- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi mutlulukarayiciii
-
Umarım benimkide düşerCanım benim tsh m 10 du çok şükür düzene girdi 2ye düşürdüm ama prolaktinn çok yüksek ona ilaç vermedi mi?
Öyle mi içime su serptiniz :'))Prolaktin o kadar da yuksek değil aslında. Benim daha yüksekti 54 tü. Doktor bi ilaç verdi 1 ayda düştü. Bidaha ki ay da hamile kaldım:) öyle çok dert edilcek bişey değil yani :)
Günde bir defa aynı saatlerde alıcam inşaAllah. Bebeklerimizi kucağımıza alırız umarım bizdeeCanım martta başladım ilaçla nisan ayında kontrole gittim düştü tiroid hiçbise değil yeterki ilacını düzenli kullan
Bende pco da olabilirmiş kesin bir şey söylemedi ama. Moralim bozuluyor çokİnşallah canım bende çok istiyorum
Valla canım benim bi defa yükseldi. Daha sonra hamile kalınca bidaha baktirmadim. Çünkü hamilelikte de yükselen bi hormon bu prolaktin. Stres üzüntü sıkıntı bile etkiliyo . Takmamaya çalış hepsi ilaçla dengeleniyo:)Öyle mi içime su serptiniz :'))
Kolayca hallolacak bir şey ozaman prolaktin. Tekrar yükselme durumu var mı peki?
Anladım teşekkürler. Sağlıkla gelsin bebeğinizValla canım benim bi defa yükseldi. Daha sonra hamile kalınca bidaha baktirmadim. Çünkü hamilelikte de yükselen bi hormon bu prolaktin. Stres üzüntü sıkıntı bile etkiliyo . Takmamaya çalış hepsi ilaçla dengeleniyo:)
Prolaktin tsh yüzünden yüksek çıkıyor. O düzelince prolaktinde normal olacakAaa ozaman tsh dengelenince oda normale döner. Ne kadar sürdü düşmesi?
İnşaAllah hayırlı haberi alırsın canımALlah büyüktür kuzum.
BEnde de adet düzensizliği vardı tiroid sağolsunbozuyordu adetimi hemde yumurtlamamı Şubat martta adetim güzel gidiyordu nisanda geç yumurtlamam oldu sanırım yani adetin 29.günü yumurtladım dün adet olmam gerekiyorduu olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?