Tuba Büyüküstün

çok güzel makyajsız dahi ben çok beyeniyorum fiziğini ve yüzünü....

Güzel ama nasılsa çekici değil.çok mıy mıy ve de insan bakmaktan sıkılıyo.içim sıkılıyo resmen

tek başına güzellik bişey etmiyo yaa

ne kadar ilginç bende ne kadar bakarsam içim açılıyor çok farklı bir güzelliği var

nedenini anlayamadığım bi şekilde soğuk geliyo bu kız bana buzz gibi bakışları konuşmaları falan :26:

bu kız bana kasvet ve sıkıntı veriyor,izleyemiyorum.canlı fıkır fıkır kadınları seviorum

evet söylenince dikkatli baktım.çok bariz belli oluyo bence de oynanmış

ps kullanılan fotoğraflar hemen anlaşılıyo zaten..ne anlıyolar ki bunu yapmaktan sen öyle değilsin işte niye değiştittiriyosn..

Ben tuğba büyüküstüne bayılıyorum..
Oynadığı reklamlar diziler hepsini kaçırmadan izliyorum..
Duruşu gülüşü bakışı çok sevdiğim bir oyuncu..
Yapmacık değil neyse o oynadığı diziler hep tutuyor zaten.

ben bu kadını hiç beğenmiyorum. bana çok itici geliyor. hatta travestiye benziyo demişti eşim de

evet söylenince dikkatli baktım.çok bariz belli oluyo bence de oynanmış

ps kullanılan fotoğraflar hemen anlaşılıyo zaten..ne anlıyolar ki bunu yapmaktan sen öyle değilsin işte niye değiştittiriyosn..

nerde oynama var yani neresinde ben göremedim :44:
tamam cildinde var ama yüz hatlarında yok...

ben bu kadını hiç beğenmiyorum. bana çok itici geliyor. hatta travestiye benziyo demişti eşim de

yok artık

ben demiyorum cnm eşim diyo. hatta bi erkek daha vardı yanımızda o da evet bence de dedi.bilemicem artık:26::26:

vanessa hessler in erkeksi yüz hatları varmış tuba büyüküstün travestiye benziyormuş benim beğendiğim bütün kadınlarda erkeğe benziyor ne hikmetse
bakalım daha neler duyucam...

Son düzenleme:
neresinde oynama var ki :44: ben tv de aynı suratı göruyorum...

Burun.Yüz hatlarıyla oynanmış yani.Burnu daha aşağıda ve geniş.Oynamayla tam orantılı olmuş.
Tubayı severim,beğenirim ayrıca.Eeleştirmek için söylemiyorum.

Bence travestiye benzemiyor da yüz hatları geniş,büyük olduğu için ekranda daha da büyük çıkıyor.Belki bu yüzden öyle denmiştir.Gerçek hayatta görenler yüzünün minnacık olduğunu,çok narin bir kız olduğunu söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…