Konuda yorumları okumadan yazdım direkt görünce, mükerrer olduysa kusura bakmayın
Öncelikle son 2 yılda 2 kez seansa gittim. Birisi ilişki şifalandırmaydı diğeri ise Aşk - İş Tılsımı için idi. Ücret her ikisinde de 350 tl ve kesinlikle nakit.
Telefonla randevu alıyorsunuz ve dövülmüşcesine telefonu kapatıyorsunuz bu noktaya sabrınız varsa randevuyu alıyorsunuz. Gittiğinizde de yine çok asabi geliyor ve not alırken bile eliniz ayağınız birbirine karışıyor ek olarak sakın soru sormaya kalkmayın max 1 tane onu da yarım sorarsınız,zaten cevaplamıyor veya yazdıkya /söyledik ya diyor. Etkisini 30gün ile 3 ay aralığında hissedeceğinizi vurguluyor. Böyle davranmasının sebebini enerji ve seans gerekliliği olarak tanımlıyor ancak telefon iletişimi vs baya bezdirici nitelikte.
Gelelim benim elde ettiğim sonuçlara, ilişki şifalandırması döneminde hayatım tam bir çalkantı halindeydi ve artık ya şifalansın /ya bitsin diyerek gittim, işyerimin en alt katındaydı ve her gün kendisini görüyordum ve kendi halindeyken de yüzünde güller açmıyor onu söyleyeyim kişisel algılamayın, ben de " amaan derdim başımdan aşkın ya ne yapıyorsa deneyeceğim " diyerek gittim. Oldu da nitekim ki benim ki cidden çok derin sorunlar içeren ve imkansız bir kopuşla sona ermişti. uygulamamın 10. günü bana ulaştı ancak 3 ay o kadar dalgalı ve yorucuydu ki anlatamam böyle sihirli dokunuş gibi "mükemmel çift" olmadık yani, bir start'a sahip olduk gerisi bizim elimizdeydi. Hala okumaya devam ediyorsan tılsımı da anlatayım ;
Tılsımı da uzun yıllardır duyarım ve merak ederim bir yandan da herkes gibi korkarım. Aşk hayatımız devam ediyordu ancak dışarıdan gelen etkilere de bir yandan çok açıktık,iş tam içime sindiği gibi değildi. Tılsıma karar verdim, telefonda tılsım olduğunu söyleyip ne için olduğunu söylemeniz gerekiyor,şu gün hazır gel al veya kargolayayım muhabbeti oluyor. Ben elden aldım notları yazdım uyguladım , 2 ay sonra etkılerını gördüm.
Tuğçe Işınsu'nun alternatifi olsa tercih eder miydim evet, çünkü seanslarda kendinizi baya tedirgin hissediyorsunuz sıfır iletişim ama azarlar gibi bir iletişim ve sonrasında whatsapptan vs bisey sormak ıcın yazdıgınızda da max tek kelimelik cevap alırsınız. Enerji çalışmalarına saygım var, kitaplarını da aldım okudum ancak bu yönü dolayısıyla çok fazla tepki topluyor.