- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 35
taaaaaaaaaam da budur yani nokta atışı olmuşş canımmmmm çook teşekkür ederimmmmmistanbula gelince alcam ya yok buralarda
Arkadaşlar öncelikler merhaba ;
Yeni üyeliğimde , ilk mesajım olucak . Bazen takıldığım konularda hem bu bloga girip düşüncelerinizi okudum . ve üye olmaya karar verdim .
Tuğçe ışınsu hakkında fikrimi söylemek istiyorum . Öncelikle herkesin bir yoruma var.. ya öven yada söven ...
Bende sizin gibi düşünüyordum . ta ki Kanser olan birinin kanseri tuğçe ışınsu sayesinde yenene kadar.
Kadının bütün kitaplarını okudum ve bence mantıksız bir şey yok . size hayata umutla bakmanızı olumlama yapmanızı söylüyor ve bunu dünyadaki bütün hayat koçlarıda belirtiyor . dilek ve dualarınızın hayırlısı ile olması için zikir çekmenizi ve neler söyleminizi söylüyor . ve açıkcada belirtmiş eğer hala kabul olmuyorsa hayırlıısı değildir . olmamış olsa bile siz yine allah için zikir çekmiş oluyorsunuz . bunun neresi kötü sizce ? yok şu kıyafeti giymiş yok bu kıyafeti giymiş geçin bunlrı kaçıncı yydayız . kadın ister çıplak olur istek kapalı . UNUTMAYIN görselliğinemi bakıyorsunuz kadının düşüncelerinemi . Telde nasıl konuştuğu beni ilgilendirmez ne giydiğide ama ben kitaplarını beğendim ... Biraz özgün geniş olalım .Ön yargılı tarafımızıı törpülemek bence bizim için daha iyi olucak . okursunuz okumazsınız ama bu kadın sayesinde mutluı olanlar varsa demek ki boşuna kitap yazmıyor . SAYGI biraz.....
Tabi öylede dubaiye gitmesi , yada kıyafetin eleştirilmesi bana doğru gelmiyor. Çümkü okuyucusu çok fazla demekki boşuna alınmıyor kitaplarıValla biz saygılıyız da o saygısız terbiyesiz biraz. Kendisine ücret verip arayanları tersleyip telefonu yüzüne kapatan bir kadın bana pozitif bişeyler anlatmasın bir zahmet. Bu ülkede herkes bir yolunu bulmuş eskiden mahallelerde kadınlar olurdu bilmem kim hocalar olurdu üfürükçü gidenlere şu kadar dua şu kadar zikir yap der paraları cukkalarlardı. Bu kadın gibilerde işte onların modern versiyonu yabancı kişisel gelişim kitapları birz bizden zikirdir şudur budur sonra resim atar dubailerden filan.
Okuyucu fazla olması reklamın gücü ve çaresiz insanların zor durumdaki ruh hallerini istismar ediyor olması. Dubaiye tabii ki gidebilir ama modern üfürükçü teyzelerden olduğu için gidebiliyor olması bizim olayımız. Mahallede etrafta hacı hoca üfürükçü vs tu kaka yapıp bunların öyle ortalıkta geziyor olması eleştiri konumuz.Tabi öylede dubaiye gitmesi , yada kıyafetin eleştirilmesi bana doğru gelmiyor. Çümkü okuyucusu çok fazla demekki boşuna alınmıyor kitapları
Bu kadın hasta lütfen öncelikle kendisine yardımcı olsun..sonra nasipse bizlere..onun için üzülüyorum keşke kendini biraz geliştirebilse..en azından enerji ile uğraşıyorsun güyaa danışanlarının suratına tel kapatma yada bir soru sordu diye (senin işine gelmeyen)engelleme nedir?..artı bu kadının mide ameliyatı olmadığına inanmıyorum orada da kesin yalan söylüyor çünkü açıklamaları kesinlikle akla yatkın değil..neyse gitmek isteyen deneyimlerini paylaşmaya devam etsin..Sevgiler.Ben bunu araştırıp hiçbir yazılı şey bulamamıştım. Bildiklerimi anlatayım.
Seansı 20 dakika falan, 350 TL. Belki duruma, kişiye göre daha uzun da olabiliyordur.
Arıyorsunuz, merhaba randevu alacaktım. Ne zamana? Haftaya, iyi o zaman haftaya arayın çaat.
Arıyorsunuz, merhaba randevu alacaktım. Ne zaman? Bu hafta. Salı mı Cuma mı? Başka gün yok mu, yok çaat.
Arıyorsunuz, randevu. Ne zamana? Bu hafta? Salı mı Cuma mı? Cuma olsun, 9 mu 1'mi, farklı bir saat yok mu, yok çaat.
Yani bu kısmı biraz gelene tokum, kapat telefonu ya da bana itaat et.
Gidince de, şu en ne görüyorsun? Bir şey görmüyorum. Olumsuz konuşma, bir daha görmüyorum dersen seansı bitirir gönderirim seni. E parası verilmiş, insan görmese de gördüm diyor.
Pozitif olmasını geçtim, zaten sana gelen insanın bir derdi var insana saygılı olunabilir. Neticede para karşılığı iş yapıyorsun.
Bunun dışında ritüelleri ve kitapları mantıklı.
Zaten temelinde evren teorisi. Olumlu düşün, içini temiz tut, Allah'a sığın, dua et. Bunu sıraya koyup öğretiyor, kişi isterse bunu kendi de yapar. Ritüeller, dualar, düşünce yöntemleri bellidir.
Kitapları iyi, çok basit dille net yazılmış. Muadillerini okuyorsunuz onca sipritüel terim.
Önyargı ile veya kötü olacak kafası ile giden gitmesin, inanılmayan hiçbir şey fayda etmez sonuçta.
Olumlu mesajları paylaşıyor ama geldim, bir işe yaramadı diyeni, beni azarladın diyeni silip engelliyor. Bir hizmet hakkında % 100 olumlu yorum olması mümkün değil.
Ve insanlara karşı çok kinci, çok takıyor. Hastaneden rapor alıp paylaşmalar vs. Bu kadar agresiflikle enerji danışmanlığını bağlayamıyorum ben. Ya onun o anki ruh hali tesir ederse? Neyse benim kanaatim pek olumlu değil yani. 1 sene önce adını bilen yoktu.
Alsancakta doktorlar sitesinde Hülya öznehir çintan çok iyi bir psikologCanım bulamadım,inan araştıramadım da,bulursak beraber gidelim bende izmirdeyim..Sevgiler
Hııımm tamam hemen ona gideriz o vakit,yazdın iyi oldu,Alsancakta doktorlar sitesinde Hülya öznehir çintan çok iyi bir psikolog
Kızlaar ben tuğçe ışınsu'yu uzun zamandır takip ediyorum ve severimde. İnstagram sayfasında devamlı zikir dua olumlama tarzında güzel paylaşımları var hatta arada ona seansa gidenlerin yada telefonda seans alanların ve sonuc görenlerinde meşajlarını paylaşmakta tabi bende düşünmeye başladım ama şuan çalısmıyorum parasal durumdan dolayı cesaret edemedim pek . Aranızda telfonla yada yüzyüze seans alıp faydasını gören varmı ? nasıl uygulamalar yapıyo veee can alıcı soruu ne kadaar ücretleri bilen varmı
peki bi sonuc alabildinmi bariiiBen de Tuğçe Işınsu'dan telefonda seans alanlardan biriyim arkadaşlar. Bazı arkadaşların dediği gibi maalesef tarzı çok sert hiçbir şey soramıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?