Canım düşünce gücü pozitif olumlamalar diye bir başlık var burada, istersen biraz incele, belki yararı olur.Kızlaar ben tuğçe ışınsu'yu uzun zamandır takip ediyorum ve severimde. İnstagram sayfasında devamlı zikir dua olumlama tarzında güzel paylaşımları var hatta arada ona seansa gidenlerin yada telefonda seans alanların ve sonuc görenlerinde meşajlarını paylaşmakta tabi bende düşünmeye başladım ama şuan çalısmıyorum parasal durumdan dolayı cesaret edemedim pek . Aranızda telfonla yada yüzyüze seans alıp faydasını gören varmı ? nasıl uygulamalar yapıyo veee can alıcı soruu ne kadaar ücretleri bilen varmı
Ben de baktım şimdi sayfasına da pek inandırıcı gelmedi. Şimdiye kadar bioenerjiden alternatif tiptan psikologlardan yediğim kazıkları toplasam kendime sıfır araba alirdim. Artik güvenmiyorum hiçbirine
Tuğçe ışınsu’nun çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..2-3 kitabını aldım okudum..instagram dan takip ettim..fakat bir zaman sonra farkettim ki insanlar teli yüzümüze kapatıyorsunuz çatt diye soru bile soramıyoruz falan yazmışlar..neyse bunları bir süre göz ardı ettim..fakat enerji ile uğraşan sürekli sevgiden bahseden bir insanın davranışları ve tavrı nasıl böyle olabilir diye düşündüm ,,üstelik bu insanlardan para kazanırken,kii bu şekilde davranan devlette bir doktor bile olsa eminim ki hiçbirimiz bir daha gitmeyiz..en son yine biri suratıma tel kapattınız diye yazmış instagram da,,bende kıza yorum yazdım ne yaşadınız diye,neyse kız da anlattı bende teşekkür ederim sevgiler yazdım ikimizi de engellemiş :))bende randevu alıp taa izmirden İstanbul a gitmeyi düşünüyordum halaa saf gibi..dediğim gibi çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..öncelikle lütfen kendisine bir regresyon çalışması yapsın:))Seans ücreti 350 tl diye biliyorum bu arada..illa ki gitmeye kararlıysanız:)Kızlar bu arada İzmirde olan güvenebileceğim regresyon çalışması yapan bir danışman önerilerinize açığım..SevgilerKızlaar ben tuğçe ışınsu'yu uzun zamandır takip ediyorum ve severimde. İnstagram sayfasında devamlı zikir dua olumlama tarzında güzel paylaşımları var hatta arada ona seansa gidenlerin yada telefonda seans alanların ve sonuc görenlerinde meşajlarını paylaşmakta tabi bende düşünmeye başladım ama şuan çalısmıyorum parasal durumdan dolayı cesaret edemedim pek . Aranızda telfonla yada yüzyüze seans alıp faydasını gören varmı ? nasıl uygulamalar yapıyo veee can alıcı soruu ne kadaar ücretleri bilen varmı
eveet haklısınız bende takip ediyorum instagramda sert bi kadın davranıs ve konuşmalarına bazen bende karşıyıım demekki engellemesi doğruymuş zaten bende vazgecmiştim canım bunları duydumda tam olduTuğçe ışınsu’nun çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..2-3 kitabını aldım okudum..instagram dan takip ettim..fakat bir zaman sonra farkettim ki insanlar teli yüzümüze kapatıyorsunuz çatt diye soru bile soramıyoruz falan yazmışlar..neyse bunları bir süre göz ardı ettim..fakat enerji ile uğraşan sürekli sevgiden bahseden bir insanın davranışları ve tavrı nasıl böyle olabilir diye düşündüm ,,üstelik bu insanlardan para kazanırken,kii bu şekilde davranan devlette bir doktor bile olsa eminim ki hiçbirimiz bir daha gitmeyiz..en son yine biri suratıma tel kapattınız diye yazmış instagram da,,bende kıza yorum yazdım ne yaşadınız diye,neyse kız da anlattı bende teşekkür ederim sevgiler yazdım ikimizi de engellemiş :))bende randevu alıp taa izmirden İstanbul a gitmeyi düşünüyordum halaa saf gibi..dediğim gibi çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..öncelikle lütfen kendisine bir regresyon çalışması yapsın:))Seans ücreti 350 tl diye biliyorum bu arada..illa ki gitmeye kararlıysanız:)Kızlar bu arada İzmirde olan güvenebileceğim regresyon çalışması yapan bir danışman önerilerinize açığım..Sevgiler
bin lira falandır zannediyodum kadın hepimizden 200 tl alıp zengin oldu ikide bir dubaie gidip sayenizde burdayım diye resimler atıyoGeçen yıl 200tl gibi bir rakam söylemişlerdi
denemek isterimm canımSıfır ve eminim son model bir arabadır hem de.Çok haklısın,bu konuları kullanıp haksız çıkar sağlamak isteyen oldukça fazla insan vardır.Arkadaşlar ilk anda ücret isteyerek başlayan , danışmanlıklar ve koçluklardan ben uzak durdum.Önce bir tanışma seansı isteyin ücretsiz olarak.Eğer memnun kalırsanız,size faydalı olacağını düşünürseniz bir sonraki seans için ödeme yaparsınız.İletişim fakültesi mezunuyum ve ICF onaylı Profesyonel Yaşam Koçuyum ,ilk seans ücretsiz olacağı için belki ilk görüşmede farkındalık yaşarım derseniz sözümün arkasındayım.sevgiler....
Rica ederim canım,,hayır bir de gelen danışanları azarlıyormuş insanlar yazmışlar hep..paranla rezil olmak bence bu:)zaten insanlar senden medet ummuş bütçe ayırıp gelmiş,nedir bu ego,öfke kontrolsüzlüğü,insanların yüzüne daha soracağını soramadan tel kapatmak,yorum yaptı diye engellemek?:)yazık kadına acıyorum..valla gelsin ben ona bir terapi yapayım..zira maalesef belli ki hiçbir şeyden arınamamışeveet haklısınız bende takip ediyorum instagramda sert bi kadın davranıs ve konuşmalarına bazen bende karşıyıım demekki engellemesi doğruymuş zaten bende vazgecmiştim canım bunları duydumda tam olduteşekkür ederimmm
Elifcim ,özelden cvp yazdım,bugun gordum msjını.Koçluk yapmak istersen ICF onaylı bir kurumdan eğitim almanı öneririm,benden koçluk almak istersen sözüm söz ilk seans ücretsiz,faydalı olacagına inanırsan ,sonrasında seans ucreti 200 tl olarak devam edebiliriz.Seans suresi 50 dakika ile 1 saat arasında oluyor,telefonla da gorusebiliriz.Sevgilerdenemek isterimm canım
teşekkür ederim ablacımElifcim ,özelden cvp yazdım,bugun gordum msjını.Koçluk yapmak istersen ICF onaylı bir kurumdan eğitim almanı öneririm,benden koçluk almak istersen sözüm söz ilk seans ücretsiz,faydalı olacagına inanırsan ,sonrasında seans ucreti 200 tl olarak devam edebiliriz.Seans suresi 50 dakika ile 1 saat arasında oluyor,telefonla da gorusebiliriz.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?