TUĞÇE IŞINSU

Arkadaşlar bu konular en iyi kk’da olur diye geldim. Şimdi tuğçe ışınsu’nun tılsımları alıp memnun olan var mı? Kısmet açılması ve evlilik istiyorum. İnstagramda bir sayfa takip ediyorum pozitif yaşam enerji diye orda toplu dualar oluyor ücretsiz arkadaşımla katıldık ikimizinde duası oldu. Onlarda gruplar oluyor ona mı katılsam yoksa tuğçe’den tılsım mı alsam bilemiyorum. Gruplarda dualar oluyor galiba kendimiz okuyoruz her gün söyleneni ve gruplar ücretli. Bildiğiniz fayda gördüğünüz başka uygulamalar var mı?

instg sayfasında var buna ait öneriler ordan bak önce yap sonra istersen paralı yap

Allah askına su kadına ınanmayın arkadaslar ne ıstıyorsanız bıraz arastırarak ınternette bır cok yabancı kaynak var zaten. Para tuzağı aldanmayın. Sorununuzu yazın burda zaten genıs cevrelı arastırma yaparak buluruz. Tılsımdı oydu buydu degıl mesele sadece konuya ınancınız. Inandıgınız hersey gercekten oluyor.

Ben de tılsımlı kitap yazayım ne de olsa inanan çok Böyle şeyler yerine çekim yasasını araştırın. Hem paranız cebinizde kalır hem de gerçekten işinize yarar

Yavrum siz hastamısınız ya tılsım aliyimmi bende kadından falan diye soranlar var inşallah ciddi değilsinizdir, sen ben gibi bi insan bu farkındamısınız acaba yoksa akıl tutulması mı yaşıyosunuz?

Merhaba. Ben de bu kadinin 1-2 kitabini almistim. Hakkinda bu yazilanlari ben de okudum. Eskiden aklimda olan "belki danisan olarak giderim" düşüncesine de boylelikle son vermis oldum sadece kitaplari ile yetinecegim gibi şu anda

Benim anlayamadigim nokta ise şu :

Kitabında, hep tekrar eden olumsuz olaylar, ayrılıklar, başarısızlıklar vb.nin nedeni olarak "gecmisten kalma hesaplaşmaların olması, negatif enerji durumu, blokajlar vs vardir" gibi bir cumle kuruyor. Videolarinda, Tv'ye çıktığında da bahsediyor ayni seyden.

Bunun cozumu olarak ise "gecmisten gelen, gecmisle bagli olduğumuz eterik baglari kesme"yi sunuyor. Kendisi de yapmis bunu kendine. Ancak ne var ki, bu eterik bag kesme eyleminin nasil yapılacağını dogru duzgun açıklamıyor, neden acaba, gerçekten merak ediyorum acaba seanslarınin ana temasi bu olduğu icin mi ki?

(Bir de aranizda eterik baglarin nasil kesildigini bilen biri varsa yazabilir mi? Bu konuya gercekten ilgi duyuyorum da...)

Can aydoğmuş bağ kesme videosunu izleyebilirsin youtubedan belki işine yarar.

Instagram çoğu postunda anlatıyor her konu ile ilgili nasıl kesileceğini bak istersen

Bana tamamen yalan dolan geliyo bu işler enerjiye vs inanırım ama bi kere kitabını alma gafletinde bulundum gerçekten içindekiler çok komik kitabı aldığıma utandım afedersiniz ama avlama işi gibi geliyo bana

Atalardan aktarım ''saçmalığı'' dediğiniz konu gerçek olmasaydı. Atalardan gelen atasözüde olmazdı dedesinin yediği erik torununun dişini çalarmış gibi. Yada örnek veriyorum adak sadece adayanı etkilemez onun soyunuda etkiler gibi gibi bu ornekler uzar gıder.

evet bende artık ona gitme kararından epeeey zaman önce vazgeçtim zaten

Kitabini alanlar okuyanlar birseyi farkettimi merak ediyorum. Baş melek cebrail . Mikail gibi seyleri çağırıyor. Bu bana hic normal gelmiyor. Hic normal değil.dikkatli okuyun ve uygulayin derim. O dualarda yazamlari tercume ettirin.

Ortagi vardi Beki Ikala Erikli. O yurt disindaki meleklerle ilgili bi akim var onla ilgili konulari Turkceye kendi kitaplarina vs aldi. Beki Ikala yahudi asilli bir kisi. Su anki Musevilik Hristiyanlik gibi dinler belki bu meleklerle calisma onlardan isteme konusunda daha esnektir ama bizim dinimizde yasak. Melekler ancak Allahin emriylr hareket eder. Melek dahi olsa araya araci koymak biseyler istemek bizim dinimizce hos gorulmez. Tugce Isinsu gibi tipler iste yabancilardan ordan burdan apartma ne varsa para kazanmak icin kullaniyorlar.

Cok guzel bir açıklama. Yani melekleri kullanmak akıl alir gibi degil. Cok dikkat edin yapmadan önce. Esmalar falan deyip dinimize uygun gibi gosteriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…