• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

troidi az çalışan arkadaşlar bi bakarmısınız=(

kızlar bende 8 yıldır troid hastasıyım ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor bende sizin gibi bebek sahibi olmamın zor olacağını düşünüyordum şimdi 1,5 yıllık evliyim ve 4 aylık hamileyim hormonlar düzene girdikten sonra troid sorun olmaktan çıkıyor tabi şimdi de ilaç kullanmaya devam ediyorum doktorum her ay tahlillerim i yapıyor sorunsuz devam ediyor gebeliğim bebeğimin gelişimide çok iyi gidiyo yani ilaçlarınızı aksatmadan kullanın düzene girdikten sonra bir bakmışsınız bebek gelmiş :)

slm canım ben 2004 yılından bu yana tedavi görüyorum levatron kullanıyorum ve bu ömür boyu devam edecek alıştım yapıcak bişi yok çok sinirli olmamın dışında kabullendim 2 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz henüz yok malesef :(

çook istiyoruz bakalım yaptırmadığımız test kalmadı buna hsg rahim filmide dahil hiç birinde sorun yok ama bebeğimde yok :(

bu ay yumurta takibine başlıyoruz bu arada tiroidim stres kaynaklı yükselmiş ilacın dozu yükseltildi ben umutsuzluğa kapılmıyorum hiç sende kapılma ilacını aldıktan sonra sorun olmaz inş.

normalde ayın 13 ünde olmam gerekirdi hala regl olmadım belkide meleğim bu ay annesini bekletmek istemez ve benimledir hep umudum var ne bilim işte moralini yüksek tut olur mu

canım ne oldu reglin geldimi bebek varmı?

bende bu hastalığı yaşıyorum.2 çocuğum var ve ömür boyu ilaç kullanıcam.sana tavsiyelerim tsh düzene girmeden hamile kalma.zaten hamilelikte hormonlar değişiyor.ben 2 hamileliğimde de 2 ayda bir kontrole gittim.emzirirkende aynı şekilde.kontrollerini sakın ihmal etme.ilaç dozlarıda çok önemli sakın yanlış alma.benim doktorumda prof. dr. ilhami uslu.tavsiye ederim eğer istanbuldaysan.biraz pahalıdır ama alanında en iyisidir.

ankaradayım canım...yinede saol önerin için..

pembeşeker ne oldu hamile kaldın mı

hayır canım yaa hala hamile kalamadım her ay hüzran oluyorum=( 10 ay oldu 2 ay sonra 1 yıl olacak acaba kadın hastalıklarındamı bişey var diyorum kadın doğuma gittm eşim göründü normal kan testinde troidim normal çıktı rahim filimi hariç hepsini yaptırdım herşey normal artık gözümü kararttım bu cumartesi randevu aldım kadın doğuma gidiyorm rahim filimide çektircem ...Allahım yeterki olsun=(

Back