saygı duyulmasına mı?

Önemli olan başta destek olup başarmak.
Ezip ezip kadın kendi kendini geliştirdikten sonra anlamı yok. Eş dediğin her koşulda destek olandır.
Seni gömen değil.

Benim anlamadığım madem sizi kendisine denk görmuyordu neden evlendi?

Bence söyleyin içinize atıp tek başınıza çözemezsiniz bu konuyu. Anladığım kadarıyla eşiniz de çok empati kurabilen bir tip değil. Öyle olsaydı bunları yaşatmazdı size. Yüzüne açık açık konuşun belki anlar belki anlamaz ama siz kendinizi ifade etmenin rahatlığını yaşarsınız..
Maalesef tüm sıkıntı orada asla empati yapmıyor.
Ona yapılan bir şeye çok büyük tepki veriyor aynı şey o yapınca şaka yaptım ne var büyütecek diyen bir tip

eşiniz en başta sizin yanınızda -okumadığınız için- kendini çok kültürlü zannediyormuş bu da onun egosunu okşamış. ben üstteyim psikolojisine girmiş sırf okuduğu için. ama her okul okuyan kültürlü olmuyor malesef ki. bu da eşinizin konuşmalarından ve tavrından belli zaten. en iyisi böyle hissediyorsanız konuşmak.. siz kendinizi ifade edin belki dedikleri sizi tatmin eder.

Back