ben de kafayı yicem,benim bugün 11. günüm, şişlikler inince bugün burnumdaki kemerin hala kaldığını gördüm, inanılacak birşey değil bu.resmen kemerim var hala.çok ağladım bugün, şişliklere razıydım, ama niçin kemer duruyo ya? iyice törpülemediği için mi? resmen çıldıracam.doktorumu aradım, gülüyo.hiçbşey anlamadım ben bu işten!
ben de kafayı yicem,benim bugün 11. günüm, şişlikler inince bugün burnumdaki kemerin hala kaldığını gördüm, inanılacak birşey değil bu.resmen kemerim var hala.çok ağladım bugün, şişliklere razıydım, ama niçin kemer duruyo ya? iyice törpülemediği için mi? resmen çıldıracam.doktorumu aradım, gülüyo.hiçbşey anlamadım ben bu işten!
Evet Kürşat Bey'le birlikte giriyorlar. Kendi hastası olmasam da Kürşat Bey'de çok ilgili cana yakın iyi bir insan. Hatta benim tamponlarımı Fikret Bey geciktiği için kendisi çıkardı sağolsun en ufak birşey hissetmedim. Ayrıca benim gibi koyu bir Fenerbahçeliydi. Kendisi ile güzel muhabbetlerimiz oldu :)
doktorumun ismi ergin kılç, aslında iyi bir doktor, arkadaşımın burnunu çok güzel yaptı, onun akrabalarının burnunu da o yapmış.hepsi gayet memnun.hatta bukadar iyiyken bana mı denk geldi diye ağladım..gülmesinin sebebi daha önceki hastalarının da böyle bir durumla karşılaşmış olması sanırım.çünkü yanına gittiğimde çok kızda bana, gayet normalmiş ordaki çıkıntı.o kemik değil kıkırdakmış, ve çökme olmaması için koymuş.mantıklı bir şekilde açıkladı, şekilli olarak çizdi bir de.masajla ve zamanla yüzde yüz düzelecek dedi.garantisini verdi.bastırarak masaj yapmamı söyledi, baya acıyo yaparken ama mecburum .. bir buçuk ayda gidecek dedi.. insan çok telaş yapıyor hemen, endişeleniyo, çünkü sonrasını hayal ederek giriyoruz ameliyata.ve hemen istediğimiz sonuçla karşılaşmak istiyoruz.bu burun ameliyatı fiziksel olarak değil de resmen psikolojik olarak yıpratıyo insanı.
:)) canım benim ilk ameliyatımdan sonra burnumun üzerinde minicik bi cıkıntı vardı boyle kemik kaymıs gibi zamanla gitmişti. galiba oluyor boyle seyler. bekle sabret derim hakkaten ameliyattan cıktıktan sonraki haliyl coook farklı oluyor oturdugunda. butun o sivrilikler keskinlikler falan gidiyor sabııırrr sabırrr
benimde ilk ameliyatmdan sonra burnumun üzerinde kemik gibi sivrilikler oluştu 1 yıl bekledim ama geçmedi 2. ameliyatımı oldum 6 ay sonra yeniden tekrarladı 3 ay önce 3. ameliyatımı oldum bekliorum inşallah bidaha olmaz:18:
burnumun üstünde 2 küçük sivilce çıkıntısı var. kırık hattı dedi. 4 buçuk aydır aynı ne zaman geçer buyamukluğu da gitmedi.
dr kimdi bir sakıncası yoksa sormamın??
kırık hattı mı? fay hattı gibi nasıl ya?? e kaynıcak mıymıs?? benim ufak cıkıntı kaynamıs gitmisti ama 4-6 ay falan surdu
deemon,henüz araştırma aşamasındasın sanırım.kafanda aşağı yukarı bi isim oluştu mu yoksa hala kararsız mısın?
bilmiyorum ne hattı. dışardan da belli. içerden iki sivilce çıkıntısı var.bi tarafta yok bi tarafta var. öle kalıcak büyük ihtimalle. bu michale jakson burnumla yaşıcam işte böle
dur yahu daha yeni olmus. umitsizliğe kapılma daha coook degisecek. ama oldu da yine memnun kalmadın revizyon yaptıran bi sürü insan var..bkz. ben..
ben bu tuhaf burna alıştım sanırım. belkide alışmak zorunda olduğum için alıştım bilemiyorum. hergün aynalara bakıp kahretmek beni fazlasıyla yordu. bıraktım bikaç gündür. reviziyon hakkımı da kaybettim. kayınvalidem ameliyat filan oldu, eşim iş yerinin arabasıyla kaza yaptı ve bidünya borca girdik. artık belimiz doğrulmaz sanmam.
ben bu tuhaf burna alıştım sanırım. belkide alışmak zorunda olduğum için alıştım bilemiyorum. hergün aynalara bakıp kahretmek beni fazlasıyla yordu. bıraktım bikaç gündür. reviziyon hakkımı da kaybettim. kayınvalidem ameliyat filan oldu, eşim iş yerinin arabasıyla kaza yaptı ve bidünya borca girdik. artık belimiz doğrulmaz sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?