Trnaklarm hemen krlyo neden....kzlar yardmmm

TırnakLarınız biraz uzadıktan sonra kırıLıyor mu?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Aynı şey sayılır oje temizleyicisinin içinde asetonda bulunan kimyasallar felan filan yok galiba aseton içermez diyorlar yaa.Ben oriflame nin tırnak ve tırnak eti güçlendiricisini kullanıyorum çokta memnunum benim tırnaklarım ters bile dönerdi eskiden.Oje gibi sürüp sonra pamukla birkaç dakika masaj yapıyorsunuz.
Nail & Cuticle Fortifier

Tırnak ve Tırnak Eti Güçlendirici

(Kolay kırılabilen tırnaklarınıza hızla nüfuz eden güçlendirici yağ. 5 gün içerisinde tırnaklarınızın esnekliğini güçlendirmeye yardımcı olur. ıçeriğindeki F vitamini ile nemlendirmeye ve tatlı badem yağı ile yatıştırmaya yardımcı olur. 7 ml. )

Son düzenleme:
Bayanlar benim annemle yıllardır kullandığım bi formül var ve memnunuz tırnağınızın kırıldığı zamanlarda 1 hafta önce bepanthene kremle (mavi renkli olan)biraz ovup üzerine kalyon sürün.bunu her akşam yapın.ama yaparken bi gün önce yaptınız uygulamayı silmeyin üst üste 1 hafta yapın sonra 2 hafta ara verip tekrar yapın.işe çok yarıyo.

bepanthene tırnağadamı sürülüyorkafamçokkarıştı
bu kremin bir tek yemeklere karıştırılmadığı kaldısırnaşık şey

Arkadaşlar bilmiyorum belki bi çoğunuzun hoşuna gitmeyebilir kokusu yüzünden ama ben sarımsağı tavsiye ediyorum sarımsağı dövdükten sonra bi kapta biraz suya karıştırın ve tırnaklarınızı içinde bi 10 dk falan bekletin bunu haftada bi kere uygulayın ve sonuca siz bile inanamayacaksınız kısa sürede tırnaklarınız güçlenecek ve kırılmalar ortadan kalkacak eskiden benimde tırnaklarım tam uzadı derken bir ikisi kırılır ve bütün sinirlerim bozulurdu şimdi çok rahatım ben kesmesem bi karış uzar cinsizdennnnnn duyurulurrrrrrrrrrrrrrrrr

benim tırnaklarımda çok çabuk kırılanlardan çok sinir oluyorumkötükedihüso tırnağımın biri uzun diğeri kısa arkadaşım seffaf ojenin içine limon sık çalkala tırnaklarına sür dedi ama faydasız ne yapmam lazım :sinifsinif::sinifsinif:
önerilerinizi bekliyorum kızlar....a.s.
:enbuyukkk:

Size tesadüfen bulduğum yöntemi söylemekle gurur duyarım:

Papatya kurusunu alın ve suda kaynatın biraz sıcağı gidince ellerinizi sokun soğuyana kadar bekletin içinde.
Hem tırnak beyazlaşıyor hem sertleşiyor...
Ben çok memnun kalmıştım. Deneyin...

arkadaşlar saç dökülmesi için pantogar ve priorin kullandım saçıma değil ama tırnaklarıma çok etki etti şimdi hiç kırılımıoyorlar

Bir ay boyunca üşenmeden her akşam beş dk. zeytinyağında bekletin, oje sürmeden tabi. Yıllar önce yaptım, hiç kırılmaz tırnaklarım

canım kalyon kullan bıkıp usanmadan devamlı, normal ojenin altına bile kalyon sür bir süre sonra kırılma olayı bitiyor görüceksin..ben frenchi bile kalyonla yapıyorum, yıllardır kırılır tırnaklarım ama artık öle bir derdim yok kalyon saolsun..yaklaşık 6 aydır kullanıyorum..

benim dersanedeki matematik öğretmenim tebeşirli tahta silgisini alır ve tırnaklarını içine geçirip
"tırnaklarını sertleştirmek isteyen kızlar böyle yapsın mis gibi" derdi.
tebeşir tozu sertleştirirmiş. herkes de yapardı sınıfta haklısınız derlerdi hocaya.
ben de çocukken tırnaklarımı yerdim canım ama yıllar önce bıraktım bende kırılma falan yok gerçi şansıma sanırım annemden geçmiş genetik bi güzellik tırnaklarımda et de yok hiç kırılmıyorlar ve doğuştan manikürlüler
dediğim gibi tatlım tebeşir tozu işini dene istersen bir yerlerden bulabilirsen batır tırnaklarını hiç de zararı olmaz

ya ben 1 sene ye kadar hep yerdım tırnaklarımı artık yemıyorum ve uzatıyorum..ama bıraz uzadıktan sonra kırılıyo tırnaklarım nasıl onleyebılrm kızlar bı cozumu warmıııı

Aslihan arkadasim,

ben uzun süre hem tirnak yedim, uzatmaya karar verdigimdede bir tülü uzamayip kirliyorlardi, simdi ise masallahi var ki, herkez protez saniyor :))
nasil uzattigimi sorarsan, almanyadan oje aldim kur olarak kullandim ve tirnaklarima ara kullaniyorum, topcoat olarakta faydasini görüyorum, yani cila olarak,
merak eden arkadaslar icin facebookta sayfa hazirliyorum, gelen giden soruyor diye eger ciddi bir sekilde uzamasini istiyorsan öneririm bana msj at ipac.nails@googlemail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…