• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün

Tuba Türkiyenin en güzel kadınlarından biri
Birinci sırada ben olduğum için 2. lik onun-tatlicadiarzu-

ay tam üstüne bastın konuşuyum bende canımm fırsta bu fırst:)::))
ondaki gözler kimsede yok onda hemfikiriz heralde ama fizik demişsin bence tahta gibi.
güzel tabiki güzel olmasına ama dışarda onun gibi yüzlercesi var. ayrıca suratıda çok büyük:D
fahriyeyle kıyaslıyorum bende bazen onu,,fahriye kuğu gibi tuba sıradan..........

yüzümü kocaman :D kaşık kadar ayol kızın suratı ... yüz hatları kusursuz bence , karakteristik bir yüzü var, cok baby face sevmiorum ben :D

yüzümü kocaman :D kaşık kadar ayol kızın suratı ... yüz hatları kusursuz bence , karakteristik bir yüzü var, cok baby face sevmiorum ben :D

yüzü küçük değil incecik bir kız için geniş elmacık kemikleri ve dolgun yuz hatları var ve bence bu güzel herkesin sahip olamıyacağı bir özellik eğer hatları güzelse buyuk olmasınında bir mahsuru yok ;)

Dışarıda bu kız gibi yüclercesi mi var....:s
Esmer ten ve yeşil göze sahip kaç kişi var ülkemizde acaba...:s
Oldukça güzel bir kadın.

dışardakiler dedikleriniz çevrenizdeki kızlarsa..işimiz iş yapay yüzleri makyajdan görünmeyen takma saçlı lensli özenti bi sürü kız

tuba gerçekten güzel bi kadın.hakkını yememek lazım allah vergisi işte herkeste olmayan bişey..

sadece güzel değil sıradan hiç değil asil bir kere hali tavrı tam bir hanımefendi yüzünün güzelliğide masallarda anlatılan peri kızlarını hatırlatıyor bana o derece güzel yani

makkyajla inanılmaz derecede çekici bir kadınken

doğal haliyle küçük masum bir kız çocuğu

her haliyle beğeniyorum onu isterse çok seksi isterse çok masum bu iki özelliğede sahip olabilen kaç kadın vardır ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel ya ,bayılıyorum böyle hem masum -hem sexi olabilenlereboshayallersmile

ihlamurlar altinda da bi ayri guzeldi bence..

bence en çok çemberimde gül oya da güzeldi masumiyet ve doğallığı en çok orda yansıtıyordu.işte o dönemlerden biraz fotoğraf

images

images

işte taa o zamanlar bu kızın bu kadar ilgi uyandıracağını anlamıştım.şimdi dönüp bakınca ne kadar haklı olduğumu bir kez daha görüyorum.güzelliğin dışında bakışlarındaki o ürkek ceylan havası ve doğallığı bence onu bu günlere getiren.

bu kız hiçbişi yapmasın yüzüne gene güzel gene güzel işte.hiçbişeye ihtiyacı olmayan tipler vardır ya öyle işte..

"güzele çuval yaraşır çirkine kaftan neylesin." der annanemm :)))

bende var desem ..............................................................................

............................................................................................yalan olursempatiksalakcinni

bende var desem ..............................................................................

............................................................................................yalan olursempatiksalakcinni

canım senin avatarda bir resmin vardı çok duru bir güzelliğin vardı seninde:nazar:

İşte benim favorim...Tek geçerim tubayı tek beğendiğim ve sevdiğim bir oyuncudur...odamda dev posteri var hastasıyım...istanbula gittiğimde tubayı görmeden evime dönmeyeğim demiştim ve gittim gördüm o kadar güzel ki kusursuz diye buna derim ben gözleri bir harika insan bakmaya doyamıyo gerçekten...kusursuz ve doğal bir güzelliğe sahip...ama fiziksel olarak pek beğenmiyorum...

İşte benim favorim...Tek geçerim tubayı tek beğendiğim ve sevdiğim bir oyuncudur...odamda dev posteri var hastasıyım...istanbula gittiğimde tubayı görmeden evime dönmeyeğim demiştim ve gittim gördüm o kadar güzel ki kusursuz diye buna derim ben gözleri bir harika insan bakmaya doyamıyo gerçekten...kusursuz ve doğal bir güzelliğe sahip...ama fiziksel olarak pek beğenmiyorum...

bence tuba fiziksel olarakta güzel yani incecik bir kız ama bacaklar etli kupuru değil orantıları iyi

tubabuyukustun.webp

her incecik olanın fiziği güzel sayılmaz ki incecik ama ben beğenmiyorum tahta gibi duruyo fiziksel olarak bana çekici gelmiyo pek ama çokta kötü değil tabiki...ama yüz olarak 10 numara çok beğeniyorum yüzünü aşırı güzel...

Son düzenleme:
her incecik olanın fiziği güzel sayılmaz ki incecik ama ben beğenmiyorum tahta gibi duruyo fiziksel olarak bana çekici gelmiyo pek ama çokta kötü değil tabiki...ama yüz olarak 10 numara çok beğeniyorum yüzünü aşırı güzel...

tabiki bende incecik diye beğenmiyorum incecik olduğu halde kemik yığını olmadığı için beğeniyorum kalçası bacakları yerinde çok güzel :69:

Back
X