- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Hayır hayır ismimi vermek istemediğim için nickimi yazdım, ismimi yazıp soru işareti atmışNe hediyesi kız sosyal medyadan tanıştığın insana enayi arıyor kendine sağacak muhatap bile olmam beleşçi bir de baklava cheesecake yazmış bence aç köpekliğinden aşk meşlk falan vs değil ya
oruçluyumHayır hayır ismimi vermek istemediğim için nickimi yazdım, ismimi yazıp soru işareti atmış
Prenses erkolari baba evinde birakin kızlar yoksa askerlik de bize kalacakBir şey demiştim, sana yakıştıramadım demek ki ben farklı insanla konuşmuşum falan diye.
Ona çok takılmış.
Aradım herhalde mesajla anlaşamıyoruz diye, "ben çok üzüldüm çünkü sanki bir şey bekliyormuşum görüntüsü çıkmış" dedi. Yapsam güzel olurmuş sadece. Mesajla kendini anlatamadı herhalde. Hala trip atıyor
Hayır hoşlansa senden kahve beklemezdi.İlk buluşmadan kahveleri al diyen adam sevmiyordur beleşçidir.Üstelik günlerce trip atmış ekstra hediye almadın diye.Seven insan bunları yapmaz sadece arkadaş sıkıntılı birisi o kadarErkek arkadaşlarıma sordum, yorumları şey oldu, "Baklavacheesecake, o senden hoşlanıyor, erkekler takılmaz böyle konulara."
Olabilir mi, lütfen olmasın
Erkeğin böylesi çekilmez. Nazlı nazlı tuhaf triplere girmeye ne gerek var? 15 senedir evliyim ben 15 senelik eşime sormuyorum hediye. Hiç sormadım da,eşim bana sorsa sinir olurum. Biliriz birbirimizi zaten alıyoruz yeri zamanı geldiğinde,bazen sebepsiz .Erkek arkadaşlarıma sordum, yorumları şey oldu, "Baklavacheesecake, o senden hoşlanıyor, erkekler takılmaz böyle konulara."
Olabilir mi, lütfen olmasın
Bu ne Allah'ıni seversen kurabiye yaptim sende kahve al paranin olmadığını biliyor barzo birak yazma premses moduna girmişGünaydın arkadaşlar. Bir konu var aklımı karıştıran.
Bahsettiğim kişiyle aramda hiçbir flört ilişkisi yok (bu çok önemli)
Bundan üç ay önce birisiyle tanıştım bir siteden. Tanışma platformu değil, yanlış anlaşılmasın, forum gibi. Normal arkadaşça konuşuyoruz aylardır, ikimizin de o dönem ilişkisi bitmişti ve eski sevgililerimiz de aynı memlekettendi. Kendisi başka bir şehirde yaşıyordu. Muhabbeti bayağı iyi, çok derin düşünen biri. Konuşmadığımız bir gün bile olmadı ama aklınıza sabahın köründe başlayıp gece yarısına kadar konuşmalar gelmesin. İşte günlük video atma ritüelleri, hal hatır sormalar falan.
Nihayet benim olduğum şehre geçen hafta geldi ama bana özel gelmedi elbette, zaten bir sürü arkadaşı vardı eski arkadaşları, onları görmeye geldi. Cumartesi beni de görmek istediğini söyledi. Bana kurabiye yapmış bir arkadaşındayken, bana bunu ben evden çıktıktan söyledi, gerçekten bilmiyordum. Benden de gelirken iki bardak kahve almamı rica etti. Bunda bir sorun yok, kahve benden, yiyecek ondan.
Aldım, sahile indik, beraber yedik içtik güldük eğlendik. Buluşma güzel geçti. O kadar güzeldi ki, bana Pazar günü çektiğim bir video için ilham verdi. O da mutluydu.
Yani ben öyle sanıyordum.
Dün sabah ise itiraf etti, bana çok kırılmış. O uzun zaman sonra birisi için bir şeyler yapmış, ben ise ona hediye almamışım, hediye almam da değilmiş mesele, benden bir hatıra saklamak istiyormuş, yerden bir taş da olsa verebilirmişim. Laf arasında kendime bir şeyler aldığımı söylemiştim, bunu da yüzüme vurdu. Bir taş 0 TL'ymiş.
Sorun şu ki bende mükemmeliyetçilik var, yani ben açıkçası daha bir kez gördüğüm birine öyle bir şeyden ziyade daha özenli bir şey yapmak isterim, ki aklımda bir fikir vardı zaten ama zaman gerekiyordu. Altı senelik bir kız arkadaşım var, mesela ona yerden taş verebilirim çünkü o benim niyetimi bilir ama bu kişiyi daha ilk kez görüyorum. Zamanım da olmadı çünkü geleceğini bir hafta önce öğrendim ve gerçekten param yoktu, buluştuğumuz gün maaşı almıştım. Düşünün ki ilaç alacaktım ilacımı alamadım param olmadığı için ve o bunu da biliyor.
Ayrıca bana daha hiç görmediğin birine hediye almak çok mantıklı gelmiyor çünkü ne kadar görüntülü konuşulsa da karşındakini tanımıyorsun, tarzını bilmiyorsun, ne kullanır bilmiyorsun, daha da önemlisi "gerçekten gelip gelmeyeceğini" bilemiyorsun. Hani bana özel gelse neyse ama zaten çocuğu bir saat bile zor görebildim. Benden sonra başka arkadaşlarıyla buluştu, gece de evine döndü.
Yemin ederim dün sabaha kadar bana hiçbir şey söylemedi. Ben her şey yolunda sanıyordum
Bana dünden beri tripli. Ona durum tam tersi olsa hiç sıkıntı yapmayacağımı, aksine yaptığı küçücük bir şeyi bile senelerce hatırlayacağımı söylediğimde "herkes farklı ama" dedi. Dün öğlen yazdığım mesajlara şimdi cevap verdi. Bunun benzerini yaptığımda bana kızar, mesela iki hafta önce bir tanıtım gününe, ardından da galaya katıldım. Tanıtım bitince aradım, konuştuk. Gala gecesindeyken video atmış, ben de eve gece yarısı döndüğüm için normal olarak bakamadım, o günün telaşıyla da zaten cevap veremedim. Ertesi gün "baklavacheesecake?" yazmış, kusura bakmamasını, eve gece yarısı geldiğimi, sabah da okula gidip o anda işe gittiğimi, söyledim, "garip davranıyorsun ama dert değil" demiş. Kendimi açıkladığımda da bütün gün cevap vermedi.
Eeeee senin derdin ne kardeşim derseniz, bunu ben yaptığımda yediğim tribin haddi hesabı yok, kendisi yapınca sorun yok. Bugün fazla cevap vermemeyi düşünüyorum çünkü ben de çok kırıldım, dünyanın farklı yerlerinden daha yakın arkadaşlarım var ama kimse bana hediye sormadı ve ben de kimseye hediye sormadım.
Yani olay gerçekten çok saçma. Özür de diledim, kendimi açıkladım ama dediğim gibi, dün yazdığım mesajlara bu sabah soğuk bir cevap vermiş. Yani daha ne yapayım ben???????
Ha o konuda da beraber yedik zaten aynı kutunun içinden, yani bir tek ben yemedimSen mi engellersin biz mi engelleyelim?
Ayrıca internetten tanıştığın insanların getirdiği şeyleri direkt yeme tatlı kız, insanların bazıları dev kötü.
İyi de başka şehirden gelmiş, misafir olduğu için zaten kahveleri ben ısmarlayacaktımHayır hoşlansa senden kahve beklemezdi.İlk buluşmadan kahveleri al diyen adam sevmiyordur beleşçidir.Üstelik günlerce trip atmış ekstra hediye almadın diye.Seven insan bunları yapmaz sadece arkadaş sıkıntılı birisi o kadar
Senden hoşlanmıyor hoşlanan adam ılık gibi davranmaz peşinde koşar .Ben senin yerşnde olsam çoktan çıkarmıştım hayatımdanİyi de başka şehirden gelmiş, misafir olduğu için zaten kahveleri ben ısmarlayacaktım
Bu tarz açıklamalara ne kolay yelkenleri suya indiriyorsunuz ya. Şimdi bu açıklamanın ilk dediği şeyden ne farkı var? Kendi ne getirmis saklamak için? Lisedeki sevgilim ilk sinema biletinin saklamıştı o da salaklık etmeyip kahve bardağını saklasaymış o zamanArkadaşlar telefonla konuştuk. Meğer çocuk benden hatıra saklayabileceği bir şey istemeye çalışıyormuş, bunu mesajda anlatmayı becerememiş.
Günaydın arkadaşlar. Bir konu var aklımı karıştıran.
Bahsettiğim kişiyle aramda hiçbir flört ilişkisi yok (bu çok önemli)
Bundan üç ay önce birisiyle tanıştım bir siteden. Tanışma platformu değil, yanlış anlaşılmasın, forum gibi. Normal arkadaşça konuşuyoruz aylardır, ikimizin de o dönem ilişkisi bitmişti ve eski sevgililerimiz de aynı memlekettendi. Kendisi başka bir şehirde yaşıyordu. Muhabbeti bayağı iyi, çok derin düşünen biri. Konuşmadığımız bir gün bile olmadı ama aklınıza sabahın köründe başlayıp gece yarısına kadar konuşmalar gelmesin. İşte günlük video atma ritüelleri, hal hatır sormalar falan.
Nihayet benim olduğum şehre geçen hafta geldi ama bana özel gelmedi elbette, zaten bir sürü arkadaşı vardı eski arkadaşları, onları görmeye geldi. Cumartesi beni de görmek istediğini söyledi. Bana kurabiye yapmış bir arkadaşındayken, bana bunu ben evden çıktıktan söyledi, gerçekten bilmiyordum. Benden de gelirken iki bardak kahve almamı rica etti. Bunda bir sorun yok, kahve benden, yiyecek ondan.
Aldım, sahile indik, beraber yedik içtik güldük eğlendik. Buluşma güzel geçti. O kadar güzeldi ki, bana Pazar günü çektiğim bir video için ilham verdi. O da mutluydu.
Yani ben öyle sanıyordum.
Dün sabah ise itiraf etti, bana çok kırılmış. O uzun zaman sonra birisi için bir şeyler yapmış, ben ise ona hediye almamışım, hediye almam da değilmiş mesele, benden bir hatıra saklamak istiyormuş, yerden bir taş da olsa verebilirmişim. Laf arasında kendime bir şeyler aldığımı söylemiştim, bunu da yüzüme vurdu. Bir taş 0 TL'ymiş.
Sorun şu ki bende mükemmeliyetçilik var, yani ben açıkçası daha bir kez gördüğüm birine öyle bir şeyden ziyade daha özenli bir şey yapmak isterim, ki aklımda bir fikir vardı zaten ama zaman gerekiyordu. Altı senelik bir kız arkadaşım var, mesela ona yerden taş verebilirim çünkü o benim niyetimi bilir ama bu kişiyi daha ilk kez görüyorum. Zamanım da olmadı çünkü geleceğini bir hafta önce öğrendim ve gerçekten param yoktu, buluştuğumuz gün maaşı almıştım. Düşünün ki ilaç alacaktım ilacımı alamadım param olmadığı için ve o bunu da biliyor.
Ayrıca bana daha hiç görmediğin birine hediye almak çok mantıklı gelmiyor çünkü ne kadar görüntülü konuşulsa da karşındakini tanımıyorsun, tarzını bilmiyorsun, ne kullanır bilmiyorsun, daha da önemlisi "gerçekten gelip gelmeyeceğini" bilemiyorsun. Hani bana özel gelse neyse ama zaten çocuğu bir saat bile zor görebildim. Benden sonra başka arkadaşlarıyla buluştu, gece de evine döndü.
Yemin ederim dün sabaha kadar bana hiçbir şey söylemedi. Ben her şey yolunda sanıyordum
Bana dünden beri tripli. Ona durum tam tersi olsa hiç sıkıntı yapmayacağımı, aksine yaptığı küçücük bir şeyi bile senelerce hatırlayacağımı söylediğimde "herkes farklı ama" dedi. Dün öğlen yazdığım mesajlara şimdi cevap verdi. Bunun benzerini yaptığımda bana kızar, mesela iki hafta önce bir tanıtım gününe, ardından da galaya katıldım. Tanıtım bitince aradım, konuştuk. Gala gecesindeyken video atmış, ben de eve gece yarısı döndüğüm için normal olarak bakamadım, o günün telaşıyla da zaten cevap veremedim. Ertesi gün "baklavacheesecake?" yazmış, kusura bakmamasını, eve gece yarısı geldiğimi, sabah da okula gidip o anda işe gittiğimi, söyledim, "garip davranıyorsun ama dert değil" demiş. Kendimi açıkladığımda da bütün gün cevap vermedi.
Eeeee senin derdin ne kardeşim derseniz, bunu ben yaptığımda yediğim tribin haddi hesabı yok, kendisi yapınca sorun yok. Bugün fazla cevap vermemeyi düşünüyorum çünkü ben de çok kırıldım, dünyanın farklı yerlerinden daha yakın arkadaşlarım var ama kimse bana hediye sormadı ve ben de kimseye hediye sormadım.
Yani olay gerçekten çok saçma. Özür de diledim, kendimi açıkladım ama dediğim gibi, dün yazdığım mesajlara bu sabah soğuk bir cevap vermiş. Yani daha ne yapayım ben???????
Gerçekten tam olarak aynı şeyi düşündüm. Yaşları cok küçük muhtemelen. Bir de insanım hayatında böyle biriyle uğraşma isteme motivasyonu nedir yani? İnsan kalmamış gibi gereksiz kişilere hele hele başka şehirde yaşayan birisine bu kadar mesai harcamak, düşünmek, konu açmak, tribini çekmek falan.Bana adamın tavrından daha çok sizin bu adamı haytınızda tutmaya çalışma motivasyonunuz tuhaf geldi. Hani sevgili olduk deseniz bi nebze anlıcam işim içinde duygular vs. Neymiş eşşek kadar adam (burası şüpheli) benden hatıra olarak bir şey saklamak istemiş ben de almadığım için dudak büzmüş hele hele. O zaman o meşhur soru gelsin: yaşlar kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?