TUĞÇE IŞINSU

alla alla duayı kendi yazmıyomuda kıza yazdırıyo be ne tuhafmış evet biraz öyle halleri var bi ara düşünmüştüm gitmeyi vazgectim sonra :)

Evet kendisi beni de engelledi zamanında. Zayıflamadan önceki zamanlarına denk geliyor.
Danışanlarına karşı aşırı kaba, diğer insanlara ekstra kaba.
Bu insanla mı pozitif olumlama yapacaksınız ?
Kanmayın kızlar.
Bu arada buldun mu canım İzmir'de regresyon ?
Ben de arıyorum da.

Aldığını kitabi nasıldı?? Ben cumartesi alıcam sizee bilgi verirm
güzeldi içinde zikirler dualar falan var ritüeller var ask bereket iş falan öyle bende ya vedudu alcam gerci bazıı yzıları bana hep aynıı geldi ara ara pylsıyo cünkü syfasında kitabından bazı şeylerde bakalım nasıll merak edıyorum bendee

Canım bulamadım,inan araştıramadım da,bulursak beraber gidelim bende izmirdeyim..Sevgiler

Aldım ben bugün çok dua var bakalım:)

hayırlı olsunnn canım ben hala almadım inşallah bu sefer başka dualar vardır merak ediyorum ol der olurla benziyomu diye

O kitabını okumadım ama baya etkilendim özelikle bir uygulamayı gerçekleştirdimm baam diyee çkktı:)) 1 günde kitabı bittirdim Allah dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin

O kitabını okumadım ama baya etkilendim özelikle bir uygulamayı gerçekleştirdimm baam diyee çkktı:)) 1 günde kitabı bittirdim Allah dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin
hangi uygulama canım meraaaaklanıyorum iyice maşallah maşallah

hangi uygulama canım meraaaaklanıyorum iyice maşallah maşallah

Bir dua vermiştiii iki elini sürt sıcaklık olana kadar ısındıgı anda bu sureyi oku sonra kitaptaa elini gezdiir içidenn bir ses " dur " dediğinde dur ve oku o sana özel dua dedi yaptımm uygulamayıı içimden bi ses dur dedi ve durdum duaya bi baktım kiii tammm benimm için gerekeen tamm olması için dua ettiğim konu ile alakalı dua cıktııı aşırı etkilendimmm devamıda gelicek inşaAllah

gerçeektenmii inşallaah duanda kabul olur bende istanbu dısındayım ama bulamadım kitabı batım buralarda yok eski kitap ar zaten oda bende varr alınca yapcam bende inşallah

gerçeektenmii inşallaah duanda kabul olur bende istanbu dısındayım ama bulamadım kitabı batım buralarda yok eski kitap ar zaten oda bende varr alınca yapcam bende inşallah

Çoook etkilendimm yaaaa :) kitabı alırsan vee 123 sayfaya gelirsen aklına ben gelicemmm

Mutlaka al derim içinde hazine var resmen hele o mis kokusuu varya..... :) huzuuur başlı başına kitao

Çoook etkilendimm yaaaa :) kitabı alırsan vee 123 sayfaya gelirsen aklına ben gelicemmm

Mutlaka al derim içinde hazine var resmen hele o mis kokusuu varya..... :) huzuuur başlı başına kitao
hahah mutlaka aklımda olcaksın hadi benim içinde kitaptan bi dua seç lütfen

İşe girmek için canım bekliyorum

Ya rafi esması ile yükseliş

Özel sırlı esmalardan Ya Rafi , " yıldızım düşük" die kendni tanımlayan, olacak işleri olmayan son anda iptaller yaşayan , çok kolay gelişecek işleri hep terse girenlerin başvurması gereken bi zikrdir . Ya rafi ismi " yükselten , şan şöhret veren yüksek makama taşıyan " anlamını içerir . Her gün 351 defa zikrederek yeni kapıları açabilir, blokajları geride bırakabilirsiniz...

Kaynak; tuğçe ışınsu kitabı.

Duasını okuyup senin adına niyet ettim sayfaları karıştırdım dur die hissetim ve bu çıktı nasıl uyuyor istediğin niyetine değil miii??

taaaaaaaaaam da budur yani nokta atışı olmuşş canımmmmm çook teşekkür ederimmmmm istanbula gelince alcam ya yok buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…