- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #2.161
Evet Can'ım içiyorum şişem var 1 lt lik ondan iki tane içiyorum. Ayrıda bardakla da aralarda içiyorum 2 lt geçiyor mutlaka... Yeşil çay içemem yalnız emziridğimden dolayıPeki canım sen su içiyor musun
Hatta 2 litre suya ek olarak
Yeşil çay vs vs içiyor musun
Evet Can'ım içiyorum şişem var 1 lt lik ondan iki tane içiyorum. Ayrıda bardakla da aralarda içiyorum 2 lt geçiyor mutlaka... Yeşil çay içemem yalnız emziridğimden dolayı
Ayy Allah söyletiyordur inşallah:))Anladım canım o zaman senin bir anda pair patir gidecek inşallah
Gitme imkanın yok mu Can'ım bende öyleydim çok acıkır geç yersem ellerim titrerdi bence acil bir şekilde doktora çık canımValla şüphelenmiyor değilim yaşadığım yerde endokrinoloji yok Eskişehir veya Sakarya'ya gitmem lazım... Ama en kısa zamanda baktırıcam. Çok acıkınca ellerim falan titriyor, hipoglisemi de olabilir
Hayırlı olsun Can'ım umarım faydalı olur Burayada yazmayı unutmaKızlar zıplama ayakkabım geldi akşama misafirim var çok kullanmadım ama şöyle bi deneme yaptım: şunu söyleyebilirim üzerinde durmak bile yeterince yorucu:) fotoğraf ekliyorum Eki Görüntüle 1722133
Ne kadara aldın hangi siteden aldınKızlar zıplama ayakkabım geldi akşama misafirim var çok kullanmadım ama şöyle bi deneme yaptım: şunu söyleyebilirim üzerinde durmak bile yeterince yorucu:) fotoğraf ekliyorum Eki Görüntüle 1722133
Sende mi düşünüyorsun Can'ım çevrende kullananlar var mıNe kadara aldın hangi siteden aldın
metebatur birkullansın zayıflama etkisi büyük olursa bende alırım nbu arada nasılsın canımSende mi düşünüyorsun Can'ım çevrende kullananlar var mı
İyim Can'ım çok yorgunum sen nasılsın? İnşallah@metebatur faydasını görürde bizlerde alırızmetebatur birkullansın zayıflama etkisi büyük olursa bende alırım nbu arada nasılsın canım
İyi geceler canım zaten hafta sonları spor yapmıyor300 dk spor çok yapmışım miyavsu canına yazık yorulma o kadar kib görüşürüz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?