- 21 Ağustos 2011
- 230
- 80
- 118
- Konu Sahibi pembeseker06
merhaba arkadaşlar belki beni tanıyanlar olur kayınvalidemle yaşıyodum ayrılmak istiyodum nihayet ayrılmama gunler kaldı bebek ateşi sarmıştı içimi 2 bucuk yıldır ertelemiştim eşim evimiz olsun rahat buyutelım dıyordu bende oyle ıstiyordum doğal yolla korunduk ilaç falan kullanmadım.. yaklaşık 4 ay once korunmayı bıraktım ama duzenlı olarak ılıskı olmuyor malum hala kayınvalımdemdeyım banyo falan problem oluyor...yınede ben neden olmuyor dıye huylandım bırde adet duzensızlıgım vardı dr a gıttım hormon testı yaptırdım tsh yuksek cıktı 1 ay sonra yıne bakalım dedıler bende hıc sıkıntı yoktu cunki ne kilo allaha sukur nede ağrı genetikde degil yok bende diyodum ama yıne cıktı..endokrın bolumune gıttım troidim az calısıyormuş bi ilaç verdi ömür boyu kullanmam lazımmış ...kullanırımmm allaha şükür sıkıntımda yok ama tek korkum bebeğimin olmaması.. dr a ben gebe kalmak istiyorum ona göre dozunu ayarlasak dedim bana önce tedavi gör bu ay korunun düşük olabilir yada ölü doğum dedi( allah korusun=( ) bi ay sonra gel değerlerine bakalım ona göre konuşalım dedi..dünya başıma yıkıldı bide adetim gecikmişti acaba hamilemiyim diye şüpelenirken böyle bişey duymak yıktı beni=( bi bilgimde yok açıkçası bu hastalıkla ilgili bi teselliye ihtiyacım var troidi az çalışıpta çocuk sahibi olan varmı ne olcak şimdi benim bebeğim olmıycakmı allahım kafayı yiycem =( troidi az çalışan arkadaşlar sizin bebeğiiniz varmı ne gibi aşamalarda geçtiniz nedir bu hastalık yardımcı olursa sevinirim..=(