Tubbebek öncesi yapılması gerekenler

Bilmiyorum ki bende merak ediyorum yorumlarda kilo verin yazmışlar bir çok yerde bende yaptıranlar varsa ne yapmamız lazım diye
Ben zaten tup bebek yaptiriyorum transferim var ama ozeldeyim. Bende bi 10 kilo kadar verdim ama bunun icin degil tabi 64 kiloyum.
Ama bana devletle ilgli bi arkadasta sordu ilk duydum oyle birsey varsa soyleyeyim onada kilolu kendjsi

Ben zaten tup bebek yaptiriyorum transferim var ama ozeldeyim. Bende bi 10 kilo kadar verdim ama bunun icin degil tabi 64 kiloyum.
Ama bana devletle ilgli bi arkadasta sordu ilk duydum oyle birsey varsa soyleyeyim onada kilolu kendjsi
Sizin kilonuz gayet iyi ben şuan 77 kiloyum vermek istiyorum bı turlu veremiyorum evde olunca birde hiç verilmiyor yaptırdınız mi tubbebek sonucunuz belli oldumu? Nerede yaptiriyorsunuz ?

Hicbirsey yapmayin sadece vitamin ve kan sayiminiza baktirin eger eksikliginiz yoksa güzelll bir tatile cikin sonra hemen tedaviye baslayin.. Ben doktoruma sormustum kesinlikle bitkisel yada takviye edici hicbirseyi tavsiye etmiyorum o an ki tedavimizi kotu etkileyebilir demisti..Stresden uzakk durun bebisinizin size sımsıkı tutunacagina inanin bol bol dua edin❤

Sizin kilonuz gayet iyi ben şuan 77 kiloyum vermek istiyorum bı turlu veremiyorum evde olunca birde hiç verilmiyor yaptırdınız mi tubbebek sonucunuz belli oldumu? Nerede yaptiriyorsunuz ?
Ben 5 ay once tedavimi oldun 1.nci denemem dondurulmus oldu ekimde gec tutundu fazla gelismedi.
Suan aralik ayi 2nci denememi yaptim dondurulmus suan pozitif sonucu aldm ama suan erken insallah kucagimada alirim. Allah yardimciniz olsun

Ben 5 ay once tedavimi oldun 1.nci denemem dondurulmus oldu ekimde gec tutundu fazla gelismedi.
Suan aralik ayi 2nci denememi yaptim dondurulmus suan pozitif sonucu aldm ama suan erken insallah kucagimada alirim. Allah yardimciniz olsun
İnşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun

Napyiniz acaba ben de baskent dusunuyoruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…