Tuhaf komşu (bir komşu derdi de benden)

Ahahahahh vallahi bir fikrim daha oldu. Çocuğun yok ama yegenlerim var birini fislemeliyim

Komsuma sordum oda rahatsız. Bakışları genellikle benim evimde ama. Anlamiyorum ki neyi merak ettigini

Başkalarına da yapıyor demişsiniz ya diğer komşularınız ne diyor bu duruma? Çirkef bi tip olması muhtemel ise size çamur atması durumunda aynı fikirde olduğunuz komşularınız var mı?
Yahu dairesi direk benim karsimda. Dolayısıyla benim camimi kapımı daha çok gozetliyor. Ben daha çok sinir oluyorum. Diğerleri zaten ya yukarda ya aşağıda benim gibi değiller ki. Benim kadar rahatsız olsunlar

Hey allahim ya. sizede şamata çıktı kizlar ama bende eglenmiyor değilim hee

Eskiden komsu komsunun külüne muhtaç derlerdi.O kadını tanımıyorsunuz Belki psikolojik rahatsızlıgı var, bakıyor görünüyor ama dalıp gidiyordur.Belki eşinden şiddet görüyordur kimseyle konuşamayan biridir, çekiniyordur konuşmaya ilk adımı sizden bekliyordur.Bir kere merhaba diyebilirsiniz.O zaman niyetini anlarsınız.Tanırsınız.
Hareketleri size garip gelebilir bunun dışında başka garip hareketleri yoksa konuşmaya çalışın derim.

Komsuma sordum oda rahatsız. Bakışları genellikle benim evimde ama. Anlamiyorum ki neyi merak ettigini

Belki sizinle iletişim kurmaya çalışıyordur fakat yaklaşmaya çekiniyodur. Konuşmayı deneyebilirsiniz. Baktınız yanaşmıyor. O zaman sıkıntılı bir insan olduğunu anlarsınız ve çekersiniz balkonunuza perdenizi. Başka bir çözüm bulamadım açıkçası.

O balkona bakan tum komsularinizi orgutleyin.
Hepiniz birden balkona cikip -o da cikar herhalde zaten- o kadina bakin.

Lisede oyle bi arkadas vardi.
Gozunu dikip millete bakardi.
Tum sinif orgutlenip bos ders boyunca tek ses etmeden ona baktik.
Cildirmisti resmen.
Bi daha da kimseye oyle bakmadi.
Anne kaz

Kadin tatile gitmiş dün konuyu actigimdan beri hiç balkonda yoktu. Kv si ve alt komşusu dışarda konuşurken duydum tatile gitmissss

Eşinizin arabayı parkettiği içine mi doğuyor sa balkona çıkıyor anlamadım ben kulağı dışarı da olacak değil ya. Ya da evin içinden sizin balkoına çıktığınızı hemen nasıl görüyor da damlıyor kadında evli ve çocuğu var itham ediyorsunuz sıkıntıdan çıkıyordur öyle bakıyordur sizde niye sürekli gözünüz bizde diye sorun yani bilsin rahatsuız olduğunuzu. Sırf karşı komşu bakıyor diyer eşinize balkona çıkma diyorsunuz çok saçma. Bazıları meraklıdır boşverin.

Belki psikolojik sorunlari vardir.
Belki seri katildir. Kurbanlarini onceden iyi tanimak istiyordur :) ne bileyim aklima bunlar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…