Trk, zgn mzik severler burada bulualm

deniz38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
28
1
88
Adana
Türkü ve özgün müzik sevenler, sevdiğimiz sanatçıları ve parçalarını paylaşalım..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ilkay akkaya, cevdet bağca, tuncay akdoğan, şahrud seyduna, yasemin göksu, nurettin rençber, hakan yeşilyurt (aklıma gelenler şimdilik bunlar)
çoookk seviyorummmm -tatlicadiarzu-

sen leylaydın bende mecnun çöller içinde :delphin:

bende cevdet bağca,ilkay akkaya,nurettin rençber,mahsuni şerif,suavi,ferhat tunç,ali asker:))grup kızılırmak ve grup yorum hepsini severek dinliyorum

Aaa ne kadar az kişi yazmış
Grup Kızılırmakla başlar ilkaycımla devam eder
Ben özgün Müzikten başka müzik dinlemem (:

ılkay Akkayanın sesine bayılıyorum,nasıl bir sestir,o kadından nasıl çıkıyor anlamış değilim hala
çok çok severim..
+ grup kızılırmak,grup yorum,hilmi yarayacı,ahmet aslan,rahmetli tuncay akdoğan,suavi,umut altınçağ
erdal güney,servet kocakaya,ahmet kaya,zülfi livaneli,edip akbayram
efkan şeşen,erkan oğur,ezginin günlüğü,hakan yeşilyurt,hasret gültekin
kardeş türküler çok severek dinlerim..

ılkay adanaya ne zaman geliyor bilgisi olan varsa yazsın .Yazdığınız sanatçıların çogunu dinliyorum ama yorum ve kızılırmagın yeri başka ilkay ise mükemmellllllllll

bende özgün müzik sevenlerdenim ilkkay ilkkayanın sesi ve yorumu bambaşka tabi .
aytekin ataş ve dinlemekten hiç vazgeçemiyeceğim ahmet kaya
o nasıl bir sestir ALLAHIM dinlemeye doyamıyo insan

Son düzenleme:
Türkü dinlemeyi çok severim hatta bi çoğunu bilirim fakat sanatçı konusunda pek bilgim yok sadece yaptıkları müzikleri dinlerim...
Ama Cevdet Bağca gerçekten müthiş bir ses...

ahmet kaya ve grup kızılırmak dinlerim
bide babam arabada aynur haşhaşı çok dinliyo bende sevdim özelliklede doldur meyhaneci şarkısını dinliyorum..

Ahmet KAYA,Grup Yorum,İlkay Akkaya,Nurettin Rençber,Cevdet Bağca,Hakan Yeşilyurt,Hilmi Yarayıcı,Tuncay Akdoğan,Efkan Şeşen,Seyfi Yerlikaya,Suavi,Ferhat Tunç,Servet Kocakaya..... böyle uzar bu liste...

Back
X