• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Diyet kuralları.2
Az tuzlu, az yağlı ve az şekerli besinler tüketilecek.
Protein + sebze yada karbonhidrat + sebze sistemine göre beslenilecek.
Çiğ veya haşlanmış besin tüketmeye özen gösterilecek.
Ara öğünlerde metabolizmayı canlandıran, az kalorili besinler tüketilecek.
Günde en az 3 litre su içilecek.

Son düzenleme:
26 Nisan 2012 Perşembe:56:
Kahvaltı:
1.5 bardak yarım yağlı süt
6 kaşık meyveli k-flex

Öğle:
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kabaklı, biberli, patatesli türlü (fırında)
4 kaşık zeytinyağlı salata
1 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir

16.OO:
1 kupa sütsüz, şekersiz kahve
2 kuru kayısı

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı türlü
2 yemek kaşığı yoğurt
*3lt su

Canım bence öyle çok fazlan yok ayrıca ÖSS hazırlık döneminde diyet yapman imkansız. Bence yazı bekle.:31:[/QUOTE]

rakamsal olarak yok ama görüntüde var neden boyle bilemiyorum. beklemk de istemiyorum kafam karıstı :31:

sabah şekersiz sütsüz kahve
öğlen 2 haşlanmış yumurta 4 çatal haşlanmış karnıbahar 100 gr etmezdi:)
akşam 200 gr haşlanmıl tavuk+ yağsız tuzsuz salata yarım porsiyon sayılabilir:)

spor:30 dk hafif tempo yürüyüş 15 dk hızlı tempo yürüyüş 1 saat sonra da biberiye yağı sürüp yürüyüş+egzersiz yapıcam parkta:)

sabah şekersiz sütsüz kahve
öğlen 2 haşlanmış yumurta 4 çatal haşlanmış karnıbahar 100 gr etmezdi:)
akşam 200 gr haşlanmıl tavuk+ yağsız tuzsuz salata yarım porsiyon sayılabilir:)

spor:30 dk hafif tempo yürüyüş 15 dk hızlı tempo yürüyüş 1 saat sonra da biberiye yağı sürüp yürüyüş+egzersiz yapıcam parkta:)
Süper canım bugünkü menün ve spor programın:16:

canım kendi günlüğümde biraz açıkladım zaten ancak temel kurallar belli biliyosun zaten.
protein + sebze ağırlıklı bi beslenme. arada kaçamak mutlaka oluyo ama abartmadan.
sabahları karbonhidrat aldım çavdar ekmeği yedim ama herzaman değil.
bide elimden geldiğince spor yapıyorum günde bi buçuk saat kadar.
sık tartılmıyorum. gece yatmadan önce yağsız yoğurt yiyorum. iki litre suyu gün içerisine dağıtarak içiyorum. yeşil çay çok sık içmedim hem sevmiyorum hemde unutuyorum.
ama sanırım püf noktası aç kalmadan vucudun senden ne istiyorsa onu vererek kurulan bi zayıflama sistemi. kolay gelsin :)

canım kendi günlüğümde biraz açıkladım zaten ancak temel kurallar belli biliyosun zaten.
protein + sebze ağırlıklı bi beslenme. arada kaçamak mutlaka oluyo ama abartmadan.
sabahları karbonhidrat aldım çavdar ekmeği yedim ama herzaman değil.
bide elimden geldiğince spor yapıyorum günde bi buçuk saat kadar.
sık tartılmıyorum. gece yatmadan önce yağsız yoğurt yiyorum. iki litre suyu gün içerisine dağıtarak içiyorum. yeşil çay çok sık içmedim hem sevmiyorum hemde unutuyorum.
ama sanırım püf noktası aç kalmadan vucudun senden ne istiyorsa onu vererek kurulan bi zayıflama sistemi. kolay gelsin :)
Anladım canım. Ben protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. İlerledikçe daha da disiplinli şekilde uygulayacağım bu sistemi. Senin programını çok beğendim. Güzel kilo vermen çok normalmiş :29:Amasenin kadar spor yapamam herhalde:9:
bir şeyler yapmaya çalışacağım artık bilemiyorum..
hadi bakalım:16:

destek de bekliyorum tabi günlüğüme bakarsan düzensizliğimi görüp belki bana fikir verebilirsin :29:

[h=2] Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste :56:[/h]
1.BESLENME LİSTESİ

SABAH:
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Tere, maydonoz, limon

ÖĞLEN:
Bir dilim ekmek
Bir tavuk baget veya 3 köfte
1 kase yoğurt

İKİNDİ:
Bir yağsız tost
Bir bardak ayran
Bir büyük portakal

AKŞAM:
Bir kase çorba veya bir dilim ekmek
6 kaşık etsiz sebze yemeği
Salata
Yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ

SABAH:
1bardak süt
4 kaşık müsli
1 portakal

ÖĞLE:
1 dilim ekmek
6 kaşık etsiz sebze yemeği
Salata
Yoğurt

İKİNDİ:
1 bardak süt
4 erik
10 badem

AKŞAM:
1 kase çorba
Yoğurt
Salata

[video=youtube;OZI3RDe0uK4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OZI3RDe0uK4[/video]
İşte yeni diyetim bu kızlar...

Son düzenleme:
günaydınn :79: diyetin nasıl gdiyor? koydugun listeleri sen denedin mi?:107:
Günaydın canııım :16:eh iştee iyi gidiyor. kendi kendime kalmak istiyorum bu aralar çok bunalıyorum. doğum günüme birkaç gün kaldı 2 mayıs. o gün başlarım herhalde bu diyete

Günaydın canııım :16:eh iştee iyi gidiyor. kendi kendime kalmak istiyorum bu aralar çok bunalıyorum. doğum günüme birkaç gün kaldı 2 mayıs. o gün başlarım herhalde bu diyete
günaydııııııın:) bence bu liste çok güzel tam uyulduğu takdirde kesinlikle hatada 2 kilo gidiyo ben de isveç bittikten sonra düşünüyorum tekrar dönmeyi:)

Back
X