Tuba Büyüküstün

abartildigi kadar guzel gelmiyor bana..gozleri ve fizigi guzel sadece..belkide bircok kisiyi kendimle karsilastirdigim icindir..herkesi begenmiyorum..

ay tam üstüne bastın konuşuyum bende canımm fırsta bu fırst:)::))
ondaki gözler kimsede yok onda hemfikiriz heralde ama fizik demişsin bence tahta gibi.
güzel tabiki güzel olmasına ama dışarda onun gibi yüzlercesi var. ayrıca suratıda çok büyük
fahriyeyle kıyaslıyorum bende bazen onu,,fahriye kuğu gibi tuba sıradan..........

Tubayı begeniyorum cok güzel kız bence.ama Allah için Fahriye forever :icecream::icecream:

ewet fahriyede farkli bir hava var..

güzel bir yüzü var sempatik bide insanın kanı ısınıyo çok şeker ayy bi kızım olsada ona benzese valla isterim ayy opuyorumnanaktan

harikasın tubim:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Fıstık fıstık, beğenmeyenelerrr kıskanmayın hiççç:::))ayrıca kalın kaşlı daha güzel bence

:asigim:

çok beğenirdim bu kızı çemberimde gül oyayı izlerken.. hala da beğeniyorum gözlerini, kalın kaşlarını, yüz hatlarını.. o çıksın die heyecanla beklerdim diziyi izlerken.. sonra ıhlamurlar altında çıktı, ilk sezon gayet iyiydi.. nolduysa ıhlamurlar altındanın ikinci sezonunda oldu.. kendi sesini kullanmaya başladığı an, çok itici, çok basit, çok sıradan gelmeye başladı.. oyunculuğu çok vasat, mimikleri yetersiz.. ama güzel, duru bir güzelliği var.. bu kız güzelce giyinsin, makyaj yapsın bi köşede otursun, hiç konuşmasın.. konuşursa gidio tüm büyüsü çünkü.. :gitme:

Çok çok çok güzel
Teni , gözleri , dudakları , saçları
Her şeyiyle muhteşem
İnsan değil melek :))
Alacaksın karşına seyredeceksin saatlerce
Ama mümkünse konuşmayacak , oyunculuğu , konuşmasına acayip gıcığım , oyunculuğuda berbat..
Ama çok güzel..

Saçları kısayken çok sıradan ama uzunken oldukça güzel görünüyor. Ayrıca kuzenime çok benziyor. O yüzden seviyorum.

kesinlikle katılıyorum.. kaydirigubbakcemile5

tek kelimeyle güzel bu dedirten benceeee doğal hali bile çoğu makjajlı ünlülerden kat kat güzelll.çok seviyorum ve beğeniyorum kendisinii:))

turkiyenin en güzel bayanı bence yabancı ülkelerdeki top model diye nitelendirilen bir çok ünlüdende kat kat güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…