- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Baya oldu barkod falan hiç bisey yok ki bakım bi ama sanmıyorumSonuçlarına enabızdan bakabilirsin canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya oldu barkod falan hiç bisey yok ki bakım bi ama sanmıyorumSonuçlarına enabızdan bakabilirsin canım![]()
Dahiliyeye gitmemiz için adeti beklememiz gerekiyor mu? Yani tsh sadece adetken mi bakılıyor?Dahiliye gidin direk levitoron 50 mg verir size direk 3 hafta içinde inmişti benim değerim
Barkoda gerek bile yok e-devlet ile giriş yap bir kaç senelik sonuçların bile var orada.Baya oldu barkod falan hiç bisey yok ki bakım bi ama sanmıyorum
Yok normal zamandada bakılıp doğru sonuç veriyor. Lh fsh gbi degil yani canımDahiliyeye gitmemiz için adeti beklememiz gerekiyor mu? Yani tsh sadece adetken mi bakılıyor?
Teşekkür ederim çok sağ olunYok normal zamandada bakılıp doğru sonuç veriyor. Lh fsh gbi degil yani canım
Ne demek canım :)Teşekkür ederim çok sağ olun![]()
Tsh 4.21 mı benim de 4.75
Hiç bilmiyorum ki bu konuları.Fsh ve progesteronu duydum ama onlar nedir önemli mi sonuçlarim nasıl peki
Bana da normal diyolar tek dahiliyeye git değer yüksek dedi tiroidin altını çizdi tabi ben bilmiyodum kendim araştırıp buldum yüksek değil-dir diy3 gitmedimBen kadın doğuma gittim her şey normal dedi ama şüpheliyim. Çünkü normal dediği prolaktinim 33dü. Adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem.
Allah bağışlasın inşallah. Ama ilaç kullanmıyorsak engel midir peki?Ben tiroid hastasiyim
Ikinciye gebeyim çok şükür, ilaçlarını düzenli alıyorsan gebe kalmaya engel değil, sadece geciktirebiliyor.
Tabiki. Dr kontrolüne gitmeniz gerek.Allah bağışlasın inşallah. Ama ilaç kullanmıyorsak engel midir peki?
Fsh yüksek. Bu deger ne kadar düşük olursa o kadar iyi yumurtlayabiliginizi gösteriyor. Yaş da önemli bir faktör. Yaşla birlikte yükselir. Dra gittiğinizde ne dedi?