Trke Olimpiyatlarna teekkr

gerçekten harika bir organizasyon dünyada dilimizin böyle yaygınlaşması bizi sevindirirken,bu olimpiyatları 1 kaç saniye bile değinmeyen tv kanallarını kınıyorum

Türkçemize sahip cıktıkları için ,,tüm dünya ülkelerini ülkemizde bir araya getirdikleri için ,,her türlü konuda eleştirildikleri halde devam ettikleri için coook tesekkurler ..minnettarız ..kapalısı açığı herkesin sahip cıkması gereken bir organizasyon ama hala acaba diye bakıp uzak duranlar var ..her seye ragmen yapılan iş mükemmel..

dün ataköy deydim spor salonu acaip doluydu Türkçe olimpiyatlarıya ilgili ama nedense sadece tesettürlü bayanlar vardı,yanlış anlamasın kimse ben sadece gördüklerimi söylüyorum,umarım bu da siyasete çekilmez...Aynı dili konuşuyorz deniliyor ama bana öyle gelmedi maalesef...

bu olımpıyatlar devlet duzeyınde yapılmıyor
gonullu ogretmenler sayesınde hayırsever ısadamlarının fınansmanı ıle yapılıyor
yanı devlet fınansman olarak destek cıkmıyor

yapılan bence sıyası veya dunya gorusu ne olursa olsun ayakta alkıslanacak bır organızasyon bana gore
bu olımpıyat yıllardır yapılıyor ama son 3 yıldır sanat ve sıyaset dunyası davetlı olarak katılarak manevı desteklerını gosterıyorlar
zıra tv kanalları da aynı

ılk yapıldıgı yıllarda sadece bellı kanallar yayınlarken sımdı hemen hemen tum kanallar olımpıyat ogrencılerını canlı yayınla agırlıyor

aynı dılı konusmak sevgı dılıdır
herkes ırkı, mılletı, gorusu ve ya gorunusu ne olursa olsun ınsan olarak en yuksek degerı hakettıgı ıcın sevgı dılı ortak payda oluyor

gerçekten ya tacikistanlı ismailin sesi muhteşemdi bizim en iyi dedigimiz sanatçı bile bukadar güzel söyleyemiyo bu şarkıyı tek kelimeyle hepsi muhteşemdi

Back