ya sorma!Masallah denemedigin kalmamis. Bu saatten sonra seni esra erol paklar
Tamam iste ayni evlilik programlarindaki mantik :)ya sorma!
ben uzun uzun gorustukten sonra bulusmam, bi insanin online kendi gibi olamadigini bildigim icin genelde bir iki muhabetten sonra bi cay/kahve icerim. O yuzden cok gibi gorunsede, aslinda cok degil cabuk.
yani bekar ve saglikli bir bayanin tanimasi gerektigi kadardan daha fazla degil sanirim?Ne kadar erkek tanıdın ki böyle kategorilere ayırdın diyesim geldi.Eşim bunların hiçbiri değil mesela
Bunu bende dusundum biliyomusun. Haklisin sanirim.Yani, kategorilere ayırmaya gerek yok. Sana gereken sadece bir kişi. Onunla da karşılaşsan bile, böyle hemen pat diye kategorilerinden birine sokuverirsen , ön yargılarından ötürü fırsatı kaçırırsın.
Ah ah..siz bir çabuk evlenemeyin böyle absürsd kişileri tanımak zorunda kalın da göreyim sizi.
Kıza kaç erkek tanıdın ki demişiniz.
Tok açın halinden anlamıyor işte.
yahu boyle bisey imaa ettimmi haha..kendime guveniyorum evet, ama dort dortlugun yakinindan gecmiyorum emin olun bunun farkindayim :))Sen dört dörtlük müsün ki?
Elbette bende cok kolay bir karaktere sahip degilim, ama arizali degilimdir. Karsimdakini biraz zorlamayi (naz baabinda degil ama) normal buluyorum, tanisma asamasinda elbette biraz terlemeliler.Bence bu kadar tuhaflık sizi buluyorsa sizde de tuhaflık vardır. Karşılıklıdır yani.
icini karartma. 40/42 yasima kadar cocuk yapabilecegime guveniyorum nedense..bisuru is arkadasim ancak 35ten sonra 40a merdiven dayadiktan sonra anne olduklari icin belkide.İkinci ve kendi halindeki tiplerden eliyüzü düzgün ve beni seveni istiyorum ama bulamıyorum.
Ben eliyüzü düzgün on yaş genç görünen.meslekli işli.Ama yok kimse.Yaş geçiyor.Çocuk doğuracak yaşım da geçecek yakında.Son ayrılık acısıyla bir ömür geçecek...
Kk da olmasa kim moral yükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?