- 13 Mart 2016
- 283
- 307
Bilmeyen kişi alır kitap dua kitabı diye o ritüelleri yapar. Insani dinden çıkarır. Çok tehlikeli.Caresiz insan herseye umut bagliyor maalesef kandirilmaya en musait insanlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmeyen kişi alır kitap dua kitabı diye o ritüelleri yapar. Insani dinden çıkarır. Çok tehlikeli.Caresiz insan herseye umut bagliyor maalesef kandirilmaya en musait insanlar..
Aynen oyle yalan yok bende rituel va deniyodum onceden Allahin isimleriyle fln korktum sonra biraktim buyuyle vs isim olmaz zaten ama insana bilmeden buyu yaptiriyolarBilmeyen kişi alır kitap dua kitabı diye o ritüelleri yapar. Insani dinden çıkarır. Çok tehlikeli.
İg de birden popüler olmasıyla ufak bi araştırma yapmıştım bence.
Vay kitabı alanlar ertesi gün iş bulmuş
Yok evde dururken cebinden bin lira çıkanlar olmuş falan.
Tamamiyle para tuzağı.
İnanın bazı şeyler çok tehlikeli. Bir insanın iradesine müdahale etmek büyüye girer. Yok geri dönsün, aşık olsun, köpeğim olsun. Bu nedir ya. İnsanların basireti mi baglandi. Bunlar nasıl istekler,heleki bunlar için yapamayacakları şey yok çoğunun. Allah islah etsinTuğçe ışınsu okumak yerine çekim gücü için secret, dua için güllü yasin kitapları okunabilir. En azından bunlarda ritüel yok
Hayırlısıysa olsun diyor okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuzİnanın bazı şeyler çok tehlikeli. Bir insanın iradesine müdahale etmek büyüye girer. Yok geri dönsün, aşık olsun, köpeğim olsun. Bu nedir ya. İnsanların basireti mi baglandi. Bunlar nasıl istekler,heleki bunlar için yapamayacakları şey yok çoğunun. Allah islah etsin
Merak etmeyin okumadan anlamadan yorum yapmam. Sadece bu yazar değil başka birçok yazar yada yazarcik kişilerin kitaplarını okudum. Ne okuduğumu anlayacak kapasitem var çok şükür. İki dua arasında fark vardır. Birisi direk Allah im hayırlısıyla olsun demek, diğeri bazı kelimeler duaları okuyup tekrar tekrar okuyup başka enerjilerin devreye girmesi için harekete geçirmek. Ne yaptığınızı bilerek yapın. İnsanları doğruya yönlendiremiyorsaniz yanlışa da yönlendirmeyinHayırlısıysa olsun diyor okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz
Aynen öyle siz de öyle yapıyorsunuz şuan doğruya güzele yönlendirin güzel düşünün güzel olsun. Ben size kapasiteniz yok demedim haşa maşallah çok güzel yorum yapıyorsunuz ama. Güzel bir şeyler varsada izin verin olsun. Hep cübbeliler bilmiyor.Merak etmeyin okumadan anlamadan yorum yapmam. Sadece bu yazar değil başka birçok yazar yada yazarcik kişilerin kitaplarını okudum. Ne okuduğumu anlayacak kapasitem var çok şükür. İki dua arasında fark vardır. Birisi direk Allah im hayırlısıyla olsun demek, diğeri bazı kelimeler duaları okuyup tekrar tekrar okuyup başka enerjilerin devreye girmesi için harekete geçirmek. Ne yaptığınızı bilerek yapın. İnsanları doğruya yönlendiremiyorsaniz yanlışa da yönlendirmeyin
Bakın inanın o kadar çok kitap okudum, kişilerle konuştum, kişisel gelişim yada dini açıdan, enerji çalışmaları, astral seyahatine kadar. Burada yazdıklarımın vebalini düşünerek yazıyorum. Şu an ilgilendiğim alan ise çocukluk travmaları üzerine. İnsanların zaaflarıni, dini inançlarıni kullanarak çok iyi prim yapan, inanılmaz paralar kazanan insanlar var. Çoğu kişinin birçok sorunu var ve iyi niyetli birseyler yapmaya çalışıyor. Birsey yaparken lütfen iyice araştırın. Düşünün mesela bilmem ne duası 1542 kere okunacak? Neden 1 değil 10degil 1542? Yada bir dua edeceksiniz şuna okuyun, buna okuyun, buna üfleyin diyor. Neden odanızda boş boş otururken değil de o şartlarin sağlanması gerekiyor? Başka enerjilerin harekete geçmesi için yapılan ritüeller bunlar. Başta işe yarar görünür ancak sonrasında insan başına çok iş açar, imandan edecek kadar. Tek istediğim sadece düşünün neden diye sorun. Gerçekten bilenlere danışın. Yoksa zaten hayat sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaparsınız tabiki.Aynen öyle siz de öyle yapıyorsunuz şuan doğruya güzele yönlendirin güzel düşünün güzel olsun. Ben size kapasiteniz yok demedim haşa maşallah çok güzel yorum yapıyorsunuz ama. Güzel bir şeyler varsada izin verin olsun. Hep cübbeliler bilmiyor.
Sayılar kuranda var belli duaların Allah ın 99 ismimin çeşitli rakamlarla okunması olayı var. Zaten şarlatan olsa sadece kitapta paylaşır nette ayrıca paylaşım yapmaz. Sadecee tuğçe ışınsu için demiyor dünya dua üzerine kurulu derler. En azından bu vesile oluyor.Bakın inanın o kadar çok kitap okudum, kişilerle konuştum, kişisel gelişim yada dini açıdan, enerji çalışmaları, astral seyahatine kadar. Burada yazdıklarımın vebalini düşünerek yazıyorum. Şu an ilgilendiğim alan ise çocukluk travmaları üzerine. İnsanların zaaflarıni, dini inançlarıni kullanarak çok iyi prim yapan, inanılmaz paralar kazanan insanlar var. Çoğu kişinin birçok sorunu var ve iyi niyetli birseyler yapmaya çalışıyor. Birsey yaparken lütfen iyice araştırın. Düşünün mesela bilmem ne duası 1542 kere okunacak? Neden 1 değil 10degil 1542? Yada bir dua edeceksiniz şuna okuyun, buna okuyun, buna üfleyin diyor. Neden odanızda boş boş otururken değil de o şartlarin sağlanması gerekiyor? Başka enerjilerin harekete geçmesi için yapılan ritüeller bunlar. Başta işe yarar görünür ancak sonrasında insan başına çok iş açar, imandan edecek kadar. Tek istediğim sadece düşünün neden diye sorun. Gerçekten bilenlere danışın. Yoksa zaten hayat sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaparsınız tabiki.
O dediğiniz esmalarin ebced değerleri. Her birinin belli sayısı var. Aynı şekilde ayetlerin de. O sayıda belli günler boyunca okuduğunuz zaman bunyenize, manevi durumunuza göre etkilenirsiniz. Bunu netten bakıp kendi kendinize teşhis koyup yaparsanız çok zarar görürsünüz. Manevi dünyaya hakim olan, enerjilere hükmeden birinden yardım isteyeceksiniz. O sizin neye ihtiyacınız olduğunu saptayip reçete gibi şundan şu kadar bundan bu kadar oku diyebilir. Onun haricinde yaparsanız zarar görürsünüz. Tecrübeyle sabittir bu dediklerim. Çocukluk travmaları için 0-6yas arasında, anne karnından itibaren oluşmuş olumsuz kök inançlari olumlulariyla değiştirmek için çalışmaların olduğunu bir kitap okuyorum ancak yeterli değil. Uzman olmadığım için bu konuda şunu yapın diyemem çünkü bende ilk fırsatta iyi bir psikolog yada hipnoterapistle çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Onun için iyi uzmanları bulursam süper olacak. Sizin tavsiyeleriniz varsa özelden yazarsanız sevinirimSayılar kuranda var belli duaların Allah ın 99 ismimin çeşitli rakamlarla okunması olayı var. Zaten şarlatan olsa sadece kitapta paylaşır nette ayrıca paylaşım yapmaz. Sadecee tuğçe ışınsu için demiyor dünya dua üzerine kurulu derler. En azından bu vesile oluyor.
Peki bir sorabilir miyim çocukluk travmaları hakkında ne yapabiliriz yani bildiğim kadarıyla bu tüm yaşantımızı bilimçyaltımızı etkiliyor
Ben bu tarz esma çalışması için hocaya gitmiştim ama . O hoca esma değil de bir takım zikirler veriyordu herkese. Biz bir imam vs kişiye gidip bunu sorabilir miyiz ki acaba ? Kim bilir bunları ? Din adamları mı ?O dediğiniz esmalarin ebced değerleri. Her birinin belli sayısı var. Aynı şekilde ayetlerin de. O sayıda belli günler boyunca okuduğunuz zaman bunyenize, manevi durumunuza göre etkilenirsiniz. Bunu netten bakıp kendi kendinize teşhis koyup yaparsanız çok zarar görürsünüz. Manevi dünyaya hakim olan, enerjilere hükmeden birinden yardım isteyeceksiniz. O sizin neye ihtiyacınız olduğunu saptayip reçete gibi şundan şu kadar bundan bu kadar oku diyebilir. Onun haricinde yaparsanız zarar görürsünüz. Tecrübeyle sabittir bu dediklerim. Çocukluk travmaları için 0-6yas arasında, anne karnından itibaren oluşmuş olumsuz kök inançlari olumlulariyla değiştirmek için çalışmaların olduğunu bir kitap okuyorum ancak yeterli değil. Uzman olmadığım için bu konuda şunu yapın diyemem çünkü bende ilk fırsatta iyi bir psikolog yada hipnoterapistle çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Onun için iyi uzmanları bulursam süper olacak. Sizin tavsiyeleriniz varsa özelden yazarsanız sevinirim
Din adamları derken imam falan ayrı havas hocaları ayrı. Havas çok çok ayrı bir ilim. Bu Esma, ayet, zikir yada başka şeyleri dini bütün az sayıda havas alimleri yapabilir. Çünkü o sizin neye ihtiyacınız var, bünyeniz kaldırır mı, başınızda sıkıntı var mı, bunlar birbiriyle zıt düşer mi, bunları tespit edip bilerek ne yapmanız gerektiğini söylerler. Genelde de çok ağır okumalar vermezler. Verdikleri zikirler birkaç günden sonra sizi rahatlatır, hafifletir, huzurlu kılar. Okuyacağınız her kelime her harf bir enerji oluşturur ve bu enerji güçlüdür. Herhangi biri size zikir vermiş olsun.Hiçbir şey olmasa bile başka enerjileri üstünüze çekebilme ihtimaliniz olur. Çok kapsamlı ve tehlikeli. İnternette okuduklarınız %99 u eksik yazılmış yada amacına uygun anlatılmamis yazılar. Mesela bir dua verilmiş. Bunu okuyanın işleri düzelir diye. Siz orda gördünüz okuyorsunuz Arapcadan Latince ye çevrilmiş. Peki siz ne okuyorsunuz? Orda acaba küfür mü var, şirk mi var, cin daveti mi var, orda cin isimleri mi yazılmış, biri kafadan mi atmış, dalga mı geçiyor. Neden bileceksiniz? Sizin iyi niyetli olmaniz birsey değiştirmez.ne okuduğunuza bakılır. Öyle her hocanın dediği yapılmaz. İyice araştırın, sorun, dikkat edin, İslami yasantiya ters düşecek en ufak bir söz bir davranış olmaması gerekiyor. Lütfen iyice emin olun öyle konuşun. Peki sizin gittiğiniz kişi size Esma veren, al şunu oku mu dedi yoksa ayrıntılı detaylı olarak açıklama yaptı da mı verdi?Ben bu tarz esma çalışması için hocaya gitmiştim ama . O hoca esma değil de bir takım zikirler veriyordu herkese. Biz bir imam vs kişiye gidip bunu sorabilir miyiz ki acaba ? Kim bilir bunları ? Din adamları mı ?
Din adamları derken imam falan ayrı havas hocaları ayrı. Havas çok çok ayrı bir ilim. Bu Esma, ayet, zikir yada başka şeyleri dini bütün az sayıda havas alimleri yapabilir. Çünkü o sizin neye ihtiyacınız var, bünyeniz kaldırır mı, başınızda sıkıntı var mı, bunlar birbiriyle zıt düşer mi, bunları tespit edip bilerek ne yapmanız gerektiğini söylerler. Genelde de çok ağır okumalar vermezler. Verdikleri zikirler birkaç günden sonra sizi rahatlatır, hafifletir, huzurlu kılar. Okuyacağınız her kelime her harf bir enerji oluşturur ve bu enerji güçlüdür. Herhangi biri size zikir vermiş olsun.Hiçbir şey olmasa bile başka enerjileri üstünüze çekebilme ihtimaliniz olur. Çok kapsamlı ve tehlikeli. İnternette okuduklarınız %99 u eksik yazılmış yada amacına uygun anlatılmamis yazılar. Mesela bir dua verilmiş. Bunu okuyanın işleri düzelir diye. Siz orda gördünüz okuyorsunuz Arapcadan Latince ye çevrilmiş. Peki siz ne okuyorsunuz? Orda acaba küfür mü var, şirk mi var, cin daveti mi var, orda cin isimleri mi yazılmış, biri kafadan mi atmış, dalga mı geçiyor. Neden bileceksiniz? Sizin iyi niyetli olmaniz birsey değiştirmez.ne okuduğunuza bakılır. Öyle her hocanın dediği yapılmaz. İyice araştırın, sorun, dikkat edin, İslami yasantiya ters düşecek en ufak bir söz bir davranış olmaması gerekiyor. Lütfen iyice emin olun öyle konuşun. Peki sizin gittiğiniz kişi size Esma veren, al şunu oku mu dedi yoksa ayrıntılı detaylı olarak açıklama yaptı da mı verdi?
Umarim bilen bir hoca vermiştir size. Zaten size iyi gelip gelmediğini hayatınızın gidisatindan, ruyalarinizdan, hislerinizden anlarsınız. Size verdiklerinin etkisi doğrultusunda hayatınızda olaylar gelisiyorsa ordan anlarsınız.yok ben sadece esma okuyorum. Allahın isimlerini yani. Bilmediğim dua vs okumuyorum .
o hocanın verdiği de zikir şeklindeydi. Salavatlar var ya onlardan . Enteresan bir şey yoktu
Yok bu son esmalarımı kendim seçtim de çok tuhaf bazı günler çok iyi bazı günler kötü hissediyorum . Rüyalarımda aynı şekilde .Umarim bilen bir hoca vermiştir size. Zaten size iyi gelip gelmediğini hayatınızın gidisatindan, ruyalarinizdan, hislerinizden anlarsınız. Size verdiklerinin etkisi doğrultusunda hayatınızda olaylar gelisiyorsa ordan anlarsınız.
Kendim seçtim olmaz. Sizin başkasına sorma yada yardım isteme sebebiniz çözümü kendi kendinize bulamadığınız için. Zaten çözümü bilseniz sormazsiniz ki gerek kalmaz. Siz ilişkim güzel olsun, şansım açılsın istiyorum dediniz o da size al bunu bunu oku dediyse sıkıntı var orda. O diyecek sizin şansınız açık ama başka bir sebepten dolayı misal işiniz rast gitmiyor diyip onu çözmesi lazım. Kötü dediğiniz günlerde ne oluyor, ne hissediyorsunuz yada kötü rüyalarda ne görüyorsunuz?Yok bu son esmalarımı kendim seçtim de çok tuhaf bazı günler çok iyi bazı günler kötü hissediyorum . Rüyalarımda aynı şekilde .
Hmmm anladım güzel bir noktaya değinmişsiniz. Fakat ben böyle birini nerden bulabilirim kiKendim seçtim olmaz. Sizin başkasına sorma yada yardım isteme sebebiniz çözümü kendi kendinize bulamadığınız için. Zaten çözümü bilseniz sormazsiniz ki gerek kalmaz. Siz ilişkim güzel olsun, şansım açılsın istiyorum dediniz o da size al bunu bunu oku dediyse sıkıntı var orda. O diyecek sizin şansınız açık ama başka bir sebepten dolayı misal işiniz rast gitmiyor diyip onu çözmesi lazım. Kötü dediğiniz günlerde ne oluyor, ne hissediyorsunuz yada kötü rüyalarda ne görüyorsunuz?