Trke Olimpiyatlarna teekkr

maşallah çok başarılı çocuklar,öğretmenlerini de böyle güzel bir başarıya imza attıkları için kutluyor ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

turkbayragi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis turkbayragi

çok güzel bir organizasyon ve gerçekten ilgi az.. ben bunu medyaya bağlıyorum.. çünkü bu organizasyon 7 senedir yapılıyor olmasına rağmen çoğu insanın haberi yok... medya bu konuda gücünü kullanmıyor...
ben de , türkçeyi çoğumuzdan güzel kullanan bu çocuklara teşekkür ediyorum....

Böyle muhteşem ötesi bir organizasyonun bize yansıyan kısmının arka tarafında, haritada yerlerini zor bilebileceğimiz o dünyanın yüzü aşkın farklı ülkesinden pırıl pırıl melek yürekli çocukları yetiştirip, hazırlayan vafakar, emektar, vatanını, yurdunu, anasını babasını, kardeşini, rahatını, kariyerini elinin tersiyle itip, şevkle, azimle, koşa koşa ardına bakmadan giden, giderken belki bir daha dönmemek üzere ardında bütün gemileri yakan kutlu erlere, önden giden atlılara kocaman bir alkışalkisalkisalkis

önder olanların emeği geçenlerin organizasyonda bir şekilde yer alanlardan Allah razı olsun hala değerini tam anlamı ile anlamayan daha doğrusu kastlı yapılan değerini önemini anlamadıkları gibi birde acizce küçümseyenleri ellerini vicdanlarına koymaya davet ediyorum bu örnek bir davranıştır bu emektir vefadır özveridir orda bir kaç dakikada okunan türkü,şarkı şiir vs değildir amacı özüdür güzel olan başta Kenya da ki ağabeyim olmak üzere bu yola baş koymuş tüm önden giden atlıları saygı ve hürmetle yad ediyorum

Bende Önden gıden atlıları saygıyla anıyorum dıĞer medya kuruluŞlarının neden gereklı Önem vermedıklerını anlamıyorum ÜnlÜ bır kadın bacaĞını aÇsa gÜnlerce medya meŞgul olur ortada Çok bÜyÜk emekler var lÜtfen bunlardan bahsedılsın artık ........sevgılerımle

bu yıl kide muhteşemdi..
bir çoğunu ağlayarak dinledim..ne kadar içten ne kadar güzel okuyorlar..
barış manço-cem karaca düetine,bülbül şiirine çok ağladım..
hele bülbül şiirinde tacikistanlı çocuğun söylediği şarkı tüylerimi diken diken etti.ne kadar güzel sesi var.

Ya gerçekten bir Türk olarak gurur duyuyorum.Başka milletlerin çocuklarının o saf, o temiz halleriyle Türkçe şarkılar söyleyip,şiirler okumaları beni çok duygulandırıyor.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan

kızlar dün yine galiba tükmenistandı yanılmıyosam,uzun havayla başladı,sonra potpori söyledi. harikaydı, bide ay yüzlüm şarkısını söyleyen çocuk nasıl duygul okudu o şiir kısmını. tüylerim diken diken oldu dinlerken.

ulkemle, ınsanıyla, dılıyle ve sevıgısıyle gurur duydum turkbayragi
gerceklesmesı ıcın dusunen, onayak olan, calısan ve emegı gecen herkese sonsuz tesekkurlerımı sunarım :hooray:
allah emeklerını bosa cıkarmayacaktır turkbayragi

Bu organizasyonda emeği geçen herkese binlerce kere teşekkür ediyorum.
Özellikle yeni nesilin dilimizi yanlış kullanmaya ve değiştirmeye başladığı bir dönemde bize dilimizin önemini anlatmaya çalıştıkları için.

ben de zevkle, gururla dinledim..
hepsi inanılmaz güzeldi..
emeği geçen herkese binlerce teşekkürler..

dün ataköy deydim spor salonu acaip doluydu Türkçe olimpiyatlarıya ilgili ama nedense sadece tesettürlü bayanlar vardı,yanlış anlamasın kimse ben sadece gördüklerimi söylüyorum,umarım bu da siyasete çekilmez...Aynı dili konuşuyorz deniliyor ama bana öyle gelmedi maalesef...

açıklarda vardı canım..
ama onların daha çok sahiplenmesinden olabilirmi acaba..
sonuçta bu siyasi dini bir boyut değil kültürel bir boyut aldı artık..
ama hala belli bir kurumun okulları olduğu için önyargılı yaklaşan,tavır alan,onlar türkçe öğrenmiyor papağan diyen insanlar var.
bence bu organizasyonu herkes sahiplenmeli.
sonuçta türküz,adını bile bilmediğimiz ülkelerin çocukları türkçe konuşuyor..böyle giderse dünya dili türkçe olur ilerde.
çok gurur verici bişey bence.
bende açığım,o kurumla bir ilgim yok
ama yaptıkları işi ayakta alkışlıyor takdir ediyorum..
çok istiyorlarsa o eleştirenlerde buyursunlar türkçe öğretsinler,onlarda böyle organizasyonlar yapsınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…