Bakın inanın o kadar çok kitap okudum, kişilerle konuştum, kişisel gelişim yada dini açıdan, enerji çalışmaları, astral seyahatine kadar. Burada yazdıklarımın vebalini düşünerek yazıyorum. Şu an ilgilendiğim alan ise çocukluk travmaları üzerine. İnsanların zaaflarıni, dini inançlarıni kullanarak çok iyi prim yapan, inanılmaz paralar kazanan insanlar var. Çoğu kişinin birçok sorunu var ve iyi niyetli birseyler yapmaya çalışıyor. Birsey yaparken lütfen iyice araştırın. Düşünün mesela bilmem ne duası 1542 kere okunacak? Neden 1 değil 10degil 1542? Yada bir dua edeceksiniz şuna okuyun, buna okuyun, buna üfleyin diyor. Neden odanızda boş boş otururken değil de o şartlarin sağlanması gerekiyor? Başka enerjilerin harekete geçmesi için yapılan ritüeller bunlar. Başta işe yarar görünür ancak sonrasında insan başına çok iş açar, imandan edecek kadar. Tek istediğim sadece düşünün neden diye sorun. Gerçekten bilenlere danışın. Yoksa zaten hayat sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaparsınız tabiki.
instg sayfasında var buna ait öneriler ordan bak önce yap sonra istersen paralı yapArkadaşlar bu konular en iyi kk’da olur diye geldim. Şimdi tuğçe ışınsu’nun tılsımları alıp memnun olan var mı? Kısmet açılması ve evlilik istiyorum. İnstagramda bir sayfa takip ediyorum pozitif yaşam enerji diye orda toplu dualar oluyor ücretsiz arkadaşımla katıldık ikimizinde duası oldu. Onlarda gruplar oluyor ona mı katılsam yoksa tuğçe’den tılsım mı alsam bilemiyorum. Gruplarda dualar oluyor galiba kendimiz okuyoruz her gün söyleneni ve gruplar ücretli. Bildiğiniz fayda gördüğünüz başka uygulamalar var mı?
aynen oyle o ınsanların senden benden farkı yok valla hatta bızım enerjımız cok daha ıyı olabılır.Ben de tılsımlı kitap yazayım ne de olsa inanan çokBöyle şeyler yerine çekim yasasını araştırın. Hem paranız cebinizde kalır hem de gerçekten işinize yarar
Can aydoğmuş bağ kesme videosunu izleyebilirsin youtubedan belki işine yarar.Merhaba. Ben de bu kadinin 1-2 kitabini almistim. Hakkinda bu yazilanlari ben de okudum. Eskiden aklimda olan "belki danisan olarak giderim" düşüncesine de boylelikle son vermis oldumsadece kitaplari ile yetinecegim gibi şu anda
Benim anlayamadigim nokta ise şu:
Kitabında, hep tekrar eden olumsuz olaylar, ayrılıklar, başarısızlıklar vb.nin nedeni olarak "gecmisten kalma hesaplaşmaların olması, negatif enerji durumu, blokajlar vs vardir" gibi bir cumle kuruyor. Videolarinda, Tv'ye çıktığında da bahsediyor ayni seyden.
Bunun cozumu olarak ise "gecmisten gelen, gecmisle bagli olduğumuz eterik baglari kesme"yi sunuyor. Kendisi de yapmis bunu kendine. Ancak ne var ki, bu eterik bag kesme eyleminin nasil yapılacağını dogru duzgun açıklamıyor, neden acaba, gerçekten merak ediyorumacaba seanslarınin ana temasi bu olduğu icin mi ki?
(Bir de aranizda eterik baglarin nasil kesildigini bilen biri varsa yazabilir mi? Bu konuya gercekten ilgi duyuyorum da...)
Tesekkur ederimCan aydoğmuş bağ kesme videosunu izleyebilirsin youtubedan belki işine yarar.
Instagram çoğu postunda anlatıyor her konu ile ilgili nasıl kesileceğini bak istersenMerhaba. Ben de bu kadinin 1-2 kitabini almistim. Hakkinda bu yazilanlari ben de okudum. Eskiden aklimda olan "belki danisan olarak giderim" düşüncesine de boylelikle son vermis oldumsadece kitaplari ile yetinecegim gibi şu anda
Benim anlayamadigim nokta ise şu:
Kitabında, hep tekrar eden olumsuz olaylar, ayrılıklar, başarısızlıklar vb.nin nedeni olarak "gecmisten kalma hesaplaşmaların olması, negatif enerji durumu, blokajlar vs vardir" gibi bir cumle kuruyor. Videolarinda, Tv'ye çıktığında da bahsediyor ayni seyden.
Bunun cozumu olarak ise "gecmisten gelen, gecmisle bagli olduğumuz eterik baglari kesme"yi sunuyor. Kendisi de yapmis bunu kendine. Ancak ne var ki, bu eterik bag kesme eyleminin nasil yapılacağını dogru duzgun açıklamıyor, neden acaba, gerçekten merak ediyorumacaba seanslarınin ana temasi bu olduğu icin mi ki?
(Bir de aranizda eterik baglarin nasil kesildigini bilen biri varsa yazabilir mi? Bu konuya gercekten ilgi duyuyorum da...)
Öyle mi? Yeni yeni takip etmeye baslamistim kendisini, cok inceleme firsatim da olmamisti hesabini. Gormemisim dolayisiyla, bakacağım, sag olunInstagram çoğu postunda anlatıyor her konu ile ilgili nasıl kesileceğini bak istersen
Bana tamamen yalan dolan geliyo bu işler enerjiye vs inanırım ama bi kere kitabını alma gafletinde bulundum gerçekten içindekiler çok komik kitabı aldığıma utandım afedersiniz ama avlama işi gibi geliyo banaKızlaar ben tuğçe ışınsu'yu uzun zamandır takip ediyorum ve severimde. İnstagram sayfasında devamlı zikir dua olumlama tarzında güzel paylaşımları var hatta arada ona seansa gidenlerin yada telefonda seans alanların ve sonuc görenlerinde meşajlarını paylaşmakta tabi bende düşünmeye başladım ama şuan çalısmıyorum parasal durumdan dolayı cesaret edemedim pek . Aranızda telfonla yada yüzyüze seans alıp faydasını gören varmı ? nasıl uygulamalar yapıyo veee can alıcı soruu ne kadaar ücretleri bilen varmı
Atalardan aktarım ''saçmalığı'' dediğiniz konu gerçek olmasaydı. Atalardan gelen atasözüde olmazdı dedesinin yediği erik torununun dişini çalarmış gibi. Yada örnek veriyorum adak sadece adayanı etkilemez onun soyunuda etkiler gibi gibi bu ornekler uzar gıder.Merhaba,
Deniz Erten de bir benzeri... Zikirler, çakralar, enerji, bu dünya sanal demeler. Anlatımlarında harfleri kırparak yeni kelimeler keşfetmeler. Arkadaşlar, dinimiz tek, kitabımız Kuran, rehberimiz Peygamber Efendimiz. Farklı inanışlardan bir tutam ondan al, bir tutam bundan, koy ortaya tabii ki çok hoşumuza gidecek. Aman bulaşmayın derim, açın evinizde kendi zikrinizi kendi Kuran'ınızı kendiniz okuyun, zekatınızı verin, iyi insan olun, bitti gitti zaten. Üzgünüm Deniz Erten'ciler ve daha niceleri. Keşke atalardan aktarım saçmalığı vs doğru olsa da musallat olmasaydı üç harfliler. Deniz Erten'in yüzünde nur kalmadı, ağır musallatlı, Allah affetsin...
evet bende artık ona gitme kararından epeeey zaman önce vazgeçtim zatenMerhaba,
Deniz Erten de bir benzeri... Zikirler, çakralar, enerji, bu dünya sanal demeler. Anlatımlarında harfleri kırparak yeni kelimeler keşfetmeler. Arkadaşlar, dinimiz tek, kitabımız Kuran, rehberimiz Peygamber Efendimiz. Farklı inanışlardan bir tutam ondan al, bir tutam bundan, koy ortaya tabii ki çok hoşumuza gidecek. Aman bulaşmayın derim, açın evinizde kendi zikrinizi kendi Kuran'ınızı kendiniz okuyun, zekatınızı verin, iyi insan olun, bitti gitti zaten. Üzgünüm Deniz Erten'ciler ve daha niceleri. Keşke atalardan aktarım saçmalığı vs doğru olsa da musallat olmasaydı üç harfliler. Deniz Erten'in yüzünde nur kalmadı, ağır musallatlı, Allah affetsin...
Ortagi vardi Beki Ikala Erikli. O yurt disindaki meleklerle ilgili bi akim var onla ilgili konulari Turkceye kendi kitaplarina vs aldi. Beki Ikala yahudi asilli bir kisi. Su anki Musevilik Hristiyanlik gibi dinler belki bu meleklerle calisma onlardan isteme konusunda daha esnektir ama bizim dinimizde yasak. Melekler ancak Allahin emriylr hareket eder. Melek dahi olsa araya araci koymak biseyler istemek bizim dinimizce hos gorulmez. Tugce Isinsu gibi tipler iste yabancilardan ordan burdan apartma ne varsa para kazanmak icin kullaniyorlar.Kitabini alanlar okuyanlar birseyi farkettimi merak ediyorum. Baş melek cebrail . Mikail gibi seyleri çağırıyor. Bu bana hic normal gelmiyor. Hic normal değil.dikkatli okuyun ve uygulayin derim. O dualarda yazamlari tercume ettirin.
Cok guzel bir açıklama. Yani melekleri kullanmak akıl alir gibi degil. Cok dikkat edin yapmadan önce. Esmalar falan deyip dinimize uygun gibi gosteriyorlar.Ortagi vardi Beki Ikala Erikli. O yurt disindaki meleklerle ilgili bi akim var onla ilgili konulari Turkceye kendi kitaplarina vs aldi. Beki Ikala yahudi asilli bir kisi. Su anki Musevilik Hristiyanlik gibi dinler belki bu meleklerle calisma onlardan isteme konusunda daha esnektir ama bizim dinimizde yasak. Melekler ancak Allahin emriylr hareket eder. Melek dahi olsa araya araci koymak biseyler istemek bizim dinimizce hos gorulmez. Tugce Isinsu gibi tipler iste yabancilardan ordan burdan apartma ne varsa para kazanmak icin kullaniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?