Tripli arkadaş ve hediye

Ne hediyesi kız sosyal medyadan tanıştığın insana enayi arıyor kendine sağacak muhatap bile olmam beleşçi bir de baklava cheesecake yazmış bence aç köpekliğinden aşk meşlk falan vs değil ya
Hayır hayır ismimi vermek istemediğim için nickimi yazdım, ismimi yazıp soru işareti atmış

Bir şey demiştim, sana yakıştıramadım demek ki ben farklı insanla konuşmuşum falan diye.
Ona çok takılmış.
Aradım herhalde mesajla anlaşamıyoruz diye, "ben çok üzüldüm çünkü sanki bir şey bekliyormuşum görüntüsü çıkmış" dedi. Yapsam güzel olurmuş sadece. Mesajla kendini anlatamadı herhalde. Hala trip atıyor

Prenses erkeklerden uzak dur tatlım
Prenses erkolari baba evinde birakin kızlar yoksa askerlik de bize kalacak

Buna benzer komik bir şey benim başıma da geldi.Kendisi benden 10 yaş büyük ve arkadaşça konuşuyorduk 2 haftadır.Aynı ortamdaydık dışarıda tanışmıştık, neyse.Bana şey demişti Aleda bana günaydın mesajı atar mısın ? Hadi sana güveniyorum bana günaydın yaz falan.Konuşma ortasında birden bu hafta benden günaydın mesajları beklediğini söyledi.

Bende salak mıdır nedir oldum.Kendisiyle reelde çok sohbetim yoktu normalde.Bir kere flört etmiyoruz neden ben sana günaydın yazayım.Erkek halinle bide neden benden istersin.Sonradan bu kişi çok sıkıntılı birisiymiş onu öğrendim.Bu olay da buna benziyor, hem flört değilsiniz.
Hem erkek haliyle prenses gibi davranıyor, kaldı ki bir kadın da ilk buluşmadan flört etse dahi bile hediye neden getirmedin? elin boş kaldı diye günlerce trip atmamalı.
Kimse ilk buluşmadan hediye getirmek zorunda değil.İlişkiniz vardır beklenti olur o ayrı.

Erkek arkadaşlarıma sordum, yorumları şey oldu, "Baklavacheesecake, o senden hoşlanıyor, erkekler takılmaz böyle konulara."
Olabilir mi, lütfen olmasın
Hayır hoşlansa senden kahve beklemezdi.İlk buluşmadan kahveleri al diyen adam sevmiyordur beleşçidir.Üstelik günlerce trip atmış ekstra hediye almadın diye.Seven insan bunları yapmaz sadece arkadaş sıkıntılı birisi o kadar

Erkek arkadaşlarıma sordum, yorumları şey oldu, "Baklavacheesecake, o senden hoşlanıyor, erkekler takılmaz böyle konulara."
Olabilir mi, lütfen olmasın
Erkeğin böylesi çekilmez. Nazlı nazlı tuhaf triplere girmeye ne gerek var? 15 senedir evliyim ben 15 senelik eşime sormuyorum hediye. Hiç sormadım da,eşim bana sorsa sinir olurum. Biliriz birbirimizi zaten alıyoruz yeri zamanı geldiğinde,bazen sebepsiz .
Neyin hediyesi yani bu ben onu da anlamadım. Bayram değil seyran değil yüz görümlügü mü istiyor
Yerinizde olsam oturur düşünürdüm enerjimi buna harcamaya değer mi diye? Zaten karar vermek zor olmaz. Kendi kendine küsen,trip atan enerji vampiri bir tip belli ki.

Bu ne Allah'ıni seversen kurabiye yaptim sende kahve al paranin olmadığını biliyor barzo birak yazma premses moduna girmiş

İyi de başka şehirden gelmiş, misafir olduğu için zaten kahveleri ben ısmarlayacaktım

Arkadaşlar telefonla konuştuk. Meğer çocuk benden hatıra saklayabileceği bir şey istemeye çalışıyormuş, bunu mesajda anlatmayı becerememiş.

Arkadaşlar telefonla konuştuk. Meğer çocuk benden hatıra saklayabileceği bir şey istemeye çalışıyormuş, bunu mesajda anlatmayı becerememiş.
Bu tarz açıklamalara ne kolay yelkenleri suya indiriyorsunuz ya. Şimdi bu açıklamanın ilk dediği şeyden ne farkı var? Kendi ne getirmis saklamak için? Lisedeki sevgilim ilk sinema biletinin saklamıştı o da salaklık etmeyip kahve bardağını saklasaymış o zaman

Yüzyüze bile 1 defa geldiğiniz birinin, sadece mesajlar ve gönderiler ile zaman geçirdiğiniz birinin bu kadar hayatınızın içinde olup size hesap sorabilmesini anlayamadım.
Sevgili değilsiniz olmak gibi bir niyetiniz de yok anladıkta karşı taraf sevgili tribi atıyor farkındaysanız. Normal arkadaş geç yazdınız diye atarlanmaz öyle bir hakkı yoktur çünkü. Ben her gün yazıştığım kişiyle bile birbirimize attığımız şeye cevap verilmeyince ya da çok geç görülünce bu tavırlara girmiyoruz.
Ayrıca insanın kendi ağzıyla hediye beklediğini söylemesi ne avam bir şeydir.
Muhabbeti iyi diye böyle insanların kaprislerini nazını niyazını çekiyorsunuz ya pes valla.

Bana adamın tavrından daha çok sizin bu adamı haytınızda tutmaya çalışma motivasyonunuz tuhaf geldi. Hani sevgili olduk deseniz bi nebze anlıcam işim içinde duygular vs. Neymiş eşşek kadar adam (burası şüpheli) benden hatıra olarak bir şey saklamak istemiş ben de almadığım için dudak büzmüş hele hele. O zaman o meşhur soru gelsin: yaşlar kaç?

Gerçekten tam olarak aynı şeyi düşündüm. Yaşları cok küçük muhtemelen. Bir de insanım hayatında böyle biriyle uğraşma isteme motivasyonu nedir yani? İnsan kalmamış gibi gereksiz kişilere hele hele başka şehirde yaşayan birisine bu kadar mesai harcamak, düşünmek, konu açmak, tribini çekmek falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…