ben older ve oluru almıstım ya vedud suanki onuda almayı düşünüyorum ama suan sadece düşünüyorumSon kitabını okuyan var mı almayı düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TUĞÇE IŞINSU
- Konu Sahibi eliif92
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?alla alla duayı kendi yazmıyomuda kıza yazdırıyo be ne tuhafmış evet biraz öyle halleri var bi ara düşünmüştüm gitmeyi vazgectim sonra :)350 lira seans ücreti. 1 ay önce arkadaşım gitti. Seansta kızı baya azarlamış. Kıza dua yazdırmış hızlı hızlı, yetişemeyince hızlı yazsana kaç kere daha söylicem vs.. paylamış bi güzel:)
Ödevler verdi arkadaşım yaptı ama henüz bi gelişme olmadı hayatında. Aslında anlattığı şeyler doğru, bende pozitif düşünceye çok inanan biriyim. Ama kadının tavrı yanlış. Pozitif olmayı savunan birinin böyle olmaması lazım..
Aldığını kitabi nasıldı?? Ben cumartesi alıcam sizee bilgi verirmben older ve oluru almıstım ya vedud suanki onuda almayı düşünüyorum ama suan sadece düşünüyorum
Tuğçe ışınsu’nun çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..2-3 kitabını aldım okudum..instagram dan takip ettim..fakat bir zaman sonra farkettim ki insanlar teli yüzümüze kapatıyorsunuz çatt diye soru bile soramıyoruz falan yazmışlar..neyse bunları bir süre göz ardı ettim..fakat enerji ile uğraşan sürekli sevgiden bahseden bir insanın davranışları ve tavrı nasıl böyle olabilir diye düşündüm ,,üstelik bu insanlardan para kazanırken,kii bu şekilde davranan devlette bir doktor bile olsa eminim ki hiçbirimiz bir daha gitmeyiz..en son yine biri suratıma tel kapattınız diye yazmış instagram da,,bende kıza yorum yazdım ne yaşadınız diye,neyse kız da anlattı bende teşekkür ederim sevgiler yazdım ikimizi de engellemiş :))bende randevu alıp taa izmirden İstanbul a gitmeyi düşünüyordum halaa saf gibi..dediğim gibi çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..öncelikle lütfen kendisine bir regresyon çalışması yapsın:))Seans ücreti 350 tl diye biliyorum bu arada..illa ki gitmeye kararlıysanız:)Kızlar bu arada İzmirde olan güvenebileceğim regresyon çalışması yapan bir danışman önerilerinize açığım..Sevgiler
Evet kendisi beni de engelledi zamanında. Zayıflamadan önceki zamanlarına denk geliyor.
Danışanlarına karşı aşırı kaba, diğer insanlara ekstra kaba.
Bu insanla mı pozitif olumlama yapacaksınız ?
Kanmayın kızlar.
Bu arada buldun mu canım İzmir'de regresyon ?
Ben de arıyorum da.
güzeldi içinde zikirler dualar falan var ritüeller var ask bereket iş falan öyle bende ya vedudu alcam gerci bazıı yzıları bana hep aynıı geldi ara ara pylsıyo cünkü syfasında kitabından bazı şeylerde bakalım nasıll merak edıyorum bendeeAldığını kitabi nasıldı?? Ben cumartesi alıcam sizee bilgi verirm
Canım bulamadım,inan araştıramadım da,bulursak beraber gidelim bende izmirdeyim..SevgilerEvet kendisi beni de engelledi zamanında. Zayıflamadan önceki zamanlarına denk geliyor.
Danışanlarına karşı aşırı kaba, diğer insanlara ekstra kaba.
Bu insanla mı pozitif olumlama yapacaksınız ?
Kanmayın kızlar.
Bu arada buldun mu canım İzmir'de regresyon ?
Ben de arıyorum da.
Canım bulamadım,inan araştıramadım da,bulursak beraber gidelim bende izmirdeyim..Sevgiler
Anlaştık canım bulursak haber edelim :))
Aldım ben bugün çok dua var bakalım:)güzeldi içinde zikirler dualar falan var ritüeller var ask bereket iş falan öyle bende ya vedudu alcam gerci bazıı yzıları bana hep aynıı geldi ara ara pylsıyo cünkü syfasında kitabından bazı şeylerde bakalım nasıll merak edıyorum bendee
Aldım ben bugün çok dua var bakalım:)
hayırlı olsunnn canım ben hala almadım inşallah bu sefer başka dualar vardır merak ediyorum ol der olurla benziyomu diyeAldım ben bugün çok dua var bakalım:)
hayırlı olsunnn canım ben hala almadım inşallah bu sefer başka dualar vardır merak ediyorum ol der olurla benziyomu diye
O kitabını okumadım ama baya etkilendim özelikle bir uygulamayı gerçekleştirdimm baam diyee çkktı:)) 1 günde kitabı bittirdim Allah dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin
hangi uygulama canım meraaaaklanıyorum iyice maşallah maşallahO kitabını okumadım ama baya etkilendim özelikle bir uygulamayı gerçekleştirdimm baam diyee çkktı:)) 1 günde kitabı bittirdim Allah dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin
hangi uygulama canım meraaaaklanıyorum iyice maşallah maşallah
Bir dua vermiştiii iki elini sürt sıcaklık olana kadar ısındıgı anda bu sureyi oku sonra kitaptaa elini gezdiir içidenn bir ses " dur " dediğinde dur ve oku o sana özel dua dedi yaptımm uygulamayıı içimden bi ses dur dedi ve durdum duaya bi baktım kiii tammm benimm için gerekeen tamm olması için dua ettiğim konu ile alakalı dua cıktııı aşırı etkilendimmm devamıda gelicek inşaAllah
gerçeektenmii inşallaah duanda kabul olur bende istanbu dısındayım ama bulamadım kitabı batım buralarda yok eski kitap ar zaten oda bende varr alınca yapcam bende inşallahBir dua vermiştiii iki elini sürt sıcaklık olana kadar ısındıgı anda bu sureyi oku sonra kitaptaa elini gezdiir içidenn bir ses " dur " dediğinde dur ve oku o sana özel dua dedi yaptımm uygulamayıı içimden bi ses dur dedi ve durdum duaya bi baktım kiii tammm benimm için gerekeen tamm olması için dua ettiğim konu ile alakalı dua cıktııı aşırı etkilendimmm devamıda gelicek inşaAllah
gerçeektenmii inşallaah duanda kabul olur bende istanbu dısındayım ama bulamadım kitabı batım buralarda yok eski kitap ar zaten oda bende varr alınca yapcam bende inşallah
Çoook etkilendimm yaaaa :) kitabı alırsan vee 123 sayfaya gelirsen aklına ben gelicemmm
Mutlaka al derim içinde hazine var resmen hele o mis kokusuu varya..... :) huzuuur başlı başına kitao
hahah mutlaka aklımda olcaksın hadi benim içinde kitaptan bi dua seç lütfenÇoook etkilendimm yaaaa :) kitabı alırsan vee 123 sayfaya gelirsen aklına ben gelicemmm
Mutlaka al derim içinde hazine var resmen hele o mis kokusuu varya..... :) huzuuur başlı başına kitao
hahah mutlaka aklımda olcaksın hadi benim içinde kitaptan bi dua seç lütfen
Duasını okuyup deneyim umarım olur
hahah mutlaka aklımda olcaksın hadi benim içinde kitaptan bi dua seç lütfen
Ne konu için niyetleneyim onu belirtir misin?
İşe girmek için canım bekliyorumNe konu için niyetleneyim onu belirtir misin?
İşe girmek için canım bekliyorum
Ya rafi esması ile yükseliş
Özel sırlı esmalardan Ya Rafi , " yıldızım düşük" die kendni tanımlayan, olacak işleri olmayan son anda iptaller yaşayan , çok kolay gelişecek işleri hep terse girenlerin başvurması gereken bi zikrdir . Ya rafi ismi " yükselten , şan şöhret veren yüksek makama taşıyan " anlamını içerir . Her gün 351 defa zikrederek yeni kapıları açabilir, blokajları geride bırakabilirsiniz...
Kaynak; tuğçe ışınsu kitabı.
Duasını okuyup senin adına niyet ettim sayfaları karıştırdım dur die hissetim ve bu çıktı nasıl uyuyor istediğin niyetine değil miii??
taaaaaaaaaam da budur yani nokta atışı olmuşş canımmmmm çook teşekkür ederimmmmm istanbula gelince alcam ya yok buralardaYa rafi esması ile yükseliş
Özel sırlı esmalardan Ya Rafi , " yıldızım düşük" die kendni tanımlayan, olacak işleri olmayan son anda iptaller yaşayan , çok kolay gelişecek işleri hep terse girenlerin başvurması gereken bi zikrdir . Ya rafi ismi " yükselten , şan şöhret veren yüksek makama taşıyan " anlamını içerir . Her gün 351 defa zikrederek yeni kapıları açabilir, blokajları geride bırakabilirsiniz...
Kaynak; tuğçe ışınsu kitabı.
Duasını okuyup senin adına niyet ettim sayfaları karıştırdım dur die hissetim ve bu çıktı nasıl uyuyor istediğin niyetine değil miii??