Tuba Büyüküstün

bende beğenmiyorum bu kadını çok donuk bir ifadesi var
tmm fazla makyaj yapmıyo falan ama yine de doğal bir görüntüsü yok hissiz botoks yaptırmış gibi yüzü, mimiklerden yoksun ses tonu da çok kötü

Son düzenleme:
aslında hiç sevmiyorum bu kadını , cok havalı ve itici gelıyor .. donuk boyle kasılan bır tıp
bırkac tanıdıgından duyduguma gore kök sokturuyormus cok havalıymıs .. kısılıgınıde sevmedım

ama Allah ıcın guzel kız .. tabı guzellık para etmez bıyerden sonra

Guzel kadin ama gercekten antipatik.. Oyunculugunu da pek begenmiyorum.. Bi de gonulcelen dizisinde sanki saclari hep yagliymis gibi sanki

bence de cok guzel bir kadin .. Cok begeniyorum ben her gordugumde tv'de vs.. nazar degmesin demeden duramiyorum

Ama erkek arkadasim koylu guzeli diyor :84:

bence de cok guzel bir kadin .. Cok begeniyorum ben her gordugumde tv'de vs.. nazar degmesin demeden duramiyorum

Ama erkek arkadasim koylu guzeli diyor :84:

erkekler genelde sadece seksi olan kadınları güzel buluyor canım onlar medyanın doldurmalarından bizden daha fazla etkileniyorlar bence :26:

seviyorum yaa bu kadını duru bi güzelliği var özellikle de asi dizisindeki halini. makyajsız bile olsa güzel kadın doğal güzelliği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…