- 11 Haziran 2011
- 774
- 8
- 96
Afferin sana. Ben sana sık sık güneş koruyucusunu sür demedimmi ??? Güneş kalıcı izler bırakır..Aman diyim,inşallah herşey güzel gelişir
denizi görünce herşeyi unuttum sanırım canım ilerde lazerle silikleştiririm artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afferin sana. Ben sana sık sık güneş koruyucusunu sür demedimmi ??? Güneş kalıcı izler bırakır..Aman diyim,inşallah herşey güzel gelişir
tucecim, göğüslerin yumuşadı mı epeyce? masajlarını ihmal etmiyorsun umarım. sadece yumuşama için değil masajlar biliyorsun. :112:
canim tucecim yazilanlarin hepsini okuyamadim ama kabus gunler cok geride kalmis artik cok sevindim.tekrar cok gecmis olsun tatlim o kotu gunlerde seni cok merak ettik endiselendik neyseki aryik mutlusun.sana da boncuk takayim da nazara gelmeyesin canim gorusmek uzere
mrb tatlım, eskisi kadar giremiyorum artık foruma, çeviri işi falan alıyorum onlarla uğraşıyorum pc de , e sonrada buraya bakcak göz ve kafa kalmıyor tabi, benimkiler baya yumuşadı doktorum çok iyi dedi yumuşaklığı, ama alt kısımlarda hala sanki ordaki doku benim değilmiş gibi bir his var , bide çok dik duruyorlar şu an biraz onu sevmiyorum, masaja gelince doktrum bana masaj vermedi, sordum gerek yok çok eskiden veriyorduk hastalara masajı, artık bunlar pürüzlü vs bişiler söledi benimde işime geldi, üşenirim ben masaja senin son durum ne alışmışsındır baya,
Canim yazilarin baslarini okudum ve 250 ile 300 cc taktirdigini ogrendim. Mentor markaymis fakat profili nedir onu goremedim. High mi moderate mi?
Birnde kas zari alti mi oldun?
tatlım high profil benim ve evet kas zarı altı ile oldum malesefff, yöntem nedeniyle protezim ele geliyor ve çatal bölgem yuvarlak değil düz iniyor herkesin albümüne baktım bir benim böyle ve nedenini bilmiyorum :26:
tatlım high profil benim ve evet kas zarı altı ile oldum malesefff, yöntem nedeniyle protezim ele geliyor ve çatal bölgem yuvarlak değil düz iniyor herkesin albümüne baktım bir benim böyle ve nedenini bilmiyorum :26:
doğruda ne bileyim canım, işte sanki fazla aceleye geldi doktor la en ufak detaya kadr konuşmalıydım belkide, çatal bölgesi düz derken dikkat ettiysen herkeste orta kısımda yuvarlak bir görüntü var kıvrımlı, ama benimkilerin arası dümdüz iniyor hiç kıvrım yok , bunuda bugün öğrendim piritidan, sanrıım protezlerın high olmasnn ıdısnda birde uzunlukları oluyormus, bana uzun takılşmıs sanırım ondan böyle bir sarkık görüntüsü var, doktora gecte olsa sorcam tabı bununeden maalesef diyorsun? protezin dokunulunca hissedilmesi sadece yönteme bağlı olmaz ki. protez boyutu, doktor faktörü, ameliyatın üzerinden yeterince zaman geçmemiş olması da etkili olur.
benim sol tarafım daha iyi. protezi sağ tarafta daha fazla hissediyorum. yaklaşık 20 hafta kadar oldu ameliyat olalı. bağ dokusuyla kaplanmamıştır yeterince bence.
çatal bölgesi düz derken?
biliyorum canım sen herdefasnda benım yuregıme su serpıosn :) zaten azda olsa sevdiysem senın sayende sevdım ama ıste kafamda krudgm gibi değiller hiçbiryönüyle, birkaç sene sonra tekrar olamyı düşünüyorum , bu sefer kısa boylu protez taktırcm kısmet olursa canımCanım ben gögüs şeklini çok begeniyorum,biliyorsun her fırsatta söylerim haksızlık ediyorsun onlara bence Protezin ele gelme kısmına gelince kişiye uygun olmayan yöntem olarak görüyorum bunun sebebini bende ... Yeterli meme dokusu yoksa bir bayanda yöntemi kas altı degilde meme dokusu altında olan yöntemler uygulanırsa mutlaka biryerlerden protezi hissetme riski vardır bence...Olsun,sonuçta hepimiz birgün mecburen dikleştirme ameliyatı olacagız ve o zaman protezlerimi kasın altına girecek ve en güzel şekilde saklanacak diyorum
doğruda ne bileyim canım, işte sanki fazla aceleye geldi doktor la en ufak detaya kadr konuşmalıydım belkide, çatal bölgesi düz derken dikkat ettiysen herkeste orta kısımda yuvarlak bir görüntü var kıvrımlı, ama benimkilerin arası dümdüz iniyor hiç kıvrım yok , bunuda bugün öğrendim piritidan, sanrıım protezlerın high olmasnn ıdısnda birde uzunlukları oluyormus, bana uzun takılşmıs sanırım ondan böyle bir sarkık görüntüsü var, doktora gecte olsa sorcam tabı bunu
biliyorum canım sen herdefasnda benım yuregıme su serpıosn :) zaten azda olsa sevdiysem senın sayende sevdım ama ıste kafamda krudgm gibi değiller hiçbiryönüyle, birkaç sene sonra tekrar olamyı düşünüyorum , bu sefer kısa boylu protez taktırcm kısmet olursa canım
Anladım canım,tabiki kişinin kendini begenmesi daha çok önemli.Bizler ne kadar güzel oldugunu söylesekte sen eger biryerlerini begenmiyorsan bu durum sana sıkıntı yapar ve hep kafanı kurcalar Pırıltı arkadaşımızda daha dogal bir gögüs taraftarı,sende öylesin keza...Çözümü olmayan bir durum degil,ikinci operasyonunuzda çok daha kolay ve agrısız emin ol Maddiyata bakar bu durum,birde tabi sizi gerçekten ne istediginizi anlayan bir doktor.Zira kendi zevkine göre gögüs yapan ve hastasına bunu inandırmaya çalışan doktorlar çok fazla Hıgh profil protezler kas üstü yada kas zarı altı denilen yöntemde çok fazla ileriye dogru bakar.Protezi ezecek dokuda olmayınca bu füze gibi bir görüntü oluşturur...
Ama büyük bir samimilikle söylüyorum inan bana ben senin gögüslerini çok begeniyorum arkadaşım Seni rahatsız ediyorsa ameliyat olma imkanın varsa ilerisinde ol bu sıkıntıyı mutluluga çevir tabiki Seni kocaman dolu dolu dudaklarıma kocamannnn öpüyorum canım arkadaşım.... Seni seviyoreeeee...
Anladım canım,tabiki kişinin kendini begenmesi daha çok önemli.Bizler ne kadar güzel oldugunu söylesekte sen eger biryerlerini begenmiyorsan bu durum sana sıkıntı yapar ve hep kafanı kurcalar Pırıltı arkadaşımızda daha dogal bir gögüs taraftarı,sende öylesin keza...Çözümü olmayan bir durum degil,ikinci operasyonunuzda çok daha kolay ve agrısız emin ol Maddiyata bakar bu durum,birde tabi sizi gerçekten ne istediginizi anlayan bir doktor.Zira kendi zevkine göre gögüs yapan ve hastasına bunu inandırmaya çalışan doktorlar çok fazla Hıgh profil protezler kas üstü yada kas zarı altı denilen yöntemde çok fazla ileriye dogru bakar.Protezi ezecek dokuda olmayınca bu füze gibi bir görüntü oluşturur...
Ama büyük bir samimilikle söylüyorum inan bana ben senin gögüslerini çok begeniyorum arkadaşım Seni rahatsız ediyorsa ameliyat olma imkanın varsa ilerisinde ol bu sıkıntıyı mutluluga çevir tabiki Seni kocaman dolu dolu dudaklarıma kocamannnn öpüyorum canım arkadaşım.... Seni seviyoreeeee...
doğruda ne bileyim canım, işte sanki fazla aceleye geldi doktor la en ufak detaya kadr konuşmalıydım belkide, çatal bölgesi düz derken dikkat ettiysen herkeste orta kısımda yuvarlak bir görüntü var kıvrımlı, ama benimkilerin arası dümdüz iniyor hiç kıvrım yok , bunuda bugün öğrendim piritidan, sanrıım protezlerın high olmasnn ıdısnda birde uzunlukları oluyormus, bana uzun takılşmıs sanırım ondan böyle bir sarkık görüntüsü var, doktora gecte olsa sorcam tabı bunu
Canim merhaba hayirli olsun oncelikle. Kime yaptirdin ameliyati bir de hangi teknikle bir de ne kadara mal oldu sana simdiden tesekkurlerBirbuçuk yıl süren araştırmalarım ve tabiki de kadınlar klubü sayesinde bende hayallerime kavuştum ,tek bildiğim kadınlar klubünü keşfetmesem imkanı yok karar veremezdim... tıpkı şu an ben birine sölediğimde ayıplar gözle baktıkları gibi biri eskiden bana söylese benimde tuhafıma giderdi, ama burda çok normal birşey olduğunu her bayanın psikolojisini düzletmek için yaptırabileceği birşey olduğunu anladım, önce benimsedim bunu içimde, öyle karar aldım...
Bu süreçte hep yalnızdım kimseyle paylaşamadım... annemle bile... hala da yalnızım bir ablam biliyor bir de arkadaşım, bu çok tuhaf bir duygu yıllarca hayal edip, hayal kırıklığı yaşayıp sonunda ulaşmak...burda hiçbişey sanal değil, verilen destekler ve arkadaşlıklar gerçek... dilerim herkes burayı keşfeder ve bu arkadaşlıklara katılır... göğüslerim küçük diye çok dalga geçildim çok incindim zamanında hemde en hassas yaşlarımda...benim için artık yeni bir dönem başlıyor ...bunu herkesin yaşamasını içtenlikle dilerim... hayat kısa insan kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle yaşamalı...biz mutlu olalım, kendimize değer verelim ki başkalarıda bize mutluluk verebilsin...
Bana destek olan, yardımıcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, başta " arzum "olmak üzere... iyi ki varsın iyi ki varsınız
aynen işte :) alsında bende seviyorumda kafamda ki başkaydı.. ama b unda tek suçlu tamamen benim :) illa 300cc olsun diye tutturan bendim, protez büyük olunca istediğim şekil olmadı dolyısıyla, ben birkaç sene içinde tekrar süşünüyorum, tabi bu sferde iz konusu var ama kısmet :)işte gerçekten arzum arkadaşımızın söylediği söz çok doğru kişinin kendini beğenmesi sen kendini öyle güzel görmüyorsan mutlu olmuyorsan başkaları istediği kadar güzel desin ama aklın sana kötü diye baskı yapıyor....kafandaki düşünce nasılsa inşallah o sonucu gerçekleştirirsin....bu arada ben göğüslerini çok beğendim ...bende kendiminkini beğenmiyorum fazla doğallar kimse anlamaz silikon olduğunu arkadaşlarım güzel iyi diyiyor ama aynaya baktıkça hayııır istediğim bu değil diyorum ...artık karamsar olmamak için olumlu yönlerini ele alıyorum mutlu olmaya çalışıyorum ama bir yanımda içten içe dürtüklüyor 2.ci ameliyatı olana kadarda bu istek olacak sanırım
benimki yandan dikey görünüm oluyor o zaman, bende daha büyük göğüsler bile bu kadar uzun durmuyor, anlamadım doktor neden bana sormadan danışmadan uzun kullansın zaten minyonum.. belkıde doktor kısa taktı ama bende uzun duruyor bılemıyormkı artık :26:göğüs kafesi geniş olan kişiye daha geniş protez tabanı kullanılabilir. göğüs kafesi yeterince geniş olmayan kişiye taban çapı büyük protez kullanılırsa koltukaltlarına doğru taşma olur.
protezlerin bir de yükseklik ölçüleri var. profil ölçüsü, kısaca yandan dikey görünüm diyelim. (protezin uzunluğu)
son olarak da projeksiyon. protezin yandan yatay görünümü diyebiliriz buna da. göğüs üst ölçüsünün değeri özetle.
projeksiyon fazla olursa cup değeri artar. memeyi dolgun gösteren protez özelliği budur.
Canim merhaba hayirli olsun oncelikle. Kime yaptirdin ameliyati bir de hangi teknikle bir de ne kadara mal oldu sana simdiden tesekkurler
aynen işte :) alsında bende seviyorumda kafamda ki başkaydı.. ama b unda tek suçlu tamamen benim :) illa 300cc olsun diye tutturan bendim, protez büyük olunca istediğim şekil olmadı dolyısıyla, ben birkaç sene içinde tekrar süşünüyorum, tabi bu sferde iz konusu var ama kısmet :)
benimki yandan dikey görünüm oluyor o zaman, bende daha büyük göğüsler bile bu kadar uzun durmuyor, anlamadım doktor neden bana sormadan danışmadan uzun kullansın zaten minyonum.. belkıde doktor kısa taktı ama bende uzun duruyor bılemıyormkı artık :26:
merhaba canım teşekkür ederim, mersinde şakir ünala yaptırdım 4700 ücreti , kas zarı altı yöntemi ve meme altı kesisi ile