TUĞÇE IŞINSU

Bu kadin bana acayip itici geliyor.
Cok samimiyetsiz yalan dolan biri gibi.
Zaten gorunen köyün kılavuza luzumu yok.
Böyle bir kadin nasıl esmalardan falan bahsediyo ilginc.
Din uzerinden yuruyen kazaniyor bende yürüyim demis resmen.

Ugur kosarsa ilkokul mezunuymus.
Kitap okuyarak kitap yazmis parayi buluncada karisini aldatmis.

Üff insanlarin inanclarini somurenleri sevmiyorum

D&R da sürekli çok satanlarda görüyordum. Geçenlerde 185. baskıya çıktığını görünce merak ettim baktım eski Güllü Yasin, pamuk yayınları gibi bi kitap. Nasıl 185. baskıya geldi ki?

bende seans aldim ve kadin cidden cok ters. ve bilerek tersledigi o kadar belliki resmen lafi agzina tikiyor. hicbirsey anlatamadim bana sadece ne istedigimi sordu o kadar. gecmis hikayem nedir travmam nedir detaylar ayrintilar kirilma noktalari nedir hicbirsey sormadi.

Maalesef arkadaşım çok ümitliydim ama seans aldığım konuda bir sonuç alamadım :KK43:
arkadaşlar, bu konuyla ilgilenen arkadaşlar için tekrar yazma gereği hissettim. bir sonuç alamadım diye yazmıştım ama seans aldığım konuda istediğim sonuca geç de olsa ulaşabildim çok şükür

Ya bu kadının instagrama yazdıklarını bir allahın kulu gidip google a yazıp bakmiyor mu ya?? Bu kadar mı sorgulamadan uzağız?? Çoğu yazdiğı(hepsi olmayabilir ama ben hangini arattiysam çıktı) ordan burdan kopyalama bari alıntıdır yaz o da yok. Ondan sonra kalk olumlama esma dua vs..
çok çok katılıyorum dediklerinize. özellikle ingilizce kaynaklardan çeviri yapıyor. esmaları da kendi bulmus gibi yazmıs. biraz sorgulayın aldıgınız seyleri lütfen.

Hanımlar öncelikle merhaba.Bu Tuğçe Hanım ve daha önce ünlü bir melek terapisi daha vardı hatta o vuruldu bir danışan tarafından bu insanların idol olarak aldığı kişi LOISE L.HAY 'dır ve araştırın çok muhteşem bir kadın ve hayatta tonla badire atlatıp sonra kendi öğretiler geliştiren bir kadın . Hatta bu herkesin bildiği hastalıkların psikolojik sebepleri diye internette dolaşan bilgiler o kadına aittir ve Türkiye'de tüm kitapları vardır. Ikinci olarak ben de merakımdan almıştım son kitabını Evet verilen Esma tertipleri doğrudur fakat şöyle bir sıkıntı var sonrasında ki ritüel denilen şeyler bizim dinimizde Asla yok onu da geçtim büyü. Okan Bayülgen'in programında Caner Taslaman olması gerekiyor sanırım bir din adamı Hatta Tuğçe hanımı bozmuş Ben de videoyu çok geç izledim benim daha da garibime giden ise çok Dindar ablalarımın bu kadına sığınmaları. Evet ben şu anda mutlu olmak için işlerim hal olsun diye büyü yaptırmak istiyorum diyen biri bence yapabilir ama ne olduğunu bilerek yapmak gerekiyor. Dediğim kadının kitaplarına bakın derim.Ayrıca bu ara bir de mantracılar çıktı çok dikkat etmek lazım çünkü hepsi bu işi Allah kitap diyip satiyor maalesef.

Yeni kitabını aldım ama bana biraz karışık geliyor yazdıkları. Anlamıyorum.

Birde kitabı aldıktan sonra bir okuyucusu yazmış. Yabancı bir kitaptan alıntıymış çoğu şey, dikkat edin dinden çıkmayın diyordu okur. dikkatli olmakta fayda var.

Merhaba.
Bu siteye sadece bunları yazmak için yeni üye oldum.
Daha önce ismini duydum fakat hiç bir kitabını okumadım.Meleklerle iletişim vs belki deneyimleyen vardır fakat bana fantastik geliyor.Bir arkadaşım daha önce Tuğçe hanımdan seans almış bir arkadaşından bahsetmişti.Sonrasında iş bulmuş vs olumlu şeyler yaşamış.Bazen insan kendini kötü yada yalnız hissedince bi yerlerden umut almak istiyor.Bende bu düşünce ile aklıma bu şahıs geldi. Aradım sürekli meşguldü telefon zaten.metroya binerken bi daha çevirdim düşmeyeceğini düşünerek şansa çaldı.Konuşma aynen şöyle oldu;
Ben: merhaba,seans için randevu alacaktım.
Tuğçe I: telefonda mı yüzyüzemi?
Ben: telde olabilir.
Tuğçe I:KK14:30 da var 13:00 e kadar 350 tl yatırıyosunuz,İş bankası....
Ben: metroya biniyorum mesaj atar mısınız?
Tuğçe I: atamayız hanımefendi. dedi ve teli suratıma kapattı.neye uğradığımı şaşırdım.Çok terbiyezsiz bir tutumu var.
Ben zaten meşgul hep diye o an aramış bulundum çalınca da şaşırdım hatta. O an mesaj atar mısınız dan başka bi şey demek gelmedi aklıma. Atamayız daha sonra arayın deyip kapatsa onu da anlarım.Surata telefon kapatmak nedir ya. Bu insanlara para kazandırmayın derim.Başka insanlar var bu işi güler yüzle yapan onları bulun derim. Fakat daha önce bilinçaltı temizleme seansı yaptım iki ayrı kişiyle fakat hayatımda yada düşüncemde değişen bir şey olmadı.
Bende öyle aramistim sizi okuduktan sonra aynen banada yaptı yüzüme kapadı 1ay kadar sonra tekrar aradım aldım seans kadın resmen ruh ve sinir hastası bağırdı hakaret etti duygusuz bir şekilde hızlı hızlı konuştu anlamadım derseniz eğer bağırıyor çığlık çığlığa harbi şarlatan kendisi bü kadar dua melek olumlama üzerine çalışan biri nasıl bu kadar iğrenç bir üslupla konuşur anlamıyorum sakin ha sakin ben yaptım bi hata asla kimseye tavsiye etmiyorum almayın seans means. En azindan Size iyi davranan ruhunuzu arindirmaya çalisan insanlara paranızı harcayın. Daha açar açmaz 350lira diyen yuzune telefon kapatan birinden ne hayır beklenirki zaten

Ya bu kadının instagrama yazdıklarını bir allahın kulu gidip google a yazıp bakmiyor mu ya?? Bu kadar mı sorgulamadan uzağız?? Çoğu yazdiğı(hepsi olmayabilir ama ben hangini arattiysam çıktı) ordan burdan kopyalama bari alıntıdır yaz o da yok. Ondan sonra kalk olumlama esma dua vs..
Kesinlikle katılıyorum aç dua kitabı al oku zaten hepsi kopyala yapıştır. insanlara karşı kin nefret kusan biri nasıl faydalı olabilir ki anlamış değilim zaten alıp dua okusan aynı şey hayatım boyunca yaptıgim en saçma şey olacak tugce isinsu dan seans almak sakin ha ben aldım siz o hatayi yapmayın. Hakaret bağırma hızlı hızlı Robot gibi duygusuz konuşma sinirli hakaretler sakın ha paramız yanmasin

Ben de Tuğçe Işınsu'dan telefonda seans alanlardan biriyim arkadaşlar. Bazı arkadaşların dediği gibi maalesef tarzı çok sert hiçbir şey soramıyorsunuz.
Aynen öyle bende o hataya düstüm sakin sizde yapmayın alın bi dua kitabı zikir çekin paranızı çöpe atmayın tam bir ruh hastasi insanlara karşı sinir hastasi sevgi olduğunda sanmıyorum icinde

Merhaba arkadaşlar, ben Tuğçe Hanımdan yüz yüze seans aldım, kendisine çok severdim, medyada göründüğünün aksine canlı gördüğümde şoka girmiştim çünkü televizyonlardaki o güzelliğinden eser yoktu, çok sertti ve gülümsemiyordu, bilmiyorum neden böyle olduğunu, çalışma odasına girdiğimizde her yer melek heykelcikleriyle doluydu ve oturduğumda direkt elime bir misina ipi verip buna 7 tane düğüm atın dedi, ben regresyon için gittiğimden travmalarımı falan sormasını bekliyordum anlaşılan o ki hiçbir şey sormayacaktı, sonra ben de dedim ki ''biz ne yapıyoruz bu şekilde büyü mü bu?'' dedim, durdu ve ''sizinle seans yapmıyorum çıkabilirsiniz'' dedi kapıyı açtı ve çıkmamı söyledi, ben şaşkınlıkla bakarken, ''ben büyücü değilim ,benim ayetlerle ilgili kitaplarım var'' dedi, ''size büyücü demek istemedim sadece sordum'' dedim o da ''ben büyücü değilim ''diye üsteledi ben de çıktım tabi ki, büyüler de zaten ayetlerle yapılabilir ama hala o zaman düğüm attırarak ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.

Demem o ki medyada göründüğü kadar sempatik olmayışına mı şaşırayım, sert mizaçlı oluşuna mı yoksa ne yaptığına mı karar veremedim, söyledikleri yer yer güzel şeyler fakat bir programda aileden medyumlukla ilgili yeteneğin geldiğini, fakat halkın beklentisinin islami doğrultuda olduğu için buna yöneldiğini kendisi de belirtmişti.

Merhaba arkadaşlar, ben Tuğçe Hanımdan yüz yüze seans aldım, kendisine çok severdim, medyada göründüğünün aksine canlı gördüğümde şoka girmiştim çünkü televizyonlardaki o güzelliğinden eser yoktu, çok sertti ve gülümsemiyordu, bilmiyorum neden böyle olduğunu, çalışma odasına girdiğimizde her yer melek heykelcikleriyle doluydu ve oturduğumda direkt elime bir misina ipi verip buna 7 tane düğüm atın dedi, ben regresyon için gittiğimden travmalarımı falan sormasını bekliyordum anlaşılan o ki hiçbir şey sormayacaktı, sonra ben de dedim ki ''biz ne yapıyoruz bu şekilde büyü mü bu?'' dedim, durdu ve ''sizinle seans yapmıyorum çıkabilirsiniz'' dedi kapıyı açtı ve çıkmamı söyledi, ben şaşkınlıkla bakarken, ''ben büyücü değilim ,benim ayetlerle ilgili kitaplarım var'' dedi, ''size büyücü demek istemedim sadece sordum'' dedim o da ''ben büyücü değilim ''diye üsteledi ben de çıktım tabi ki, büyüler de zaten ayetlerle yapılabilir ama hala o zaman düğüm attırarak ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.

Demem o ki medyada göründüğü kadar sempatik olmayışına mı şaşırayım, sert mizaçlı oluşuna mı yoksa ne yaptığına mı karar veremedim, söyledikleri yer yer güzel şeyler fakat bir programda aileden medyumlukla ilgili yeteneğin geldiğini, fakat halkın beklentisinin islami doğrultuda olduğu için buna yöneldiğini kendisi de belirtmişti.
yok artıkkkk kovmus resmen :silah:

Ee verdiginiz para ve alamadiginiz seans sonrasinda ne yaptiniz ben de cokdusunmustum bir ara ama cok olumsuz yorum okudum burda da baska bir forum da da

önce onu kendine asık et diye maji( büyü) kitapları cıkardı sonra baktı insanlar dini yönlerde işler seviyor kaydı esmalara. simdi o esmalar ve yazdıgı hersey zaten anonim KENDISININ YAZDIGI YENİ BİRSEY DEGİL. kitanbı yazsan nolcak topla esma notlarını bas araya majikal seyler de yerlestırmıs yine ve en cok satılan ol. kendisinin samimiyetıne kesinlikle inanmıyorum. siz de gitmeyin.
ha gitcekseniz de seda dikere gidin işe yarasın. ne büyü ne dua kendisi bilincaltıyla çalışır.

ben olsam orayı birbirine katardım. kendisi zaten midesini aldırıp kilo verdi. yalan soyluyor bu işleri yapan birinin önce kendini düzelmiş olması gerek. hani nerde?

Merhabalar, bu yazıyı yazan kişi benim o hesabım aktif olmadığı için oradan yazıyı düzenleyemedim yahut kaldıramadım. Buradan bir fikrimin değiştiğini belirtmek istiyorum, ben orada büyü mü yapıyoruz diye sorduğumda kendisi büyücü değilim diyerek aslında kendisine olan saygıyı göstermişti ben üzerine düşündükten sonra bunu anlıyorum, kadının bize ters gelen çoğu hareketi sanırım kendisine duyduğu saygıdan dolayı biz henüz öz saygıdan bihaber olduğumuz için kiminle ne zaman nasıl konuşacağımızı tartamıyoruz. O seansta benden herhangi bir ödeme almamıştı, aslında hayatına kendisine enerjisel düzlemde zarar verecek herhangi birini anında hayatından çıkarttığının göstergesiydi bu, bizler de bize zarar veren, inciten, ve saygı duymayan herkesi aslında anında çıkartmalıydık, biz bu tarz şeylere alışkın olmadığımız için hem birbirimize karşı çok sınırları aşıyor hem de kendi alanını bu şekilde koruyan insanları aldılayamayıp yadırgıyorduk.
Kendisinin paylaşımlarına bakınca sürekli insanlara kendi gücünü kendi potansiyelini hatırlatmaya çalışan, aslında kadınlara kadınlıkla ilgili bir yol göstericilik yapan birisi var aslında.

X