- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
Wc ye gitmeye bile üşenen ben sporda birinci olacaktım ha vay bee:))1015 derken?Wuhuuuuu diyorum. Arkadaşım sen fitlikte master yapmışsın artık hepinizi tebrik ederim kızlar harikasınız ama Bomba gibi geliyorum 1 ve 2 de gözüm yok ama 3 ve 4 e bir bakacağım
Maşallah canım seninle kimse yarışamazWc ye gitmeye bile üşenen ben sporda birinci olacaktım ha vay bee:))
İnşaallah canım hepimizin hayatından spor eksik olmasın.Maşallah canım seninle kimse yarışamazidolüm ilan ediyorum seni. Nerden nereye tabiri bunun için olsa gerek :)) nazar değmesin sana hep böyle ol
Yaa aynı ben :) hiç yemek ayırmam. Yemeği zevkle yerim böyle keyif ala ala :) bir de spor yapmasak vay halimize. İki hafta yapamadım göbeğim çıktı hemenİnşaallah canım hepimizin hayatından spor eksik olmasın.
çünkü ben yemek yemeye aşık biriyim spor yapmasam vay halime:))
Aynen yaa yaparken de zevk alırım yerken de:))Yaa aynı ben :) hiç yemek ayırmam. Yemeği zevkle yerim böyle keyif ala ala :) bir de spor yapmasak vay halimize. İki hafta yapamadım göbeğim çıktı hemenama spora da aşık insanlarız sonuçta sonuçları güzel olacak