Merhaba.
Bu siteye sadece bunları yazmak için yeni üye oldum.
Daha önce ismini duydum fakat hiç bir kitabını okumadım.Meleklerle iletişim vs belki deneyimleyen vardır fakat bana fantastik geliyor.Bir arkadaşım daha önce Tuğçe hanımdan seans almış bir arkadaşından bahsetmişti.Sonrasında iş bulmuş vs olumlu şeyler yaşamış.Bazen insan kendini kötü yada yalnız hissedince bi yerlerden umut almak istiyor.Bende bu düşünce ile aklıma bu şahıs geldi. Aradım sürekli meşguldü telefon zaten.metroya binerken bi daha çevirdim düşmeyeceğini düşünerek şansa çaldı.Konuşma aynen şöyle oldu;
Ben: merhaba,seans için randevu alacaktım.
Tuğçe I: telefonda mı yüzyüzemi?
Ben: telde olabilir.
Tuğçe I
30 da var 13:00 e kadar 350 tl yatırıyosunuz,İş bankası....
Ben: metroya biniyorum mesaj atar mısınız?
Tuğçe I: atamayız hanımefendi. dedi ve teli suratıma kapattı.neye uğradığımı şaşırdım.Çok terbiyezsiz bir tutumu var.
Ben zaten meşgul hep diye o an aramış bulundum çalınca da şaşırdım hatta. O an mesaj atar mısınız dan başka bi şey demek gelmedi aklıma. Atamayız daha sonra arayın deyip kapatsa onu da anlarım.Surata telefon kapatmak nedir ya. Bu insanlara para kazandırmayın derim.Başka insanlar var bu işi güler yüzle yapan onları bulun derim. Fakat daha önce bilinçaltı temizleme seansı yaptım iki ayrı kişiyle fakat hayatımda yada düşüncemde değişen bir şey olmadı.