dün doktoru aradm konuştum. yamuluyo yaa dedim. doktor bana güldü. cumartesi gel bi bakalım dedi. inş. bu zamanları gülerek hatırlarım. çünkü ameliyattan önce psikolojik olarak burnmun düzeleceğine kesin gözüyle bakıp kendimi ona göre hazırlıyordum. yarın doktora içimi dökücem baya bi. inş benim duymak istediğim şeyleri söyler ve bende mutlu olmaya başlarım. sizinde verdiğiniz moralle ümitleniyorum. sadece bende olmuyo bu olay sonuçta. ve düzelebiliyo. hadi hayırlısı bakalım. çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz moral için :)
Bir tavsiyem daha olacak sana, 10 saniyeden çok aynaya bakam ve binlerce fotoğraf çekme=)...Ben takmıştım fotoğrafa, çekip çekip ağlıyordum; sen sakın yapma...
Allah çaresiz dert vermesin...Ooldu da yamuk kaldı biraz, ikinci küçük bir operasyonla düzeltir dokorun...O da olmadı, en kötü -tabii ki istemeyiz hiçbirimiz ve insan o üzüntüyü yaşarken bunları düşünemiyor ama- küçücük bir kusur kalmış olur...
Ne ameliyatlar oluyor insanlar...İçini ferah tut o yüzden olur mu?
Bir de benim de doktorum ne dersem gülüyor...Kızamıyorum hiç, nasıl kibar ve iyi; ama böyle her şeye gülünce de dert anlatmak çok zor oluyor:S
İnşallah yarın anlatabilirsin derdini, ben ne zaman gitsem, planladıklarımı diyemeden geri geliyorum=)
o dediklerni yaptım bile :) hemde defalarca...
doktora gitmeden önce bin türlü şey sorcam diye gidiyorum oraya gidince hepsini unutuyorum bende..
Allaha şükürler olsun ki sakat değiliz bişey değiliz. ne insanlar ameliyat oluyor. hayatları pahasına. biz para veriyoruzda zevkine yaptırıyoruz yine beğenmiyoruz.
inş düzelir ya. düzelmezsede dünyanın sonu değil ya.
evet dürüst ama işinide keşke aynı ölçüde yapsaydıda düz çıksaydı burnum. masajlarımı düzenli olarak her saat başı yapıyorum. eğer bir düzelme veya dahada kötüleşme olursa sizlere bildireceğim. artık doktorla konuştuktan sonra ümidim kalmadı. kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?