TUĞÇE IŞINSU

Raporda dikkat ederseniz mide balonu taktırıp taktırmadığını tespit edemeyiz diyor. Çok önemli değil bana göre ama çikolatayı salatalık gibi düşünerek yedim zayıfladım da pek bi mantıkla açıklanmıyor
bende o şekilde 20 kilo verdim
inanırsan herşey oluyor

Bu korkunç kadına inanmayın prim vermeyin. İçi kötü bir insan yüzüne de vurmuş. İki yüzlü insan müsveddesi. Arkadaşım dediğini duyamamış bu yılan da terslemiş. Sadece demin dediğinizi duyamadım. Tekrar etseniz demiş. Sağırla seans yapamam seans bitti çıkın diye terslemiş. Arkadaşım da ya bir dakika o kadar geldim seans için demiş. Bu güvenliği çağıracağım çıkmazsanız diye iyice terslenmiş. Arkadaşım da neye uğradığını şaşırmış o kadar sinirlendik ki. Tımarhaneye kapanması gerekiyor bu ruh hastasının. Kötülük akıyor suratından fena birşey.

Bu korkunç kadına inanmayın prim vermeyin. İçi kötü bir insan, yüzüne de vurmuş. İki yüzlü insan müsveddesi. Arkadaşım seans girmiş ve dediğini duyamamış, bu yılan da terslemiş. Sadece demin dediğinizi duyamadım, tekrar etseniz demiş. Sağırla seans yapamam seans bitti çıkın diye terslemiş. Arkadaşım da ya bir dakika o kadar geldim seans için demiş. Bu güvenliği çağıracağım çıkmazsanız diye iyice terslenmiş. Arkadaşım da neye uğradığını şaşırmış, o kadar sinirlendik ki. Tımarhaneye kapanması gerekiyor bu ruh hastasının. Kötülük akıyor suratından fena birşey.

İyi de arkadaşlar devamlı aşkı bulmaktan evlenmekten falan bahseden bir kadın bu. Benim anladığım kadarı ile bu konularla ilgileniyor. Ama baktığımızda kendisinin yaşı 40 civarı sanıyorum ve hiç evlenmemiş. Söyledikleri işe yarasa idi önce kendisine faydası dokunmaz mıydı 🤔
Sanki biraz kelin ilacı meselesi ?
Misal ben bir cilt doktoruna giderken doktorun cildi güzel mi diye bakarım o hesap yani

Bana pek inandırıcı gelmiyor. Bütün potansiyel kendimizde iken neden başka birinden medet umalım ki.

Beki ikala erikli’nin başına gelenlerden sonra kimseye ihtimam göstermiyor olabilir seanslarında. Bana böyle bir korkusu varmış gibi geldi.

Bu kadının bir kitabı vardı. Onu kendine aşık et diye. 2.Kadın olanlara tavsiyeler tarzı konular işlemisti. Twitter da sayfaları paylaşmışlardı.
Iste evli sevgilinizin çok başının etini yemeyin çok dırdır yapmayın sizde huzuru bulsun tarzı madde madde yazmışti. Seneler önce görmüştüm. Umutsuz insanları kandırıyor. Ayrıca mukemmel aski hayatina cekecek kadar profesyonelse kendisi 40larina yakın neden mükemmel sevgilisi yok ? Ya da evliliği? Olsa eminim paylaşırdı herşeyi paylaştığı gibi.

Kitap sadece kisiye ozgudur 10 kisi varsa evde ayni kitabi dondurup dolastirmayin hepiniz ayri ayri kitap alin tilsimlidir fln demesinden belli zaten tam bi umut taciri..

Merhaba arkadaşlar, ben Tuğçe Hanımdan yüz yüze seans aldım, kendisine çok severdim, medyada göründüğünün aksine canlı gördüğümde şoka girmiştim çünkü televizyonlardaki o güzelliğinden eser yoktu, çok sertti ve gülümsemiyordu, bilmiyorum neden böyle olduğunu, çalışma odasına girdiğimizde her yer melek heykelcikleriyle doluydu ve oturduğumda direkt elime bir misina ipi verip buna 7 tane düğüm atın dedi, ben regresyon için gittiğimden travmalarımı falan sormasını bekliyordum anlaşılan o ki hiçbir şey sormayacaktı, sonra ben de dedim ki ''biz ne yapıyoruz bu şekilde büyü mü bu?'' dedim, durdu ve ''sizinle seans yapmıyorum çıkabilirsiniz'' dedi kapıyı açtı ve çıkmamı söyledi, ben şaşkınlıkla bakarken, ''ben büyücü değilim ,benim ayetlerle ilgili kitaplarım var'' dedi, ''size büyücü demek istemedim sadece sordum'' dedim o da ''ben büyücü değilim ''diye üsteledi ben de çıktım tabi ki, büyüler de zaten ayetlerle yapılabilir ama hala o zaman düğüm attırarak ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.

Demem o ki medyada göründüğü kadar sempatik olmayışına mı şaşırayım, sert mizaçlı oluşuna mı yoksa ne yaptığına mı karar veremedim, söyledikleri yer yer güzel şeyler fakat bir programda aileden medyumlukla ilgili yeteneğin geldiğini, fakat halkın beklentisinin islami doğrultuda olduğu için buna yöneldiğini kendisi de belirtmişti.
Korkutmak istemem ama felak - nas surelerinin anlamını dikkatli okuyun

Kitapta bir yanda ritüeller, büyüler bir yanda ayetler. Internete yazsanız hangi esma kaç kez okunur, hangi esma ne için okunmalı hepsi çıkar. Böyle kisilere prim vermemek lazım.

Kitapta bir yanda ritüeller, büyüler bir yanda ayetler. Internete yazsanız hangi esma kaç kez okunur, hangi esma ne için okunmalı hepsi çıkar. Böyle kisilere prim vermemek lazım.
Aynen öyle bu kadın bizim internetten bakıp bulamayacağımiz ne biliyor olabilir ya ? Resmen saçma sapan kitaplarını alarak kadını zengin ettiler kadın dalga geçiyor bir yanda dua bir yanda buyu tarzı şeyler yazarak :) üzerine de para kazanıyor iyi iş

Caresiz insan herseye umut bagliyor maalesef kandirilmaya en musait insanlar..

X