ben de aynı dertten müzdaribim aynı şekilde benm de burnum yamuk kaynadı ameliyet olalı bir sene oldu fakat düzelmedi ikinci ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon yani
doktorların başarısız ameliyatlarda en büyük kozu,zaman aşımını uğratmak 3/5 ay sonra gel demek hastayı bezdirmek ve lanet olsun başka doktora revizyon oluyum dedirtmek,çoğu doktor bu taktiği uyguluyor haberiniz olsun,tamam burunda kavis istersin yapmaz ona bir şey denmez ama,yamuk olursa burun başarız bir ameliyat olmuş olur
arkadaşlar bugn doktora gittim ve bana burnumun tam olarak düzelmiceğini söyledi. kalem gibi dümdüz olmayacak ama minimum düzeyde bir eğrilik kalıcak şekilde masaj yapmamı söyledi. yaptğım masajlarda burnuma çok bastırmamı söyledi. örnek olarak bana yaptı ve o kadar bastırdıki elleri titredi resmen. gözümden yaş geldi. her saat başı yapmamı söylei bu masajı. yamuk olan tarafın tersine doğru şiddetli bi şekilde bastırmak. nasıl bir masaj ki bu ? canım acıyo yaparken.. ameliyat olduğuma olacağıma pişman oldum. zaten yamuklukta geçmicekmiş. pff
Onca şeyden sonra burnun biraz yamuk kalacak diyen doktora ne denir ki ?
Ben olsam burnumu yamuk yapan doktora bedava yapacak diye revizyon ameliyatı olmam, bozuk bir burnu düzeltmek daha zordur, o ilkinde becerememişki ikincisini mi becerecek!
tugcecim sende canını sıkma doktorun dediği gibi şişlik olabilir. umarım benim gibi olmazsın canım benimki alçıdan düz çıktı ama şişler indikçe yamuklugu belli oldu
merhaba arkadaşlar benim de burnumda yamukluk var sağa doğru yamukacaba estetik ameliyat ile kesin geçer mi ?
merhaba arkadaşlar.aynı konuyu yanlışlıkla sadece naci beyin ilgilendiği burun estetiği yerine açmışım. dooktor bey henüz bir şey yazmamış. sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim. konuya gelcek olursam. 11 kasımda istanbulda özel bir hastaneye septum deviasyon ve rinoplasti amelyatı oldum. dün doktor alçıyı çıkarttığıda bir şok geçirdim. burnumun üst tarafında sanki eskiden kalma bir yamukluk var gibiydi. psikolojim çok bozuldu. ne hayellerle girmiştim o ameliyata. doktor burnumun çok şiş olduğunu söyledi şişlik geçer gibilerinden birşeyler söyledi ama inanmıyorum geçiceğine. daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mıydı ? geçme olasılığı nedir.? 3 tür masaj yapmamı söyledi doktor bunlar işe yarar mı acaba ? nolur bile arkadaşlar yardımcı olsun.
Çok haklı...Paranı, zamanını iyi bir ameliyat için harcadın, ümitlendin hayal ettin...Bence de hakkını ara...Masajlarına da devam et..Dava açsan kazanırsın yaaaaaa, hemen kabullenmek ne demek!!!!!!!!! Umudunu yitirme, üzülme, ağlama ama gerçekçi ol!!! Bu o doktorun yanına kar kalmamalınasıl oluyormuş öyle yamuk kalacakmış öyle şeymi olur,sen neden estteik oldun düz bir burnun olsun diye lafa bak yamuk kalacakmış burun beceremiyorsa baştan söyleseydi sende ameliyat olmazdın bence hakkını ara doktordan korkma,yamuk bir burun istemediğini söyle ,ameliyat olma amacının yamukluğu düzeltilmesi için olduğunu söyle gerekirse sesini yükselterek,kimbilir ameliyat öncesi sana neler söylemiştir,burnun dümdüz olucak diye konuş bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?