Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

isveçi bende düşündüm ama çok zorluyor beni oyüzden bu diyet daha uygun bana:31::31:
canım zor ama psikolojik olarak rahatlatıyo ve güven veriyo zaten kalıcı kilo verdirmediğini biliyorum ama sonrasında bu listeye uyacağım için rahatım 60 rakamını hatta 5li rakamları göreyim yeter bunun için de elimden geleni yapmak zorundayım :) dün bozmanın eşiğine geldim elime bir sürü çikolata topladım markette sonra kasaya yaklaşırken düşündüm eğer o çikolataları yersem bi daha hiç 60a inemeyeceğimi düşündm ve bıraktım mutluyum:D:D

canım zor ama psikolojik olarak rahatlatıyo ve güven veriyo zaten kalıcı kilo verdirmediğini biliyorum ama sonrasında bu listeye uyacağım için rahatım 60 rakamını hatta 5li rakamları göreyim yeter bunun için de elimden geleni yapmak zorundayım :) dün bozmanın eşiğine geldim elime bir sürü çikolata topladım markette sonra kasaya yaklaşırken düşündüm eğer o çikolataları yersem bi daha hiç 60a inemeyeceğimi düşündm ve bıraktım mutluyum:D:D
Vaaay canım ya helal olsun sana. Ben çok mutsuzum bu aralar bir gün güzel güzel diyetimi yapıyorum. İkinci gün en ufak şeyde moralim bozuluyor. Kendimi bu yeni beslenme listesine iyice hazırlayacağım. Yeter artık bu yaz 55 kiloyu göreceğim. Sinirden ağlayasım geliyor.

Vaaay canım ya helal olsun sana. Ben çok mutsuzum bu aralar bir gün güzel güzel diyetimi yapıyorum. İkinci gün en ufak şeyde moralim bozuluyor. Kendimi bu yeni beslenme listesine iyice hazırlayacağım. Yeter artık bu yaz 55 kiloyu göreceğim. Sinirden ağlayasım geliyor.
yaaa yapma böle şeyler bak istersen sen de başla isveçe bence biraz şevklendirir seni

Son düzenleme:
ben de sabırsızlıkla bekliyorum isveçin bitmesini ama ben ayça kayanın haftada 3,5 kilo verdiren diyetimi yapıcam doktorum programında vermişti onu da
Hııım o diyetten hiç haberim yok canım.:31: Diyet listesi nasıl bir şey? Bende sabırsızlanıyorum. Yarın bütün hazırlıklarımı yapacağım. Salı başlıyoruuuuz.:15:
başarılar:79:

hem bölümünü sormuştum oklunu degil ne olrdu söylesen cok kırıldım:19:

diyet de iyi gitmeye çalışıyor.sil baştan başlamak için şuraya taşındım kahveye beklerim:7:

pardon suya:9:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/523905-denizkizinin-diyet-gunlugu-10047-a.html
Hihihi tamam fıstık bol bol gelirim.:16: Kırılma canım ya sözel bir bölüm okuyorum işte.:9: Sen ne okuyorsun, okuyor musun ne yapıyorsun bakalım ayrıca?:7:

Hııım o diyetten hiç haberim yok canım.:31: Diyet listesi nasıl bir şey? Bende sabırsızlanıyorum. Yarın bütün hazırlıklarımı yapacağım. Salı başlıyoruuuuz.:15:

Hihihi tamam fıstık bol bol gelirim.:16: Kırılma canım ya sözel bir bölüm okuyorum işte.:9: Sen ne okuyorsun, okuyor musun ne yapıyorsun bakalım ayrıca?:7:

hayır ben hazırlanıyorum inşallah seneye hayallerimin fakültesine kayıt falan yaptırıyor olucam bu zmanlar:16:
peki kırılmıyorum:15:

Son düzenleme:
hayır ben hazırlanıyorum inşallah seneye hayallerimin fakültesine kayıt falan yaptırıyor olucam bu zmanlar:16:
peki kırılmıyorum:15:
Hihihi çok şekersin sen yahu:9:
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel güzel bölümlerde okursun
:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/universite/511072-universiteden-mezun-olana-kadar-neler-yapilmali.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sinavlar/511466-sinav-magdurlarinin-paylasim-alani.html
Ozaman buralara da beklerim:13:

rica ederim
ben buna uygun bi liste çıkarıcam ekmekleri koymıcam ara öğünler için diğer listesinden faydalanarak da alternatifler koyucam artıl 1-2-3 ne kadar verdirirse:)

Back
X