Trke Olimpiyatlarna teekkr

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
41
Diğer
eurovision yarışması aylar önceden konuşuldu bu pek konuşulmadı
türkçe ulusal dil olsun diye yapılıyor ve çok güzel
istiklal marşımızı ezbere okuyan 4 yaşındaki çocuklara
bizim türkçemizde türkülerimiz şarkımızı söyleyen çocuklara teşekkür ediyorum

Size can-ı gönülden katılıyorum.Türkçe Olimpiyatları beni her zaman son derece duygulandırmış,yüreğimi okşamıştır..
ınsanlığın ve milletler arası birliğin,tatlı bir uyumu bu..Herkesin anlayacağı tek bir dil vardır o da sevgi dilidir derdi Barış Manço,ne kadar haklı değil mi?
Bu olimpiyatların amacı Türkiye'mizi,türkleri Avrupa,Asya,Amerika,Afrika ile kaynaştırmak,kültür ve milli değerlerimizi tanıtmak,dilimizin dünya dili olmasında rol oynamak ve hakettiği konuma getirmek..
ınanır mısınız,her hecede her nefeste etkileniyorum,dün de söylediğim gibi ülkemizden uzak olduğumuz için burada o duyguları katmerli yaşıyoruz,içimiz coşuyor adeta..
Hazırlayanların emeği geçenlerin ellerine gönüllerine sağlık

Son düzenleme:
emegi hakkı geçen bütün ögretmerimize teşekkürü bir borç bilirim
aşık veyselin de söylediği gbi"VEYSEL SAPMA SAGA SOLA SEN ALLAHTAN BİRLİK DİLE İKİLİKTEN GELİR BELA DAVA İNSANLIK DAVASI"insan yetiştirmek,gurbetlik çekmek gerçekten çok zor Allah yar ve yardımcıları olsunnn inşallahturkbayragia.s.

gözlerinizi kapayın ve dinleyinnn
türkçe olimpiyatları - Google Video

Türkçe olimpiyatları ile ilgili başka bir topik mi var acaba
Hayır umarım öyledir ,keza sadece 4 arkadaşımızın yorum ,fikir ve teşekkürlerini belirtmesi bu konuda hassas davrananların bu derece az olması beni üzer,samimi söylüyorum..

Eurovison da yer yerinden oynadı öyle değil mi,onunla yatıp onunla kalktık
ki bence çok daha mühim değerli ve anlamlı olan bu yarışmaya olan ilgimiz ya az ya da çoğumuz habersiz..

Hepsi çok tatlı idi ,onları yetiştiren ve eğiten emeği geçen öğretmenlerimizin gönüllerine sağlık

haklısınız bu derece az ilgi olması ço garip hiç kimse düşüncesini belirtmemiş hepimizin ortak bi noktası bu konu çünküüturkbayragi

evet bu seneki de harikaydı heleo 2kücük kongolu kızlar muhteşemdi ıraklı kızda cok güzel okudu şiiri duygulanmamak elde değil emeği geçen herkezden allah razı olsun teşekkrler

ben pakistanlı kardeşimizden çok etkilendim gözlerimi kapadığımda sanki karşımda fatih kısaparmak türküyü seslendiriyordu muhteşemdiiii

müthiş bir organizasyondu.
gözyaşları içinde izledim..
teşekkürler emeği geçen herkese...

muhteşem bir organizasyondu...
o çocukların dilimizi bu derece güzel konuşuyor olmaları harika bir duygu..
düzenleyenlere çok teşekkürler

tek kelimeyle mükemmeldi..

inanılmaz bir emek ve özveri vardı..

yüreklerine sağlık..

allah yollarını açık hizmetlerini daim etsin..

Türkiye'den kilometrelerce uzakta dili başka rengi başka çocukların Türkçe'mizi bu kadar güzel öğrenmesi ve kullanması beni çok duygulandırdı.Türkçe dünya dili olmaya hak eden bir dil ve yakın bir zamanda hak ettiği yeri bulacak inşallah.Bu öğrencileri yetiştirmekte emeği geçen herkesi ve öğretmenlerini canı yürekten tebrik ediyorum

süpperdi çok ama çok duygulandım
müthiş bir organizasyon
canlı canlı izlemek dahada güzel
o çocuklar ne kadar sıcakkanlı ne kadar samimi
emeği geçen herkese teşekkürler...

bencede çok güzeldi benim babam şarkısında gözyaşlarımı tutamadım babam geldi aklıma çok güzel söyledi pakistanlı muhammed hele istiklal marşının ezbere okunması beni bitirdi ne güzel okudular bizim çocuklara okuyun desek okuyamazdı bence yapanlara ve destek veren herkese teşekkürler

bende Türkçe olimpiyatlarının fanatiklerindenim.4 yaşındaki kızlara bayıldım.İstiklal marşının 10 kıtasınıda okudular.inşallah türkçe evrensel dil olacak ,bütün dünya türkçe konuşacak

''Bu adam benim babam'ı okuyan pakistanlı genç çok iyidi.Ayrıca heredot cevdeti oynayan çocukta süperdi,emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik ediyorum.

bende burada sizin gibi duyarlı okuyupta yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum
eurovision yapıldığında yer yerinden oynadı bu da çok güzel bir yarışma çokta önemli ama haberdar bile olmayan ilgisiz birçok kişi var

beni en çok duygulandıran ıraklı ipek'ti.. ben seni görmeden sevdim şiiriyle...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…