Merhaba arkadaşlar, ben Tuğçe Hanımdan yüz yüze seans aldım, kendisine çok severdim, medyada göründüğünün aksine canlı gördüğümde şoka girmiştim çünkü televizyonlardaki o güzelliğinden eser yoktu, çok sertti ve gülümsemiyordu, bilmiyorum neden böyle olduğunu, çalışma odasına girdiğimizde her yer melek heykelcikleriyle doluydu ve oturduğumda direkt elime bir misina ipi verip buna 7 tane düğüm atın dedi, ben regresyon için gittiğimden travmalarımı falan sormasını bekliyordum anlaşılan o ki hiçbir şey sormayacaktı, sonra ben de dedim ki ''biz ne yapıyoruz bu şekilde büyü mü bu?'' dedim, durdu ve ''sizinle seans yapmıyorum çıkabilirsiniz'' dedi kapıyı açtı ve çıkmamı söyledi, ben şaşkınlıkla bakarken, ''ben büyücü değilim ,benim ayetlerle ilgili kitaplarım var'' dedi, ''size büyücü demek istemedim sadece sordum'' dedim o da ''ben büyücü değilim ''diye üsteledi ben de çıktım tabi ki, büyüler de zaten ayetlerle yapılabilir ama hala o zaman düğüm attırarak ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.
Demem o ki medyada göründüğü kadar sempatik olmayışına mı şaşırayım, sert mizaçlı oluşuna mı yoksa ne yaptığına mı karar veremedim, söyledikleri yer yer güzel şeyler fakat bir programda aileden medyumlukla ilgili yeteneğin geldiğini, fakat halkın beklentisinin islami doğrultuda olduğu için buna yöneldiğini kendisi de belirtmişti.