• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet

bayanın kendisinden dinlemeniz daha verimli olur:)
Canım diyetisyen diyetin ilk günü için konuşmuş direk 500gr verdirir diye. Bence bu diyet 70-75 kilo arası bir insan için ilk haftadan sonra her hafta 3.5 kilo verdirmez. Bu diyet ile her hafta 3.5 kilo verebilmek için 80 civarı olmak gerek bence..:31:

rica ederim
ben buna uygun bi liste çıkarıcam ekmekleri koymıcam ara öğünler için diğer listesinden faydalanarak da alternatifler koyucam artıl 1-2-3 ne kadar verdirirse:)
Mantıklı olur kendine uyarlaman :31:İnnşallah canııım:7:
bu çizelgeyi de okudum okudum ama yapamadım bir türlü yaa anlatır mısın bna?:50:
Nereyi anlamadın tatlım?

neden böyle dedin ki şimdi?:28: ama yani bu mesleği düşünen herkesin aklına bir kaç kez gelmiş bir şeydir mutlaka:61:
Canım avatar fotoğrafın diyet günlüğünde deniz kızı nicki kullanman falan bana denizleri seviyormuşsun fikri verdi öyle geyik işte:9::9:

Arkadaşlar herkese merhaba.Ben de son 5 yılda 15 kilo kadar alıp bunun daha öncesi erkes tarafından imrenilerek bakılan yiyip yiyip kilo almayan insanlardan biriydim. Aldığım kiloları da şu halime gelene kadar pek önemsememişim ki bu haldeyim :) Neyse gelelim esas konuya ben de yaklaşık 4 aydır spora gidiyorum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum arda kaçırdıklarım oluyor.Normalde sebze ağırlıklı bir beslenmeye sahibim,abur cubur ve tatlıyla hiç aram yoktur ama gelgelelim ki ancak ve ancak şu 4 ayda anca 4 kilo verebildim. Önceleri yani ilk 3 ay sadece kardio yapıyordum,şimdi ise haftanın 5 günü aerobik ve plates.Sıkılaştım ama kilomda bi değişiklik göremiyorum. Ve gerekten merak ediyorum neden kilo veremediğimi ve ne yapacağımı bilemiyorum.Tavsiyesi olan varsa bekliyorum :)

Canım avatar fotoğrafın diyet günlüğünde deniz kızı nicki kullanman falan bana denizleri seviyormuşsun fikri verdi öyle geyik işte:9::9:

küçüklükten hayalim denizcilik umarım gerçek olur:81:
deniz harp okulunu da cok istemiştm ama nerde bende 1.70 boy:31:

evet onu ekleyemiyorum format uygun degil diyor:44:
Canım en son geldiğin sayfanın linkini atabilir misin bana?

Arkadaşlar herkese merhaba.Ben de son 5 yılda 15 kilo kadar alıp bunun daha öncesi erkes tarafından imrenilerek bakılan yiyip yiyip kilo almayan insanlardan biriydim. Aldığım kiloları da şu halime gelene kadar pek önemsememişim ki bu haldeyim :) Neyse gelelim esas konuya ben de yaklaşık 4 aydır spora gidiyorum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum arda kaçırdıklarım oluyor.Normalde sebze ağırlıklı bir beslenmeye sahibim,abur cubur ve tatlıyla hiç aram yoktur ama gelgelelim ki ancak ve ancak şu 4 ayda anca 4 kilo verebildim. Önceleri yani ilk 3 ay sadece kardio yapıyordum,şimdi ise haftanın 5 günü aerobik ve plates.Sıkılaştım ama kilomda bi değişiklik göremiyorum. Ve gerekten merak ediyorum neden kilo veremediğimi ve ne yapacağımı bilemiyorum.Tavsiyesi olan varsa bekliyorum :)
Merhaba canım öncelikle hoşgeldin aramıza.:16: Canım öncelikle spor alışkanlığı oluşturmuş olman süper.:13: Ancak kilo veremiyor olmanın tek nedeni beslenme şeklindir. Anladığım kadarıyla sen geçirdiğin bu dört ay içinde bir diyet proğramı uygulamamışsın.:31: Yaşın, kilon ve boyun kaç?
Eğer orta yaşlarda bir bayansan metabolizman yavaşlamış olabilir.
:31: Tabiki bunun içinde yapılacak onlarca şey var. Ancak bence tek sorun az kalorili, özellikle az yağlı bir diyet uygulamamış olman. Site içinde diyetisyenlerin verdiği bir sürü diyet listesi var onlardan birini seçebilirsin. Benim uygulayacağım diyete de bir bak derim.:13: Aşağıdaki mesajlarda bulabilirin.

bence 1 doktora veya bir diyetisyene gorünüp test yaptırmalısın.gitsen direkt teste yollarlar zaten. yani bu düzen bende olsa 4 kiloyu 3 haftada veririm:44:

küçüklükten hayalim denizcilik umarım gerçek olur:81:
deniz harp okulunu da cok istemiştm ama nerde bende 1.70 boy:31:
:9:
Olsun canım sende seni mutlu edecek başka bir meslek bulabilirsin. Yada bu mesleğe benzer bir meslek.. İstedikten sonra neler neler oluyor da işte azimli ve kararlı olmak gerek.:31:

Canım bbcode kısmında o kutucuğun içinde şöyle bir şey yazıyor ya;
" [url =http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4DjBDj/]

[/url] "
İşte sen bu yazının altını çizdiğim yerini kopyalacaksın,koyu olarak vurguladığım kısım

Son düzenleme:
Back
X