ay tam üstüne bastın konuşuyum bende canımm fırsta bu fırst:)::))
ondaki gözler kimsede yok onda hemfikiriz heralde ama fizik demişsin bence tahta gibi.
güzel tabiki güzel olmasına ama dışarda onun gibi yüzlercesi var. ayrıca suratıda çok büyük
fahriyeyle kıyaslıyorum bende bazen onu,,fahriye kuğu gibi tuba sıradan..........
yüzümü kocamankaşık kadar ayol kızın suratı ... yüz hatları kusursuz bence , karakteristik bir yüzü var, cok baby face sevmiorum ben
bende var desem ..............................................................................
............................................................................................yalan olursempatiksalakcinni
canım senin avatarda bir resmin vardı çok duru bir güzelliğin vardı seninde
İşte benim favorim...Tek geçerim tubayı tek beğendiğim ve sevdiğim bir oyuncudur...odamda dev posteri var hastasıyım...istanbula gittiğimde tubayı görmeden evime dönmeyeğim demiştim ve gittim gördüm o kadar güzel ki kusursuz diye buna derim ben gözleri bir harika insan bakmaya doyamıyo gerçekten...kusursuz ve doğal bir güzelliğe sahip...ama fiziksel olarak pek beğenmiyorum...
her incecik olanın fiziği güzel sayılmaz ki incecik ama ben beğenmiyorum tahta gibi duruyo fiziksel olarak bana çekici gelmiyo pek ama çokta kötü değil tabiki...ama yüz olarak 10 numara çok beğeniyorum yüzünü aşırı güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?