- 13 Haziran 2023
- 1.425
- 1.377
- Konu Sahibi Watahiwamossi
İnşallah canım ne güzel sağlıkla büyütün yavrunuzu darısı biz bekleyenlerin başına olsun4. denemede kavuştum kızıma .Sabredin en hayırlı zamanda gelecek yavrunuz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ne güzel sağlıkla büyütün yavrunuzu darısı biz bekleyenlerin başına olsun4. denemede kavuştum kızıma .Sabredin en hayırlı zamanda gelecek yavrunuz inşallah.
yapılmıyor kuzum yani öyle biliyorum en azındanMaşallah ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Embiro taşıyinca transfer haricinde extra ödeme yapılıyor mu?
Atıyorum nasıl acaba kötü mü embiro kalitesi?Tm bekliyorum
Aret hoca hangi lab ile çalışıyor bilginiz var mı? Lab ve embriyologta önemli bu süreçteMaşallah ne güzel sağlıkla büyütün darısı başımıza oldun inşallah Aret kamarda tedavi gördüm geride kalanları transfer ettiririm kışa doğru başka da sil baştan yaptıramam malesef. Son umudum onlar
İstanbul tubbebek merkezinde kendi laboratuvari var her işlem orda yapılyorAret hoca hangi lab ile çalışıyor bilginiz var mı? Lab ve embriyologta önemli bu süreçte
Maşallah doktorunuz kimdi ,embriyo kaliteniz de en iyisi aa kalite tutma olasılığı en yüksek embriyo2 kez yumurta toplandı. Embriyo gelişimi durdu ve ikisinde de transfer aşamasına geçilemedi. 2 sene ara verdim. Neden mi ? Korktum, üzgündüm, ümitsizdim...
Sonra bidaha dedim. İnanarak tekrar sürece başladım. 3 embriyo oldu. 2 si taze transfer ve sonuç negatif. Tek kalan embriyo gelişimi yavaş dediler, bekledim dua ile. 6.gün haber geldi gelişimi iyi donduralım mı diye. Aradan 4 ay geçti ve kalan tek embriyomu transfer ettirdik. (4aa)
Şuan sonsuz şükranla 2.5 aylık kızım kucağımda
Ne süreçlerden geçiyor insan. Maddi manevi yıpratmadı mı sanki... Yeter ki inanalım, dua edelim, dua isteyelim.
Allah inananların yanındadır. İsteyen herkese nasip olsun
Hangi hastane ve doktorda tedavi gördünüz? Bizimde bir problemimiz yok ama malesef iki denemede negatif son denemeden sonra doğal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandıŞükürler olsun ilk seferde pozitifi gördüm.
Ama ikimizdede sağlık sorunu yoktu.
Hangi hastane ve doktorda tedavi gördünüz? Bizimde bir problemimiz yok ama malesef iki denemede negatif son denemeden sonra doğal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı
Amin inşallah. Ne güzel maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah3. Denemede pozitif gördük. İlk 2 denemenin 1. Si taze transferdi sonra histereskopi olup 2. Denemede dondurulmuş transfer denedik o da olumsuz sonuclandı. 3. Denemem gene dondurulmuş transfer oldu. Çok şükür şuan ikizlerimizi bekliyoruz. Dilerim isteyen, bu yolda çaba gösteren herkes süreci fazla uzamadan tez vakitte evlat sahibi olur
Çok emek mücadele var Rabbım kucağını doldursun inşallah1.kimyasal oldu 2. Denemede ikizlerime hamile kaldım onlarida 16 haftalik olunca kaybettim son 2 embriyo kaldı ama uzun Bi süre sonra belki şuan doğal.yoldan denicez
Aminn inşallah sizden sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. O kadar emekten sonra Rabbım size çifte mutluluk yasatmis3. Denemede pozitif gördük. İlk 2 denemenin 1. Si taze transferdi sonra histereskopi olup 2. Denemede dondurulmuş transfer denedik o da olumsuz sonuclandı. 3. Denemem gene dondurulmuş transfer oldu. Çok şükür şuan ikizlerimizi bekliyoruz. Dilerim isteyen, bu yolda çaba gösteren herkes süreci fazla uzamadan tez vakitte evlat sahibi olur
İnşallah bu sefer evladına kavuşursun bunca emek veriyor insan.1 Kimyasal Oldu 2,3 tutmadi simdi 4 transfer oldu sali test gunum
Aynen kolay degil allah hepimize nasipİnşallah bu sefer evladına kavuşursun bunca emek veriyor insan.
Amin inşallahAynen kolay degil allah hepimize nasip
Etsin anne
Olmayi
Ay maşallah subhanallah üçüzler doğdumu hepsi? Rabbim sana bol bol evlat vermiş ne güzel darısı bizlerin başına olsun inşallah. Ben birine bile raziyimİlk denemem tutmadı 1 yıl sonra 2. Denememde oğlum oldu doğumdan 2 sene sonra kardeş için denedik ilk denemede üçüz tuttu yani ilkinde tutamayıp bir diğer denemede üçüz olması garip gerçekten her şey nasip ben hiçbir denemem de ekstra bişey yapmadm.
Teşekkür ederimMaşallah doktorunuz kimdi ,embriyo kaliteniz de en iyisi aa kalite tutma olasılığı en yüksek embriyo