Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde tırnaklarım kırılıyor. hepsini tam uzattım diyorum başlıyor kırılmaya. bazende öyle derin kırılıyorki kanamasın diye yamuk kesiyorum. 2 hafta da bir manikürde yaptırıyorum. kalyon kullanıyorum işe yaramıyor sally hansenin ürünlerinin iyi olduğunu duydum. biraz pahalı.
birde elini dayanabileceğin sıcaklıkta zeytinyağına batırıp yarım saat beklemek gerekiyormuş. ben yapamadım daha. başka fikirleri olan varsa ben de öğrenmek istiyorum.
öncelikle beslenmene önem vericeksin cnm..
ardından oje sürdüğün zaman ( ki sanırım genelde 1 tl ye satılan ojelerden alıyosundur çünki bende yapıyon aynını :)))) ) alt katmana ilk önce kalyon sür ( tırnak besleyici ) sonra oje sür..
oje direk tırnağınla temas etmesin..
oje sürmüyosan eğer kalyonu haftada3 kez filan sür..
tırnaklara çok iyi gelir kalyon ..
elimi sıcak suda hemde zeytnyglı sudamı bekletıcem...dayanamammkiiii..dha normal bı cozum yokmuuu :çok üzgünüm:
canım benim elini o kadar sıcakzeytinyağına koyarsan sosis olarak yersin:roflol:
zeytinyağını çık ısıtmıyorsun zaten 1dakika ısınmadan yani ılık olacak ocaktan al. sonra tırnaklarını batır. ben de yapacağım yarın. bunu ilk hafta sürekli yap sonra tırnaklarından anlarsın gerek olup olmadığını. o zaman ara ara yaparsın.
ben önce kalyon sürüyorum sonra oje ama yine de kırılıyor. senağlama
kalyon sadece tırnaklardaki kurulukları kapattığı için güzel görünüyor. kırılmaya faydası olmadı bende. :çok üzgünüm:
Kalyon nedir?
Nerde satılır...