Canım diyetisyen diyetin ilk günü için konuşmuş direk 500gr verdirir diye. Bence bu diyet 70-75 kilo arası bir insan için ilk haftadan sonra her hafta 3.5 kilo verdirmez. Bu diyet ile her hafta 3.5 kilo verebilmek için 80 civarı olmak gerek bence..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım diyetisyen diyetin ilk günü için konuşmuş direk 500gr verdirir diye. Bence bu diyet 70-75 kilo arası bir insan için ilk haftadan sonra her hafta 3.5 kilo verdirmez. Bu diyet ile her hafta 3.5 kilo verebilmek için 80 civarı olmak gerek bence..
İnnşallah canım buralarda güzel dostluklar kuruluyor okuduğum kadarıyla sonuçta hayatımızın savaşını omuz omuza veriyoruz değil mi![]()
Mantıklı olur kendine uyarlamanrica ederim
ben buna uygun bi liste çıkarıcam ekmekleri koymıcam ara öğünler için diğer listesinden faydalanarak da alternatifler koyucam artıl 1-2-3 ne kadar verdirirse:)
Nereyi anlamadın tatlım?bu çizelgeyi de okudum okudum ama yapamadım bir türlü yaa anlatır mısın bna?![]()
Sen deniz aşırıyı pek sever gibi duruyorsun aslında niye kaybolasın hehehelbetteyok olur muyum ki denizlerde?
![]()
Mantıklı olur kendine uyarlamanİnnşallah canııım
Nereyi anlamadın tatlım?
ben de sizler gibi izleyiciyim:) doktorum sitesinde de aynı başlıkla yayınlanmış video zaten 3,5 kilo vermem ama 1-1,5 da olsa bişey:)bana 1 haftada 3 bucuk kilo verdirmez gibi geldi bu diyet bilmiyorum. hersey tamam buraya ekleyemiyorum![]()
Bana da öyle geldi sanki:44: ​Neyi ekleyemiyorsun canım kilo çizelgeni falan mı?bana 1 haftada 3 bucuk kilo verdirmez gibi geldi bu diyet bilmiyorum. hersey tamam buraya ekleyemiyorum![]()
Sen deniz aşırıyı pek sever gibi duruyorsun aslında niye kaybolasın heheh![]()
Evet canım okadar verdirir birde senin fazla kilon çok yok ya ondan dedim özellikleben de sizler gibi izleyiciyim:) doktorum sitesinde de aynı başlıkla yayınlanmış video zaten 3,5 kilo vermem ama 1-1,5 da olsa bişey:)
Canım avatar fotoğrafın diyet günlüğünde deniz kızı nicki kullanman falan bana denizleri seviyormuşsun fikri verdi öyle geyik işteneden böyle dedin ki şimdi?ama yani bu mesleği düşünen herkesin aklına bir kaç kez gelmiş bir şeydir mutlaka
![]()
Bana da öyle geldi sanki:44: ​Neyi ekleyemiyorsun canım kilo çizelgeni falan mı?
Canım avatar fotoğrafın diyet günlüğünde deniz kızı nicki kullanman falan bana denizleri seviyormuşsun fikri verdi öyle geyik işte![]()
Canım en son geldiğin sayfanın linkini atabilir misin bana?evet onu ekleyemiyorum format uygun degil diyor:44:
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin aramıza.Arkadaşlar herkese merhaba.Ben de son 5 yılda 15 kilo kadar alıp bunun daha öncesi erkes tarafından imrenilerek bakılan yiyip yiyip kilo almayan insanlardan biriydim. Aldığım kiloları da şu halime gelene kadar pek önemsememişim ki bu haldeyim :) Neyse gelelim esas konuya ben de yaklaşık 4 aydır spora gidiyorum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum arda kaçırdıklarım oluyor.Normalde sebze ağırlıklı bir beslenmeye sahibim,abur cubur ve tatlıyla hiç aram yoktur ama gelgelelim ki ancak ve ancak şu 4 ayda anca 4 kilo verebildim. Önceleri yani ilk 3 ay sadece kardio yapıyordum,şimdi ise haftanın 5 günü aerobik ve plates.Sıkılaştım ama kilomda bi değişiklik göremiyorum. Ve gerekten merak ediyorum neden kilo veremediğimi ve ne yapacağımı bilemiyorum.Tavsiyesi olan varsa bekliyorum :)
Arkadaşlar herkese merhaba.Ben de son 5 yılda 15 kilo kadar alıp bunun daha öncesi erkes tarafından imrenilerek bakılan yiyip yiyip kilo almayan insanlardan biriydim. Aldığım kiloları da şu halime gelene kadar pek önemsememişim ki bu haldeyim :) Neyse gelelim esas konuya ben de yaklaşık 4 aydır spora gidiyorum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum arda kaçırdıklarım oluyor.Normalde sebze ağırlıklı bir beslenmeye sahibim,abur cubur ve tatlıyla hiç aram yoktur ama gelgelelim ki ancak ve ancak şu 4 ayda anca 4 kilo verebildim. Önceleri yani ilk 3 ay sadece kardio yapıyordum,şimdi ise haftanın 5 günü aerobik ve plates.Sıkılaştım ama kilomda bi değişiklik göremiyorum. Ve gerekten merak ediyorum neden kilo veremediğimi ve ne yapacağımı bilemiyorum.Tavsiyesi olan varsa bekliyorum :)
küçüklükten hayalim denizcilik umarım gerçek olur:81:
deniz harp okulunu da cok istemiştm ama nerde bende 1.70 boy![]()
Canım en son geldiğin sayfanın linkini atabilir misin bana?
Canım o sayfanın linkini yazabilirsen burayı nereye kopyalacağını alıp yazarım bende.her şeyi yapıyorum profile yapıştırnca olmuyor. bbcode yazan yeri kpyalamıyor muyuz?