• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUĞÇE IŞINSU

Arkadaşlar öncelikler merhaba ;
Yeni üyeliğimde , ilk mesajım olucak . Bazen takıldığım konularda hem bu bloga girip düşüncelerinizi okudum . ve üye olmaya karar verdim .
Tuğçe ışınsu hakkında fikrimi söylemek istiyorum . Öncelikle herkesin bir yoruma var.. ya öven yada söven ...
Bende sizin gibi düşünüyordum . ta ki Kanser olan birinin kanseri tuğçe ışınsu sayesinde yenene kadar.
Kadının bütün kitaplarını okudum ve bence mantıksız bir şey yok . size hayata umutla bakmanızı olumlama yapmanızı söylüyor ve bunu dünyadaki bütün hayat koçlarıda belirtiyor . dilek ve dualarınızın hayırlısı ile olması için zikir çekmenizi ve neler söyleminizi söylüyor . ve açıkcada belirtmiş eğer hala kabul olmuyorsa hayırlıısı değildir . olmamış olsa bile siz yine allah için zikir çekmiş oluyorsunuz . bunun neresi kötü sizce ? yok şu kıyafeti giymiş yok bu kıyafeti giymiş geçin bunlrı kaçıncı yydayız . kadın ister çıplak olur istek kapalı . UNUTMAYIN görselliğinemi bakıyorsunuz kadının düşüncelerinemi . Telde nasıl konuştuğu beni ilgilendirmez ne giydiğide ama ben kitaplarını beğendim ... Biraz özgün geniş olalım .Ön yargılı tarafımızıı törpülemek bence bizim için daha iyi olucak . okursunuz okumazsınız ama bu kadın sayesinde mutluı olanlar varsa demek ki boşuna kitap yazmıyor . SAYGI biraz.....

Arkadaşlar öncelikler merhaba ;
Yeni üyeliğimde , ilk mesajım olucak . Bazen takıldığım konularda hem bu bloga girip düşüncelerinizi okudum . ve üye olmaya karar verdim .
Tuğçe ışınsu hakkında fikrimi söylemek istiyorum . Öncelikle herkesin bir yoruma var.. ya öven yada söven ...
Bende sizin gibi düşünüyordum . ta ki Kanser olan birinin kanseri tuğçe ışınsu sayesinde yenene kadar.
Kadının bütün kitaplarını okudum ve bence mantıksız bir şey yok . size hayata umutla bakmanızı olumlama yapmanızı söylüyor ve bunu dünyadaki bütün hayat koçlarıda belirtiyor . dilek ve dualarınızın hayırlısı ile olması için zikir çekmenizi ve neler söyleminizi söylüyor . ve açıkcada belirtmiş eğer hala kabul olmuyorsa hayırlıısı değildir . olmamış olsa bile siz yine allah için zikir çekmiş oluyorsunuz . bunun neresi kötü sizce ? yok şu kıyafeti giymiş yok bu kıyafeti giymiş geçin bunlrı kaçıncı yydayız . kadın ister çıplak olur istek kapalı . UNUTMAYIN görselliğinemi bakıyorsunuz kadının düşüncelerinemi . Telde nasıl konuştuğu beni ilgilendirmez ne giydiğide ama ben kitaplarını beğendim ... Biraz özgün geniş olalım .Ön yargılı tarafımızıı törpülemek bence bizim için daha iyi olucak . okursunuz okumazsınız ama bu kadın sayesinde mutluı olanlar varsa demek ki boşuna kitap yazmıyor . SAYGI biraz.....

Valla biz saygılıyız da o saygısız terbiyesiz biraz. Kendisine ücret verip arayanları tersleyip telefonu yüzüne kapatan bir kadın bana pozitif bişeyler anlatmasın bir zahmet. Bu ülkede herkes bir yolunu bulmuş eskiden mahallelerde kadınlar olurdu bilmem kim hocalar olurdu üfürükçü gidenlere şu kadar dua şu kadar zikir yap der paraları cukkalarlardı. Bu kadın gibilerde işte onların modern versiyonu yabancı kişisel gelişim kitapları birz bizden zikirdir şudur budur sonra resim atar dubailerden filan.

Valla biz saygılıyız da o saygısız terbiyesiz biraz. Kendisine ücret verip arayanları tersleyip telefonu yüzüne kapatan bir kadın bana pozitif bişeyler anlatmasın bir zahmet. Bu ülkede herkes bir yolunu bulmuş eskiden mahallelerde kadınlar olurdu bilmem kim hocalar olurdu üfürükçü gidenlere şu kadar dua şu kadar zikir yap der paraları cukkalarlardı. Bu kadın gibilerde işte onların modern versiyonu yabancı kişisel gelişim kitapları birz bizden zikirdir şudur budur sonra resim atar dubailerden filan.
Tabi öylede dubaiye gitmesi , yada kıyafetin eleştirilmesi bana doğru gelmiyor. Çümkü okuyucusu çok fazla demekki boşuna alınmıyor kitapları

Tabi öylede dubaiye gitmesi , yada kıyafetin eleştirilmesi bana doğru gelmiyor. Çümkü okuyucusu çok fazla demekki boşuna alınmıyor kitapları
Okuyucu fazla olması reklamın gücü ve çaresiz insanların zor durumdaki ruh hallerini istismar ediyor olması. Dubaiye tabii ki gidebilir ama modern üfürükçü teyzelerden olduğu için gidebiliyor olması bizim olayımız. Mahallede etrafta hacı hoca üfürükçü vs tu kaka yapıp bunların öyle ortalıkta geziyor olması eleştiri konumuz.

Zamanın Üfürükçüleri kalıbını anlamadım ? Kitabını okuduysanız şarlatanların kendilerinin üretiği cinsten bilgiler yok ki hepsi Allahın isimler ve duaları.. esmaların anlamlarıyla nümorlji ile bilgi aktarıyor .. yanlış birşey yok Duadan daha güzel aktarım ne olabilir ki. He herkesin bi yapısı var soguk olabilir onu bilemem ama kitaptaki bilgiler gerçekten güzell

Ben bunu araştırıp hiçbir yazılı şey bulamamıştım. Bildiklerimi anlatayım.
Seansı 20 dakika falan, 350 TL. Belki duruma, kişiye göre daha uzun da olabiliyordur.
Arıyorsunuz, merhaba randevu alacaktım. Ne zamana? Haftaya, iyi o zaman haftaya arayın çaat.
Arıyorsunuz, merhaba randevu alacaktım. Ne zaman? Bu hafta. Salı mı Cuma mı? Başka gün yok mu, yok çaat.
Arıyorsunuz, randevu. Ne zamana? Bu hafta? Salı mı Cuma mı? Cuma olsun, 9 mu 1'mi, farklı bir saat yok mu, yok çaat.
Yani bu kısmı biraz gelene tokum, kapat telefonu ya da bana itaat et.
Gidince de, şu en ne görüyorsun? Bir şey görmüyorum. Olumsuz konuşma, bir daha görmüyorum dersen seansı bitirir gönderirim seni. E parası verilmiş, insan görmese de gördüm diyor.
Pozitif olmasını geçtim, zaten sana gelen insanın bir derdi var insana saygılı olunabilir. Neticede para karşılığı iş yapıyorsun.
Bunun dışında ritüelleri ve kitapları mantıklı.
Zaten temelinde evren teorisi. Olumlu düşün, içini temiz tut, Allah'a sığın, dua et. Bunu sıraya koyup öğretiyor, kişi isterse bunu kendi de yapar. Ritüeller, dualar, düşünce yöntemleri bellidir.
Kitapları iyi, çok basit dille net yazılmış. Muadillerini okuyorsunuz onca sipritüel terim.
Önyargı ile veya kötü olacak kafası ile giden gitmesin, inanılmayan hiçbir şey fayda etmez sonuçta.
Olumlu mesajları paylaşıyor ama geldim, bir işe yaramadı diyeni, beni azarladın diyeni silip engelliyor. Bir hizmet hakkında % 100 olumlu yorum olması mümkün değil.
Ve insanlara karşı çok kinci, çok takıyor. Hastaneden rapor alıp paylaşmalar vs. Bu kadar agresiflikle enerji danışmanlığını bağlayamıyorum ben. Ya onun o anki ruh hali tesir ederse? Neyse benim kanaatim pek olumlu değil yani. 1 sene önce adını bilen yoktu.

Ben bunu araştırıp hiçbir yazılı şey bulamamıştım. Bildiklerimi anlatayım.
Seansı 20 dakika falan, 350 TL. Belki duruma, kişiye göre daha uzun da olabiliyordur.
Arıyorsunuz, merhaba randevu alacaktım. Ne zamana? Haftaya, iyi o zaman haftaya arayın çaat.
Arıyorsunuz, merhaba randevu alacaktım. Ne zaman? Bu hafta. Salı mı Cuma mı? Başka gün yok mu, yok çaat.
Arıyorsunuz, randevu. Ne zamana? Bu hafta? Salı mı Cuma mı? Cuma olsun, 9 mu 1'mi, farklı bir saat yok mu, yok çaat.
Yani bu kısmı biraz gelene tokum, kapat telefonu ya da bana itaat et.
Gidince de, şu en ne görüyorsun? Bir şey görmüyorum. Olumsuz konuşma, bir daha görmüyorum dersen seansı bitirir gönderirim seni. E parası verilmiş, insan görmese de gördüm diyor.
Pozitif olmasını geçtim, zaten sana gelen insanın bir derdi var insana saygılı olunabilir. Neticede para karşılığı iş yapıyorsun.
Bunun dışında ritüelleri ve kitapları mantıklı.
Zaten temelinde evren teorisi. Olumlu düşün, içini temiz tut, Allah'a sığın, dua et. Bunu sıraya koyup öğretiyor, kişi isterse bunu kendi de yapar. Ritüeller, dualar, düşünce yöntemleri bellidir.
Kitapları iyi, çok basit dille net yazılmış. Muadillerini okuyorsunuz onca sipritüel terim.
Önyargı ile veya kötü olacak kafası ile giden gitmesin, inanılmayan hiçbir şey fayda etmez sonuçta.
Olumlu mesajları paylaşıyor ama geldim, bir işe yaramadı diyeni, beni azarladın diyeni silip engelliyor. Bir hizmet hakkında % 100 olumlu yorum olması mümkün değil.
Ve insanlara karşı çok kinci, çok takıyor. Hastaneden rapor alıp paylaşmalar vs. Bu kadar agresiflikle enerji danışmanlığını bağlayamıyorum ben. Ya onun o anki ruh hali tesir ederse? Neyse benim kanaatim pek olumlu değil yani. 1 sene önce adını bilen yoktu.
Bu kadın hasta lütfen öncelikle kendisine yardımcı olsun..sonra nasipse bizlere..onun için üzülüyorum keşke kendini biraz geliştirebilse..en azından enerji ile uğraşıyorsun güyaa danışanlarının suratına tel kapatma yada bir soru sordu diye (senin işine gelmeyen)engelleme nedir?..artı bu kadının mide ameliyatı olmadığına inanmıyorum orada da kesin yalan söylüyor çünkü açıklamaları kesinlikle akla yatkın değil..neyse gitmek isteyen deneyimlerini paylaşmaya devam etsin..Sevgiler.

Bu arada dua,, ritüel falan diyorsunuz kadın en başlarda reenkarnasyonu savunuyordu baktı prim yapmıyor dualara döndü,,rant kavgası tabii hak veriyorum..al bir kuran-ı kerim sende edersin dualarını..ritüel falan zaten komik..şu şarlatanlara pirim vermeyin yaa..insanların umutsuzluğundan faydalanan kam emici mahluklar artı sizin üzerinizden egolarını tatmin ediyorlar

Ben " ol der ve olur" ve " el vedud" kitabını okudum. Kitap olarak "ol der ve olur" daha okunur, daha bi kitaptı. Yeni kitabı sadece dualardan oluşuyor. Bazen çantamda taşırken, otobüsde falan okurken rahatsız oluyorum. Ahannnn da şimdi çarpılcam moduna giriyorum tabiki ikisinide çok çok severek okudum. Ol der... kitabı tam ihtiyacım olan bi anda hayatıma girdi. Daha öncedende iyi düşün iyi olsun zımbırtılarını biliyordum ama okumak okurken içselleştirmek ayrı...
Kadının kıyafetlerine gelince eleştirileriniz çok saçma ve kırıcı. İmanla, paranın kimde olduğu hiç belli olmaz. Bende dekolte giyiyorum hatta alkol kullanıyorum fakat sabahları sıcacık yatağımdan kalkıp namaz kılıyorum. Gece uyku tutmadığında namaz kılıyorum. Oruç tutuyorum avrupada ve bunları 1 yıldır hevesle özenerek yapıyorum. Dengisizin biri aaa sen oruçmu tutuyosun dediğinde kırılıyorum, ben inanamazmıyım, benimde dinim değil mi ?
O yüzden kadın mayo giymiş dekolte giymiş boşverelim bunu...
Dubai ve Singapur seyehatlerine gelince bizler her yaz bodrum, çeşme tatillerine 5 bin ve üzeri para harcıyoruz kadın 2 fazla veriyor yurt dışına gidiyor. Bugün bankok ucak bileti 400$ 5 yıldızlı otel 1 hafta 200$ Türkiyeden çok pahalı değil...

Söz konusu azarlamak surata telefon kapamaksa valla o konuda haklısınız.

ben bu kadını cok seviyorum, en azından kafayı kapatınca is bitti yollarım acıldı diye dusunmuyor, dısı kapalı ici ahlaksız insanlardan degil, ici dısı bir. inanc allahla kul arasındadır, kapanıp kimsenın kafasında gorunusuyle yargı yaratmaya calısmıyor. ama tersligi konusunda haklısınız bıraz daha yumusak olabilirdi ama cok fazla insan arıyor soruyor ondan bence o da artık ugrasmak istemiyor, belli bir tarzı var isine gelen geliyor zaten.

Kızlaar ben tuğçe ışınsu'yu uzun zamandır takip ediyorum ve severimde. İnstagram sayfasında devamlı zikir dua olumlama tarzında güzel paylaşımları var hatta arada ona seansa gidenlerin yada telefonda seans alanların ve sonuc görenlerinde meşajlarını paylaşmakta tabi bende düşünmeye başladım ama şuan çalısmıyorum parasal durumdan dolayı cesaret edemedim pek . Aranızda telfonla yada yüzyüze seans alıp faydasını gören varmı ? nasıl uygulamalar yapıyo veee can alıcı soruu ne kadaar ücretleri bilen varmı :olamaz:

Merhaba.
Bu siteye sadece bunları yazmak için yeni üye oldum.
Daha önce ismini duydum fakat hiç bir kitabını okumadım.Meleklerle iletişim vs belki deneyimleyen vardır fakat bana fantastik geliyor.Bir arkadaşım daha önce Tuğçe hanımdan seans almış bir arkadaşından bahsetmişti.Sonrasında iş bulmuş vs olumlu şeyler yaşamış.Bazen insan kendini kötü yada yalnız hissedince bi yerlerden umut almak istiyor.Bende bu düşünce ile aklıma bu şahıs geldi. Aradım sürekli meşguldü telefon zaten.metroya binerken bi daha çevirdim düşmeyeceğini düşünerek şansa çaldı.Konuşma aynen şöyle oldu;
Ben: merhaba,seans için randevu alacaktım.
Tuğçe I: telefonda mı yüzyüzemi?
Ben: telde olabilir.
Tuğçe I:14:30 da var 13:00 e kadar 350 tl yatırıyosunuz,İş bankası....
Ben: metroya biniyorum mesaj atar mısınız?
Tuğçe I: atamayız hanımefendi. dedi ve teli suratıma kapattı.neye uğradığımı şaşırdım.Çok terbiyezsiz bir tutumu var.
Ben zaten meşgul hep diye o an aramış bulundum çalınca da şaşırdım hatta. O an mesaj atar mısınız dan başka bi şey demek gelmedi aklıma. Atamayız daha sonra arayın deyip kapatsa onu da anlarım.Surata telefon kapatmak nedir ya. Bu insanlara para kazandırmayın derim.Başka insanlar var bu işi güler yüzle yapan onları bulun derim. Fakat daha önce bilinçaltı temizleme seansı yaptım iki ayrı kişiyle fakat hayatımda yada düşüncemde değişen bir şey olmadı.

Ekranlarda inanılmaz pozitif, güler yüzlü bir sevgi kelebeği gibi olup seanslarda insanları azarlaması, surata telefon kapatması ne kadar sahte olduğunu gösteriyor aslında...

Ne demek çok insan arıyor da bıkmış da yorulmuş muş muş!!! Bugün 6 yıl tıp eğitimi almış, 1 günde yüzlerce hasta gören bir doktor hastasını, kreşte öğretmen olanlar da çocuklarımızı azarlarsın kabul edilebilir mi böyle bir şey?

Derdimin son dermanı olsa gitmem...Bu insanlara pirim vermemek lazım ki kendilerine çeki düzen versinler.

Ben bu bayan ve türevlerine maalesef inanmıyorum. Kur'an'ı ve Hadis-i şerifleri araştırıp okusak zaten aynı tavsiyeleri veriyor Rabbimiz ve Efendimiz (sav). İnananlara saygım sonsuz ama düşüncem bu.

kendisi yabancı majik uygulama kitaplarını türkceye cevırıp kitap yapmıs cok satmayınca esmalar uzerınden yürümek istemistir.
inanmayın okumayın. gidin kuran alın okuyun.
midesini kücülttürdü bilincaltı dedi.
esmaları yazmıs onlar zaten havas kitaplarında yazıyor

ve evet tlfnda azarlıyor. sırf azarladıgı icin yazmıyorum bunları bi zamanlar bende inanmıstım. ARASTIRMADIGIM İCİN.

Back
X