Tuhaflık var biliyorum ama nerede🙄

Hayır güya o beni çok sevdi
Asla ama asla inanmam, kendisi ne kadar sığ bir insan olduğunu biliyor, okumuş kız alsa kız onu bir güzel ezerdi o kadar kültürsüz biri .En iyi tercih okumamış kız al aşağila egonla ez.....
Şimdi sizi sever tabi ki vitrin güzelleşti aptal değil elinde tutma çabası.Ama farkına varın o değişmedi siz degistiniz!!!!!

Beni suçlar yine yanlış anlamışsın ne alaka diye ama konuşacağım ne pahasına olursa olsun

Önemli olan başta destek olup başarmak.
Ezip ezip kadın kendi kendini geliştirdikten sonra anlamı yok. Eş dediğin her koşulda destek olandır.
Seni gömen değil.

Tamam fikrinizi söylediniz, geçiniz. Bana birşeyleri ispat etmek veya beni ikna etmek zorunda değilsiniz. Ha illa yorum yapacaksanız hanımefendinin de kendisine bunu yakıştırıp böyle sığ bir ilişki içerisinde yer alma nedenlerini yazın. Kendisine ders çıkartır böylelikle. Kocayı gömmekle olmuyor sadece.

Egitim durumu arasindaki fark çok abartili.
Eşiniz çok bisey olsa ilkokul mezunuyken sizinle evlenmezdi, aşik oldu desek olsa öyle davranmazdi. Demek ki dengi sizmişsiniz, ilkokul mezunu bulabilmis.
Suan goremiyorsunuz ama belki eşit degilsiniz artik, siz daha iyisinizdir.

eşim bana bu şekilde davransa şuan ona söyleyeceğim tek söz ilk fırsatta biraz kendinimi geliştirsen acaba demek olurdu sanırım.
insanlar yaraladıkları yerden yara almadıkları sürece empati kuramıyorlar maalesef illaki başlarına gelecek.
Sonrasında da bir zamanlar kendisininde bana kendimi aynı böyle hissettirdiğini söyler içimdeki hesabı görürdüm.

Bir örnek vereyim.
Yolda gidiyorken arabayla yağmur bir anda durdu .
AA ne garip burda yağıyor burda yağmıyor dedim ne garip dedim.

Nesi garip biraz coğrafya görsen garip gelmezdi dedi..

Konunuz ve verdiğiniz örnek çok tanıdık geldi. Sanki birkaç yıl önce böyle bir konu vardı.

Geçmişe takılmanız anlaşılabilir bir durum, ama sürdürülebilir değil. Ben eşinize olan kırgınlığınızda haklı olduğunuzu düşünüyorum. Ama bu kırgınlığı aşmanın bir yolunu bulmalısınız yoksa evliliğiniz çekilmez bir hal alacak. Eşinizle yüzleşmek işe yaramıyor anladığım kadarıyla. Maddi durumunuz varsa terapiye gidebilirsiniz.

Terapiye gittik
Kadincagizida delirtti.
Bir proplem yok eşimi seviyorum diyip durmuş başka bir şey konuşmamış.
Üç dört belki daha fazla gittik.
Yol kat edemedik.
Benim bı sorunum yok deyip durdu bende pes ettim gitmedim artık.

Terapi de fayda etmediyse ne iyi gelir bilemiyorum.

Şöyle düşünelim. Ne olsa rahatlarsınız? Eşiniz ne yapsa geçmişi geride bırakırsınız?

Sizin deyiminizle eşiniz, kumar oynayan, sapık, gözü dışarıda bir adam. Aranızdaki eğitim farkini fırsat bilip ezmiş, egosunu tatmin etmiş, kültürlü olduğunu sanmıyorum. Şimdi eskisi kadar edemeyeceğini düşünüyor ki başla şeyler söylüyor. Ciddiye alınacak bir değil zaten her türlü.

Beni ben olduğum için değil sanki basardikca seviyor.
Siz içinizdeki rahatsızlığın neyden kaynaklandığını bulmuşsunuz.
Mesele bu durumu bu şekilde kabul edebilecek misiniz, edemeyecek misiniz?

Ben olsam şuradan bakardım duruma, bu adam sizi zaten sevmiş, evlenmiş, belli ki kafasında rağmenleri varmış ama yine de hayatlarınız birleşmiş.
Şimdi de siz başarı edindikçe size saygısı sevgisi artıyor. Bence olumsuz bakmayın bu sonuca.

Terapi de fayda etmediyse ne iyi gelir bilemiyorum.

Şöyle düşünelim. Ne olsa rahatlarsınız? Eşiniz ne yapsa geçmişi geride bırakırsınız?
Oturup konuşmak istiyorum akkimdakileri anlatmak istiyorum.ama mümkün değil.daha beşinci sn ye yalan yalan süs asarım keserim demesin isterse bir şey demesin ama beni dinlesin istiyorum sadece

yani normal değil mi?
siz yine sizsiniz okuyan araştıran gelişime açık biri olmasanız olduğunuz yerde sayardınız. eskiden de böyleymişsiniz ki ilerleyebilmişsiniz.

Gözü dışardaysa cokta bişy konuşmaya gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…