- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
Dediğim gibi size Esma zikir verecek kişi kadın erkek farketmez öncelikle dini yasantisinda en ufak noktada bile İslam a ters düşmeyecek ve havas bilgisi olacak.herseyin bir adabı usulü vardır. Bunlara dikkat edin. Böyle bilgili birini bulmak benim nerdeyse 10yilimi aldı. Bulana kadar da burada yapmayın dediğim herseyi yapmıştım maalesef. Zamanı gelince, insan alması gereken dersi alınca, aradığını buluyor. İnşallah siz de bilgili insanlarla karşılaşırsiniz.Hmmm anladım güzel bir noktaya değinmişsiniz. Fakat ben böyle birini nerden bulabilirim ki
kötü günlerde içim sıkılıyor , moralim bozuluyor, ama bunun sebebi aslında o kötü hissettiğim günlerde gerçekten işlerin benimm için iyi gitmemesi oluyor.
kötü rüyalar derken şimdi hatırlamıyorum hepsini de bir tanesinde mesela sevdiğim adamı başka birisiyle yatakta yan yana elbiseler ile yatarkenki fotoğrafını görmüştüm. Aklıma bu geldi şuan .
Peki bu kötü rüyalarımdan falan bir şey anlayabildiniz mi ?Dediğim gibi size Esma zikir verecek kişi kadın erkek farketmez öncelikle dini yasantisinda en ufak noktada bile İslam a ters düşmeyecek ve havas bilgisi olacak.herseyin bir adabı usulü vardır. Bunlara dikkat edin. Böyle bilgili birini bulmak benim nerdeyse 10yilimi aldı. Bulana kadar da burada yapmayın dediğim herseyi yapmıştım maalesef. Zamanı gelince, insan alması gereken dersi alınca, aradığını buluyor. İnşallah siz de bilgili insanlarla karşılaşırsiniz.
Rüya yorumu da bu dediğim kişiler yapar net olarak. Netten bakılarak aaa buymuş derseniz yanlış yorumlama ihtimali çok yüksek olur. Sadece bunu gördüyseniz bilinçaltı diyebilirim. Aldatılma korkunuz varsa bunu görmüş olabilirsiniz bir ihtimal. Bunun haricinde hayvanlar, böcekler, ölüm, sürekli sizi kovalayan birileri varsa o sıkıntı olur. Sanırım bunlari görmüyorsunuz. Görmüyorsaniz çok fazla takılmayın.Peki bu kötü rüyalarımdan falan bir şey anlayabildiniz mi ?
Yok böyle şeyler görmüyorum. Netteki yorumlara zaten çok güvenmiyorum hemen hemen her şeye aynı yorumu yazmışlar . Ben bu dediğiniz tarz kişileri nerde bulabilirim ?Rüya yorumu da bu dediğim kişiler yapar net olarak. Netten bakılarak aaa buymuş derseniz yanlış yorumlama ihtimali çok yüksek olur. Sadece bunu gördüyseniz bilinçaltı diyebilirim. Aldatılma korkunuz varsa bunu görmüş olabilirsiniz bir ihtimal. Bunun haricinde hayvanlar, böcekler, ölüm, sürekli sizi kovalayan birileri varsa o sıkıntı olur. Sanırım bunlari görmüyorsunuz. Görmüyorsaniz çok fazla takılmayın.
Siz biraz nette araştırın. Hemen ilk gördüğünüze koşmayın. Onunla ilgili yorumları okuyun, zaten ilk başta size dikkat etmeniz gerekenlerini söyledim, onlara dikkat ederseniz çoğu kişiyi elersiniz. Büyü, bağlama büyüsü, sevgiliyi kocayı geri getirme büyüsü yapandan, gelecek hakkında fal bakandan aman aman uzak durun.yorumlarda sevgilimden ayrıldım bana geri getirdi bağlama büyüsü, tılsımi yaptı yazdı asla aman diyim iletişime bile geçmeyin. Onlardan hayır gelmez. Arastirma kısmı baya uzun sürecek acele etmeyin. Okudukça kafanızda nasıl olması gerektiği şekillenecek zaten. Bu kadar söyleyebilirim size.Yok böyle şeyler görmüyorum. Netteki yorumlara zaten çok güvenmiyorum hemen hemen her şeye aynı yorumu yazmışlar . Ben bu dediğiniz tarz kişileri nerde bulabilirim ?
Hmm anladım teşekkür ederimSiz biraz nette araştırın. Hemen ilk gördüğünüze koşmayın. Onunla ilgili yorumları okuyun, zaten ilk başta size dikkat etmeniz gerekenlerini söyledim, onlara dikkat ederseniz çoğu kişiyi elersiniz. Büyü, bağlama büyüsü, sevgiliyi kocayı geri getirme büyüsü yapandan, gelecek hakkında fal bakandan aman aman uzak durun.yorumlarda sevgilimden ayrıldım bana geri getirdi bağlama büyüsü, tılsımi yaptı yazdı asla aman diyim iletişime bile geçmeyin. Onlardan hayır gelmez. Arastirma kısmı baya uzun sürecek acele etmeyin. Okudukça kafanızda nasıl olması gerektiği şekillenecek zaten. Bu kadar söyleyebilirim size.
İg de birden popüler olmasıyla ufak bi araştırma yapmıştım bence.
Vay kitabı alanlar ertesi gün iş bulmuş
Yok evde dururken cebinden bin lira çıkanlar olmuş falan.
Tamamiyle para tuzağı.
Kimse suç işlemiyor bilmeden tanımadan yorumlamayın bence önce araştırın sonra yorumlayınDediginiz kisiyi tanimiyorum ama biraz mantikli olun. Bu kadin psikolog mu? Psikiyatrist mi? Psikoloji uzerine bir egitim almis mi? Almadiysa o zaman sizde 2 kitap okuyun saati bilmem kac liradan seans verin. Hadi zamaniniza acimiyorsunuz paraniza da mi acimiyorsunuz. Yapmayin ya o kadin psikolog, psikiyatrist degilse -ki sorduğunuza gore degil sizi dolandiriyor, yasal olarak suc isliyor. Sizde buna çanak tutuyorsunuz. Cok paranız varsa ihtiyaci olana verin daha cok ic rahatlamasi yasarsiniz.
Tanimaya gerek yok. Bu ulke yasa var, yetkiler kisilere gore verilmiyor, mesleklere gore veriliyor. Psikolog mu? Psikiyatrist mi? Ikiside degilse hasta tedavi edemez, danışani olamaz. Vicdani gectim yaptigi yasal olarak suç! O okullar bosuna kazanilip yillarca bosuna dirsek curutulmuyor. Bu ulkede de bu dunyada da meslek ehliyeti denilen birsey var.Kimse suç işlemiyor bilmeden tanımadan yorumlamayın bence önce araştırın sonra yorumlayın
Hanım ablacığım kimse tedavi ediyor demiyor ki bak yine diyorum araştır öğren sonra yorumla. Bu ülkede bu sorun var bilmeden tanımadan yorumlama sorunu.Tanimaya gerek yok. Bu ulke yasa var, yetkiler kisilere gore verilmiyor, mesleklere gore veriliyor. Psikolog mu? Psikiyatrist mi? Ikiside degilse hasta tedavi edemez, danışani olamaz. Vicdani gectim yaptigi yasal olarak suç! O okullar bosuna kazanilip yillarca bosuna dirsek curutulmuyor. Bu ulkede de bu dunyada da meslek ehliyeti denilen birsey var.
insanlar caresizlikten bu tür kisilere basvuruyor, sevgilisinden ayrılmıs gece gunduz aglayan bır ınsan gidiyim fakirlere sadaka veriyim içim rahatlasın bari demez ki:/ kendi icini rahatlatmak icin gecici seylere basvurur iste faldı medyumdu bu tarz kisilere falanDediginiz kisiyi tanimiyorum ama biraz mantikli olun. Bu kadin psikolog mu? Psikiyatrist mi? Psikoloji uzerine bir egitim almis mi? Almadiysa o zaman sizde 2 kitap okuyun saati bilmem kac liradan seans verin. Hadi zamaniniza acimiyorsunuz paraniza da mi acimiyorsunuz. Yapmayin ya o kadin psikolog, psikiyatrist degilse -ki sorduğunuza gore degil sizi dolandiriyor, yasal olarak suc isliyor. Sizde buna çanak tutuyorsunuz. Cok paranız varsa ihtiyaci olana verin daha cok ic rahatlamasi yasarsiniz.
Sadece sevgili filan değil olayı ama çok geniş kapsamı var ve çok farklı bir bakış açısıyla yapıyor. Araştırın derim önyargıdan önceinsanlar caresizlikten bu tür kisilere basvuruyor, sevgilisinden ayrılmıs gece gunduz aglayan bır ınsan gidiyim fakirlere sadaka veriyim içim rahatlasın bari demez ki:/ kendi icini rahatlatmak icin gecici seylere basvurur iste faldı medyumdu bu tarz kisilere falan
yok ben de gittim zaten önyargım yok kesinlikle, sadece insanlar genelde bu tarz konular icin derman arıyor diye dedimSadece sevgili filan değil olayı ama çok geniş kapsamı var ve çok farklı bir bakış açısıyla yapıyor. Araştırın derim önyargıdan önce
Deva nın nerden nasıl geleceğini bilmiyoruz vesile olabilir belkiyok ben de gittim zaten önyargım yok kesinlikle, sadece insanlar genelde bu tarz konular icin derman arıyor diye dedim
Kızlaar ben tuğçe ışınsu'yu uzun zamandır takip ediyorum ve severimde. İnstagram sayfasında devamlı zikir dua olumlama tarzında güzel paylaşımları var hatta arada ona seansa gidenlerin yada telefonda seans alanların ve sonuc görenlerinde meşajlarını paylaşmakta tabi bende düşünmeye başladım ama şuan çalısmıyorum parasal durumdan dolayı cesaret edemedim pek . Aranızda telfonla yada yüzyüze seans alıp faydasını gören varmı ? nasıl uygulamalar yapıyo veee can alıcı soruu ne kadaar ücretleri bilen varmı
Gülü seven dikenine katlanırKonuda yorumları okumadan yazdım direkt görünce, mükerrer olduysa kusura bakmayın
Öncelikle son 2 yılda 2 kez seansa gittim. Birisi ilişki şifalandırmaydı diğeri ise Aşk - İş Tılsımı için idi. Ücret her ikisinde de 350 tl ve kesinlikle nakit.
Telefonla randevu alıyorsunuz ve dövülmüşcesine telefonu kapatıyorsunuz bu noktaya sabrınız varsa randevuyu alıyorsunuz. Gittiğinizde de yine çok asabi geliyor ve not alırken bile eliniz ayağınız birbirine karışıyor ek olarak sakın soru sormaya kalkmayın max 1 tane onu da yarım sorarsınız,zaten cevaplamıyor veya yazdıkya /söyledik ya diyor. Etkisini 30gün ile 3 ay aralığında hissedeceğinizi vurguluyor. Böyle davranmasının sebebini enerji ve seans gerekliliği olarak tanımlıyor ancak telefon iletişimi vs baya bezdirici nitelikte.
Gelelim benim elde ettiğim sonuçlara, ilişki şifalandırması döneminde hayatım tam bir çalkantı halindeydi ve artık ya şifalansın /ya bitsin diyerek gittim, işyerimin en alt katındaydı ve her gün kendisini görüyordum ve kendi halindeyken de yüzünde güller açmıyor onu söyleyeyim kişisel algılamayın, ben de " amaan derdim başımdan aşkın ya ne yapıyorsa deneyeceğim " diyerek gittim. Oldu da nitekim ki benim ki cidden çok derin sorunlar içeren ve imkansız bir kopuşla sona ermişti. uygulamamın 10. günü bana ulaştı ancak 3 ay o kadar dalgalı ve yorucuydu ki anlatamam böyle sihirli dokunuş gibi "mükemmel çift" olmadık yani, bir start'a sahip olduk gerisi bizim elimizdeydi. Hala okumaya devam ediyorsan tılsımı da anlatayım ;
Tılsımı da uzun yıllardır duyarım ve merak ederim bir yandan da herkes gibi korkarım. Aşk hayatımız devam ediyordu ancak dışarıdan gelen etkilere de bir yandan çok açıktık,iş tam içime sindiği gibi değildi. Tılsıma karar verdim, telefonda tılsım olduğunu söyleyip ne için olduğunu söylemeniz gerekiyor,şu gün hazır gel al veya kargolayayım muhabbeti oluyor. Ben elden aldım notları yazdım uyguladım , 2 ay sonra etkılerını gördüm.
Tuğçe Işınsu'nun alternatifi olsa tercih eder miydim evet, çünkü seanslarda kendinizi baya tedirgin hissediyorsunuz sıfır iletişim ama azarlar gibi bir iletişim ve sonrasında whatsapptan vs bisey sormak ıcın yazdıgınızda da max tek kelimelik cevap alırsınız. Enerji çalışmalarına saygım var, kitaplarını da aldım okudum ancak bu yönü dolayısıyla çok fazla tepki topluyor.