Tripli arkadaş ve hediye

Ben 27 o 31

Ne bileyim böyle şeylere vakit ve enerjileri var demek ki. Benim tanıdıklarıma enerjim yok valla bi de elin adamlarının tribini çekecem he

Prenses erkolar ne kadar cok cogaldı ya
Aman aman uzak dur tatlım devamlı kendini açıklaya açıklaya,alttan ala ala ömür geçmez be aklıma şey geldi ilk çalıştığım yerde bir arkadaşım böyle biriyle flört ediyordu, aynı anda roman okumaya başlamışlardı. Arkadaşım oglandan önce bitirdi kitabı diye oglan kitabı yere atıp fotografını arkadasıma göndermişti, anlamı kalmadı bitirmenin benm için diye aynı anda bitirmeleri lazımmış ahahahahah

Ne hediyesi ya hu. O kurabiye getirmiş sende kahve almışsın tamam işte. O sana başka bişey daha almışta sanki sen bişey yapmamışsın gibi. Ayrıca öyle bile olsa insan böyle demez. İyi ki arkadaş evlilik işlerim bu zamana kalmamış ya. Şuralarda okuduğum erkekler karşıma çıksın hiç istemezdim. Son zamanlarda ne oldu böyle.

ahahaha iyi ki evlenmemiş adamla. sevisirken ayni anda gelnedi diye kadini da yataktan atardi
Ne bileyim böyle şeylere vakit ve enerjileri var demek ki. Benim tanıdıklarıma enerjim yok valla bi de elin adamlarının tribini çekecem he
al benden de o kadar. Ben cok sevdigim alingan eşi dostu bile çıkarttım hayatimdan. Millet alt tarafi netten arkadasinin ne kadar cekiyor nazını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…