troidi az çalışan arkadaşlar bi bakarmısınız=(

kızlar bende 8 yıldır troid hastasıyım ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor bende sizin gibi bebek sahibi olmamın zor olacağını düşünüyordum şimdi 1,5 yıllık evliyim ve 4 aylık hamileyim hormonlar düzene girdikten sonra troid sorun olmaktan çıkıyor tabi şimdi de ilaç kullanmaya devam ediyorum doktorum her ay tahlillerim i yapıyor sorunsuz devam ediyor gebeliğim bebeğimin gelişimide çok iyi gidiyo yani ilaçlarınızı aksatmadan kullanın düzene girdikten sonra bir bakmışsınız bebek gelmiş :)

canım ne oldu reglin geldimi bebek varmı?

ankaradayım canım...yinede saol önerin için..

pembeşeker ne oldu hamile kaldın mı

hayır canım yaa hala hamile kalamadım her ay hüzran oluyorum=( 10 ay oldu 2 ay sonra 1 yıl olacak acaba kadın hastalıklarındamı bişey var diyorum kadın doğuma gittm eşim göründü normal kan testinde troidim normal çıktı rahim filimi hariç hepsini yaptırdım herşey normal artık gözümü kararttım bu cumartesi randevu aldım kadın doğuma gidiyorm rahim filimide çektircem ...Allahım yeterki olsun=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…